Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι αλλα και το XBOX ρετρό δεν είναι πλεον? :tease:akmakas είπε:Ιερόσυλε...Η αναμονή είναι ιερή στιγμή...Το παραδοσιακό load είναι η όλη χάρη...μην εκτροχιάζεστε από την retro πραγματικότητα.(καλά δεν τα λέω shock?)
![]()
Κρίμα ακόμα δεν έχω πάρει το DivIDE, μπορείς να αποθηκεύεις tape images (TAP) και να τα φορτώνεις κανονικά σαν από κασσετόφωνο (κανονικό φόρτωμα σαν κασσέτα), αλλά αντί για κασσετόφωνο και κασσέτα θα έχεις μια κάρτα μνήμης με ότι παιχνίδι υπάρχει μέσα.akmakas είπε:Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε όλο το TOSEC..Λίγα παιχνίδια και καλά..Α και ο ήχος του κασετοφώνου το διαπασώνενε!!!!![]()
Χμ έχεις δίκιο Shock..νιώθω...ποιο Siclairακιας τώρα!![]()
Δύο? :tease:akmakas είπε:Το XBOX για να γίνει ρετρο θέλει πολλάααααααα χρόνια ακόμη!![]()
keeper7k είπε:Τώρα είναι τυχαίο που πρασίνισε η υπογραφή σου?![]()
![]()
![]()
Βάλτα όλα στον emulator και δες αν δεν πιστεύεις τις απόψεις των συντακτών του Retrogamer ή τις δικές μου. Νομίζω ότι να κόβεις με το μάτι μια εικόνα από το Google και να μας την βάζεις δεν αρκεί, αρκετά παιχνίδια είναι αίσχος και unplayable και για άλλους λόγους σαν το ελαττωματικό collision detection που αναφέρθηκε για την έκδοση του C64 κλπ. Προσωπική μου άποψη (που συμπίπτει με την καταγραμμένη στο RG) το Double Dragon ειδικά να το ξεχάσεις σαν παράδειγμα ικανοτήτων του C64 ή του CPC464. Σίγουρα μπορείς να βρεις κάτι πιο αξιόλογο. Για να έχουμε πλήρη εικόνα, είχε μια αρκετά καλή έκδοση στον 6128 (διαφορετική από του 464!) αλλά είναι λίγο off-topic να τον συγκρίνεις με τον ZX 48. Τα κοντινότερα του σε προδιαγραφές C64 και CPC 464 είναι σαφώς κατώτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γι'αυτό και μίλησα για ένα ωραίο αυτογκόλ, προιόν βιαστικού γκουγκλίσματος!telonio είπε:Οχιιιιιιι έτσι τις βρήκα στον γούγλη έχω και μάρτυρες!![]()
@Maddog κόψε επιτέλους το Retrogamer.Το double dragon καλύτερο στον speecy ε; :tickle:
Για τον δικό σου χρόνο μίλαγα, όχι του C64. Έγραψα επί λέξει:Alucard είπε:Του 90` ο Commodore 64; Μήπως να τον βγάλουμε από την ενότητα με τους retro υπολογιστές;
Αναφέρω προκαταβολικά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις ότι όσα ακολουθούν δεν επιδιώκουν να σε θίξουν, απλώς να δείξουν ένα (δικαιολογημένο) λάθος στον τρόπο συλλογισμού σου.To δικό σου τότε είναι το 1990, το δικό μου το 1984. Μάλλον αυτή είναι η κυριότερη διαφορά μας...
Ακριβώς! Και η κουβέντα δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη κανενός γιατί απλούστατα αυτό ακριβώς ισχύει...αλλά έχει την πλάκα της!telonio είπε:Γούστα είναι αυτά.