mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 106
Με γεια σας οι πανέμορφες κούκλες και τα ρουχαλάκια τους! Αναστασία μου, σου βγάζω το καπέλο, είσαι κορυφή στην ταυτοποίηση ανώνυμης barbie! Κύλησα κι εγώ κορίτσια μου, ζήλεψα λίγο κι από εσάς, και από εκεί που δεν είχα (και εξακολουθώ να μην έχω) καμία σχέση με την αμερικάνα φίλη μας, μάζεψα κι εγώ ένα τσούρμο ξυπόλιτες κι ανώνυμες και είπα να τις ντύσω και να τις περιποιηθώ λιγάκι. Βέβαια, μη με ρωτήσετε τίποτα για την προέλευσή τους και την ταυτότητά τους, δεν έχω ιδέα! Γυμνές και ξιπόλιτες, μάζευαν κι αυτές ραδίκια, Αναστασία μου!
Και ξεκινάω με μια κούκλα, που πρέπει να ήταν άγγελος... :xm: Πίσω στην πλάτη έχει δυο τρύπες που μάλλον είναι για τα φτερά? Και ένα διακόπτη? Η θέση για μπαταρία? Δεν το πολυέψαξα. Η τυχερή ντύθηκε με barbie φόρεμα, δώρο της αγαπημένης μας rapunjel!
Και ξεκινάω με μια κούκλα, που πρέπει να ήταν άγγελος... :xm: Πίσω στην πλάτη έχει δυο τρύπες που μάλλον είναι για τα φτερά? Και ένα διακόπτη? Η θέση για μπαταρία? Δεν το πολυέψαξα. Η τυχερή ντύθηκε με barbie φόρεμα, δώρο της αγαπημένης μας rapunjel!