Ηθοποιοί που δεν μας αρέσουν

Χεχεχε από τα πιο δημοφιλή θεματα βλεπω...μια χαρα...(σατανικο γελιο) :diablotin:
 
BETTY BOOP είπε:
Δεν μου αρέσουν
-Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία ''Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα'', δεν μου αρέσει το παρουσιαστικό της στην ταινία αυτή και η ηθοποιία της

-Στάθης Ψάλτης σε όλες τις ταινίες του, είναι το παρουσιαστικό του που με απωθεί

-Νίκος Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού, βαρυς τύπος

-Λάκης Λαζόπουλος

-Μάρκος Σεφερλής (άστο καλύτερα!)
+Μιχάλης Μόσιος, ο ρόλος του Ταμτάκου είναι για μένα ο πιο εκνευριστικος ρόλος!
 
Καφετζόπουλος (ουτε στην Αστροφεγγιά)

Αθερίδης

Μαρία Σόκαλη

Μόρτζος

Κατρανίδης

Ιασωνίδου

Καπουντζίδης

Μόσιος

Τσάκωνας

Πανος Μιχαλόπουλος
 
Έλλειψη ταλέντου+επηρμένο/κενό/ναρκισσιστικό ύφος = Γωγώ Ατζολετάκη
 
Βασίλης Ζωνόρος...γιατί είχε μια εκπληκτική γκάμα από ρόλους και ποτέ δεν επαναλαμβανόταν...
 
RIO είπε:
Βασίλης Ζωνόρος...γιατί είχε μια εκπληκτική γκάμα από ρόλους και ποτέ δεν επαναλαμβανόταν...
Πάντως σε κάποιο θεατρικό, αυτοσαρκάστηκε ακριβώς με αυτό : "Ξέρω, ξέρω, εσείς τώρα με βλέπετε, και λέτε μέσα σας,γέρασε αυτός, κι ακόμα τον ... κάνει !"
 
ΦΖΠ1 είπε:
Πάντως σε κάποιο θεατρικό, αυτοσαρκάστηκε ακριβώς με αυτό : "Ξέρω, ξέρω, εσείς τώρα με βλέπετε, και λέτε μέσα σας,γέρασε αυτός, κι ακόμα τον ... κάνει !"
Ναι, δεν θυμάμαι αν ήταν από την ίδια παράσταση που έλεγε " ζήτησα διάφορους ρόλους και μου έλεγαν κάθε φορά αυτόν το ρόλο θα τον δώσουμε στον τάδε ηθοποιό. τελικά μου είπαν εσύ θα κάνεις πάλι τον ρόλο του..."
 
αυλωνιτης και γκιωνακης.. μα ποτε ομως!!!!
 
Μπέτυ Βαλάση. Δεν ξέρω, πάντα μου έβγαζε μια μιζέρια...
 
Αυτές τις μέρες βλέπουμε κάθε βράδυ με τη σύζυγο, τις Τρεις Χάριτες. Η Μίνα Αδαμάκη δεν μου φαίνεται να είναι και κανένα ιδιαίτερο ταλέντο. Και από φωνή δε, άστα να πάνε, δεν ακούγεται. Έτσι λοιπόν μετά τη σειρά και εκτός το Safe Sex το 2000 δε θυμάμαι να τη δούμε αλλού.
 
Για να πώ ότι δεν μου αρέσει ένας ηθοποιός πρέπει να μην μπορώ να παρακολουθήσω καμία από τις ταινίες του ούτε στο ελάχιστο. Από τους παλιούς Έλληνες είναι μόνο οι:

 


Έλια Καλλιγεράκη: Σαν να έπαιζε σε παράσταση του σχολείου.


Ρίκα Διαλυνά: Ποτέ δεν είδα σ' αυτήν συναίσθημα, μόνο ένα άψυχο κρυο χαμόγελο σαν μάσκα. Και παρα πολύ άχαρη στην κίνηση. Ίσως να ήταν καλή εάν αφηνόταν ελεύθερη.


Κώστας Χατζηχρήστος: Δεν έπαιζε, απλώς μιλούσε. Και η προφορά του ήταν κι αυτή άσχημη.


Μάρκος Σεφερλής: Καλύτερα να μην τον σχολιάσω.
 
Χριστίνα Παππά. Την θυμάμαι σε βιντεοταινίες και φρίττω! Πολύ ρηχές ερμηνείες και όλοι τις ρόλοι ήταν τύπου bimbo που ακόμη και σήμερα καλά κρατεί.
 
Και ο ηθοποιός Θανάσης Μυλωνάς δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίαζε με τις ερμηνείες του...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην οθόνη και μένα δεν με ενθουσίαζε, αλλά στο θέατρο ήταν αρκετά καλός, αν και τον έχω δει μια φορά μόνο και μπορεί απλώς να του ταίριαζε ο ρόλος.
 
Στη λίστα που έχω ήδη γράψει στο ποστ 143, να προσθέσω κάποιους που ξέχασα: Από την πιο trash εποχή, τον Παναγιώτη Σουπιάδη που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω ολόκληρη ταινία του και τη Βέρα Γκούμα. Από παλαιότερους, την Άννα Φόνσου, που μου βγάζει μία ανεξήγητη αντιπάθεια, και επίσης, αν και πολλοί θα διαφωνούσαν, ομολογώ ότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρούταν πετυχημένος ηθοποιός ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Το χιούμορ του ποτέ δεν μου προκάλεσε το παραμικρό γέλιο, και ο τρόπος που σέρνει και μασάει τα λόγια του με αγχώνει και με εκνευρίζει. Υπερτιμημένος ηθοποιός κατά τη γνώμη μου...
 
Από εμένα.. Αλίκη: Δεν ήταν ηθοποιός,με τα ανοητα σκερτσα/ναζακια προέβαλε τον εαυτό της, όλα για την "λεζάντα". Επισης τραγικό το γεγονός να εμφανίζεται με μαλλί κομμωτηρίου και μακιγιάζ στην εντέλεια (βλεφαριδα-καγκελο που χε πει κι ο Λεζες σε μια ατάκα) στα ηρωικά εργα που έπαιξε.
 
Πίσω
Μπλουζα