Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Nαι, Οκ εύκολο ήταν κατά βάση. Είμαι στις καλές μου σήμερα... :supergrin:foutix είπε:Σύνταγμα, έτσι;
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι (παλιοί) προβολείς του ΟΑΚΑ ήταν οι 2 με το μισό "κεφάλι" (άρα και τις μισές λάμπες) από τους άλλους 2 !PT8 είπε:Πολλές αναμνήσεις από το ΟΑΚΑ. Με είχε πάει ο θείος μου (μηχανολόγος-μηχανικός) ο οποίος είχε επιμεληθεί αρκετά στοιχεία του σταδίου για να μου δείξει το νέο έργο.
Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει και για τους προβολείς οι οποίοι είχαν ανελκυστήρες μέσα ώστε να υπάρχει πρόσβαση στα φώτα.
Επίσης από το σπίτι μου κάποτε μπορούσες να διακρίνεις τους προβολείς και την ατμόσφαιρα του σταδίου όταν υπήρχε κάποιος αγώνας. Τι ωραία χρόνια![]()
prisma είπε:Eιδικά για όσους αγαπάνε εκείνη τη δεκαετία...![]()
Nα'σαι καλά bambinella.bambinella 100 είπε:Τι ωραιες που ειναι και ποσο ζωντανες! Σαν να τραβηχτηκαν σημερα.Σε ευχαριστω, prisma!
Δεν το περίμενα οτι από τότε ήταν βαμμένο κόκκινο αυτό το καλαίσθητο γωνιακό κτήριο απέναντι απο το Hilton...prisma είπε:Έγχρωμες φωτογραφίες της Αθήνας του '50
Προβολή συνημμένου 102923
http://bill-files.blogspot.gr/2014/05/50.html
Eιδικά για όσους αγαπάνε εκείνη τη δεκαετία...![]()
Oι φωτογραφίες είναι 60s. Η ημερήσια της Ομόνοιας μάλλον αρχές 60s, εικονίζονται πολλά αμερικάνικα αυτοκίνητα των 50s.pardalotzatziki είπε:Κατρ-ποσταλ, δεν ξερω χρονολογιες. Τα οχηματα ειναι 60s;;;
Γιατί άραγε; Δε μπορώ να το φανταστώ σε κανένα άλλο χρώμα!Σώτος Σώτος είπε:Δεν το περίμενα οτι από τότε ήταν βαμμένο κόκκινο αυτό το καλαίσθητο γωνιακό κτήριο απέναντι απο το Hilton...
Wally είπε:Φιλε prisma θα ηταν isvw καλη ιδεα να συγκεντρωναμε καποιες "ευκολες" (οσο αφορα την ευρεση του σημειου ληψης) φωτογραφιες και να πηγαιναμε καποιοι εθελοντες να φωτογραφιζαμε τη σημερινη κατασταση.
Σε ενα νεο thread η αντιπαραβολη παλιαων και νεων "σκηνικων" νομιζω θα ειναι ενδιαφερουσα...