Alucard
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 577
Βρε παιδιά τί παιχνίδια παίζατε τότε, μόνο Asterix;;;;Maddog είπε:Γιατί η Lucas Arts ήταν Αμερικάνικη εταιρία και δεν έβγαζε παιχνίδια για Ευρωπαικό hardware, ίσως;;;![]()
Βρε παιδιά τί παιχνίδια παίζατε τότε, μόνο Asterix;;;;Maddog είπε:Γιατί η Lucas Arts ήταν Αμερικάνικη εταιρία και δεν έβγαζε παιχνίδια για Ευρωπαικό hardware, ίσως;;;![]()
Άστα αυτά μη πας να την κάνεις αλλάζοντας θέμα. ΕδώώώώώWally είπε:Alu χωρις να θελω να σε απογοητευσω τα καλυτερα 8bit software houses ηταν Ευρωπαικα...
To δικό σου τότε είναι το 1990, το δικό μου το 1984. Μάλλον αυτή είναι η κυριότερη διαφορά μας...Alucard είπε:Βρε παιδιά τί παιχνίδια παίζατε τότε, μόνο Asterix;;;;
σιγά μην είχα το 84' amstrad όταν μπορούσα και είχα commodore... lolMaddog είπε:To δικό σου τότε είναι το 1990, το δικό μου το 1984. Μάλλον αυτή είναι η κυριότερη διαφορά μας...
shock είπε:Και οι περισσότερες γυναίκες είναι μαυρομάλλες σαν την Μπελούσι ένα πράμα.
Έχω κρατήσει θέσεις για όλους μας στο Δαφνί, μην ανησυχείς καθόλου.keeper7k είπε:γιατρέ είμαι καλά ή να πάω για εξετάσεις?![]()
)
Έχεις δίκιο ...Stormwatch είπε:Με 160x200=32000 pixels δεν μπορεις στον ενα να φτιαχνεις αριστουργηματα και στον αλλο μουτζουρες....
Έπρεπε να το περιμένω το χτύπημα ...Maddog είπε:με μεγάλα χρωματιστά τούβλα, φημολογείται ότι για κάποιον μυστήριο λόγο τους φτιάχνει τον ψυχισμό!![]()
μπορείς να ξανακάνεις την ερώτηση γιατί έχω χάσει επεισόδια ...telonio είπε:Μωρε και εγω ρωτάω αλλα κανένας δεν μου απαντάει.![]()