Η ιστορία της ευρωπαϊκής Barbie 1959-1980

Πρώτα από όλα με γειά σου Lne!!! Είναι πανέμορφη και το μαγιουδάκι επίσης να τα χαίρεσαι!!! Γράφω λίγο στα γρήγορα γιατί έχω πάθει ρετροστέρηση με το βρωμο'ι'ό που μπήκε στον υπολογιστή μου!!! Κάτι έκανα σήμερα και κατάφερα να ανεβάζω εικόνες. Το εκμεταλλεύτηκα άμεσα διότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξανακολλήσει και σας περνάω μία φωτό που έχω υποσχεθεί πάνω από χρόνο, έτσι να μη μπει το νέο έτος και χρωστάω ακόμη!!:tongue:

Σας περνάω λοιπόν το 1988 Barbie Town House και τα ελάχιστα έπιπλα που το συνόδευαν. Τα μόνα που λείπουν είναι ένα δεύτερο ροζ καρεκλάκι και ένα τραπέζι στο ίδιο χρώμα, και ένα λευκό με μοβ λουλουλάδια σεντόνι που ήταν στρωμένο πάνω στο κρεβατάκι. Στη δεύτερη εικόνα και με λίγο κόσμο έτσι για να δώσω ζωντάνια!!!

Αφιερωμένη σε όλους, μαζί με τις ευχές μου για ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!!

Αναστασάκι μου σε έχει φάει η δουλειά και σένα μου φαίνεται εμείς πάντως περιμένουμε τις νεότερες ανακαλύψεις σου με μεγάλη αγωνία!!!!!

attachment.php


1988 Barbie Town House 2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ω ρε μάνα μου ένα σπίτι..!!! Τρίπατο..!!!! Δεν συμφέρει πια..!! Αυτα τα σπίτια έβγαιναν μονο το '80..!! Τωρα πια, μονο τον φόρο απο το ρεύμα να βάλεις, ο ΚΕΝ θα φουντάρει..!! :)

Mεγειά σου Σουφλαμπιέ μας..!!

ΥΓ. Είναι παιδικό σου παιχνίδι ή μεταποκτηθέν??
 
Το 2012 και η Barbie στην περιοδο της οικονομικης κρισης...Α ρε Μπαρμπι.

Α ρε Μπαρμπι...ολο στην χλιδα εισαι... Απιστευτο το σπιτι της Barbie της Σουφλε μας!!! Ποσο γελασα με το σχολιο του Μακισιμακου!!!! :D

Δεν με περιμενατε να ποσταρω πρωτοχρονιατικα ε??? :D Surprise!!!!! :)

Λοιπον παιδια μου, επειδη απο περσι τετοια εποχη, σας ειχα ταξει ενα φωτογραφικο ρεπορταζ απο το Montecatini Terme της Ιταλιας, με μια τεραστια βιτρινα ενος μαγαζιου μοδας (καταραμενη φτωχια...) οπου αντι για χριστουγεννιατικα στολιδια ειχαν χρησιμοποιησει μια απο τις πιο ομορφες συλλογες Barbie vintage & modern, πηγα παλι φετος, με 2 βαθμους κελσιου παγωνια, παιρνοντας μαζι μου αυτην την φορα την φωτογραφικη μηχανη και ελπιζοντας οτι ειχαν ξαναφτιαξει την βιτρινα φετος οπως και περσι!!!

Και οντως εφαγα μεν τρελο κρυο αλλα αξιζε γιατι μπορεσα να αποθανατισω αυτην την υπεροχη συλλογη με Barbie special edition της δεκαετιας του 80, του 90 και μερικες πιο προσφατες.

(Σας χρωσταω φωτο απο τις δικες μου νεοαποκτηθεντες: επιτελους εφτιαξα ενα μικρο φωτογραφικο σετ για να μπορω να βγαζω φωτο οταν εχει πεσει ο ηλιος, θα σας βαλω και τουτοριαλ να το φτιαξετε και μονοι σας, ειναι απιστευτη πατεντα, την βρηκα στο ιντερνετ.)




Και τωρα φατε ματια ψαρια και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!! :flower: (προσπαθησα να κρυψω τις μαρκες, μην κανουμε και διαφημιση στο λουσο, τετοιες εποχες... :precry: )

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Αναστασια πραγματικα θαμπωθηκα απ την τοση Μπαρμπο- χλιδη!!!φαινεται πως ο ιδιοκτητης του καταστηματος ειναι μεγαλος θαυμαστης και συλλεκτης της Μπαρμπι :)

σιγουρα αρκετος κοσμος θα σταματησε για να χαζεψει τη συγκεκριμενη βιτρινα ;)

σ ευχαριστουμε πολυ για το αναλυτικο φωτορεπορταζ σου: ειναι σαν να βρεθηκαμε κι εμεις μπροστα απ την τεραστιων διαστασεων βιτρινα :thanx2: :thanx2: :thanx2:

χρονια πολλα και καλα σε ολους!!!!!!

ΥΓ: σουφλε το σπιτι της Μπαρμπι ειναι κι αυτο σουπερχλιδατο,συμφωνω κι εγω με το σχολιο του μακισιμου :)
 
Aναστασάκι μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ για όλους μας..!!!!

Σ ευχαριστούμε πολύ που μεταφέρεις από την Ιταλία το κλίμα των γιορτών, μέσα από μια βιτρίνα γεμάτη παιχνιδια, που δεν απευθύνεται όμως αν κατάλαβα καλά σε παιδιά, αλλά σε ενήλικες μιας και ειναι κατάστημα ρούχων...με διακόσμηση vintage barbie...!!

Τι να πω....ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Αναστασία σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για το πιο όμορφο-παραμυθένιο χριστουγεννιάτικό δέντρο που έχω δει. Απλά τέλειο!!!!
 
καλη χρονια σε ολους!!!

σουφλε υπεροχο το 3πατο κουκλοσπιτο ακομα κ μ αυτα που λειπουν, να το χαιρεσαι κ καλη αναρωση στον υπολογιστη σου για να σε εχουμε πιο συχνα κοντα μας!!

αναστασια τι να πω?αν βρισκομουν μπροστα σ αυτην την βιτρινα θα αψηφουσα με ολη τη δυναμη μου το κρυο για να την χαζευω με τις ωρες! ειναι ολες τους μια κ μια να σαι καλα που το μοιραστηκες μαζι μας!! (προσεξα σε μια φωτο εχει κ τη δικη μου scarlet o'hara με το πρασινη φορεμα, εχω μεγαλη αδυναμια σ αυτην την κουκλα!!)
 
θα σας δειξω ενα υπεροχο νεκλιζε, που λεει κ η μαμα μου, συνολακι το οποιο λατρεψα!!! barbie fancy frills του 1991 :augenrollen: φατε ματια ψαρια

υ.γ. ζητω συγνωμη για την κουκλα αλλα δεν ηθελα να γδυσω καποια απ τις παλιες μου barbie... τα παπουτσια δεν ειναι δικα του αλλα ειναι barbie!

attachment.php
attachment.php
attachment.php
 
Lne με γεια το συνολο εσωρουχων που απεκτησε η Μπαρμπι σου!!!!!!!!νομιζω ειναι η πρωτη φορα που το βλεπουμε :) Ταιριαζει πολυ στη συγκεκριμενη κουκλα το συνολο αυτο!!!!!!

ΥΓ: δεν ηξερα οτι ειχε κυκλοφορησει και σειρα εσωρουχων..
 
Soufle μου, ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φωτογραφία του σπιτιού της barbie!! Είναι φανταστικό, να το χαίρεσαι καλή μου!:dribble:

Αναστασία μου, :bow: :bow: :bow: ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες, πανέμορφες φωτογραφίες με αυτές τις καταπληκτικές κούκλες!!!:dribble:

Lne μου, υπέροχο και sexy το σετάκι! Να το χαίρεσαι!
 
Αναστασάκι μου γλυκό καλή χρονιά!!! Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω για την υπερπαραγωγή φωτογραφικού υλικού που μας πρόσφερες!!!!! Σε καταπαγώσαμε κοριτσάκι μου!!! Ειλικρινά απλά δεν υπάρχει!!! ΣΕ ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! :worship: :worship: :bow: :bow: :worship: :worship:!!!

Lne μου με γεια σου το πανέμορφο συνολάκι!!! Είναι απο τις ωραιότερες σειρές εσωρούχων και δεν την ήξερα καθόλου!!! Να το χαίρεσαι!!!

Η Mattel έβγαλε αρκετές φορές σειρές με εσώρουχα και ήταν όλα ένα και ένα. Κάπου έχω μερικά από τα τέλη του ογδόντα και μάλιστα αρκετά σέξυ για μικρά παιδάκια... Θα δω μήπως μπορέσω να τα συμμαζέψω και να βγάλω φωτό...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια για το σπίτι!! Καλά για το σχόλιο του makisimou δεν έχω λόγια!! Τι γέλιο έριξα!!! Μου θύμισε το ανέκδοτο με το μπαμπά που πάει να αγοράσει Barbie στην κόρη του για τα Χριστούγεννα...

Να σαι καλά βρε makisime!!! Όχι το σπίτι δεν είναι νέο απόκτημα, κάπου το είχα αναφέρει ξανά πως ήταν το δώρο μου για τα Χριστούγεννα του '88 ή '89. Αξιώθηκα να το στήσω για να βγάλω επιτέλους τη φωτό που είχα υποσχεθεί...
 
SuperStar Barbie Sparkle 1976 - Sparkle Eyes Barbie 1991 - Hollywood Hair Barbie 1993

Χαιρομαι που σας αρεσε το ρεπορταζ μου απο το ψωφοκρυο παιδια μου!!! :D Εγω ειχα γινει χιονανθρωπος και η μπαρμπι καθοτανε στην χλιδατη ζεστασια της βιτρινας!!!

Τρελλαθηκα με τα μπαρμποεσωρουχα της Lne μας!!! Υπεροχα!!! Και δεν τα ειχα δει ποτε!

Αμαν... ποσο καιρο εχω να ποσταρω βρε παιδια? Ξεφτιλα!!! :xm:

Εχω ξεκινησει να βγαζω απο την αρχη φωτο τις κουκλες μου, για τον νεο μου ιστοχωρο. Περιμενω πακετο απο κινεζο με παπουτσια, γιατι ειναι οι μισες ξυπολητες, μονο που εχει περασει ενα διμηνο και ακομα να φτασει!!! Την αλλη φορα εκανε ενα τριμηνο... Υπομονη! :cry:

Και τωρα ξεκινω με μια σειρα απο μπαρμπι, μερικες πρωην ξεμαλλιαρες στις οποιες εκανα reroot, και αλλες κουρεμενες αλλα ακομα υπερηφανες!

Αλλα πριν απο ολα θελω να σας δειξω ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ απο την Mytinyworld μας, η οποια καθησε και μου συντηρησε το ρουχο που φοραγε μια σπανιοτατη SuperStar Barbie Sparkle του 1976. Οχι απλα εκανε ολικη επαναφορα στο φουστανι, αλλα εραψε απο την αρχη το καπελο!!!! Και μου βρηκε και μποα!!! Οταν το πηρα στα χερια μου μιλαμε καραφλιασα απο την δουλεια που εκανε η κουκλομανα μας!!!! :bow:

Και τωρα παμε κατευθειαν στο ποστ γιατι αρκετα σας ζαλισα!

1. SuperStar Barbie Sparkle του 1976.

Αυτη η κουκλα κυκλοφορησε μονο στην Ευρωπη, και ειναι παρα πολυ σπανια. :cool:

Σε εναν πληστηριασμο οι αμερικανοι σφαγιαστηκαν για 700 περιπου δολλαρια για μια τετοια κουκλα mint in the box, φυσικα. (Εδω ο κοσμος πειναει...αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.)

Η δικια μου δεν ειναι mint in the box και για αυτο την αγαπω πιο πολυ, την οποια ανακαλυψε η Φανταστικη Mytinyworld μας σε παζαρακι ηταν μια τετοια αριστοκρατισσα κουκλα. Την περιμαζεψε, της επανεφερε το φουστανι στην αρχικη του μορφη, της εραψε το απιστευτο καπελο με τα στρας και της παρηγγειλε μποα απο την Κορεα.

Μου την εστειλε με πολλή αγαπη και εγω της αλλαξα χερια (την ειχανε μασησει....) και της προσθεσα μαλλια. Το προσωπο της και το σωμα της ηταν σε τελεια κατασταση. Η κουκλα εγινε καινουρια!!!

attachment.php


Μετα απο μια βδομαδα ανακαλυψα σε παζαρακι μια αλλη SuperStar Barbie. Αυτην στο κεντρο. Της ειχε σπασει ο λαιμος και της ειχαν χωσει το κεφαλι μεχρι τους ωμους... Ηταν και λιγο ξεμαλλιαρα. (στα δεξια ειναι μια μπαρμπι που σας εχω ηδη δειξει, ειναι η sweet heart.)

attachment.php


2. Sparkle Eyes Barbie του 1991

Αυτη η Μπαρμπι εχει την ιδιαιτεροτητα οτι τα ματια της ειναι δυο πετραδια. Την ειχαν κουρεψει και της ειχαν πατησει την φραντζα κοκορακι.

attachment.php


Εδω μπορειτε να δειτε πως ηταν η αρχικη της μορφη οταν κυκλοφορησε (πηγη:flickr). Βρισκεται στα αριστερα.

Η κεντρικη κουκλα, με τα ροζ σκουλαρικια ειναι η Secret Hearts. Δωστε σημασια στο σκουλαρικι γιατι με ειχε μπερδεψει τρελα, οπως θα δειτε παρακατω

4801401602_e8b71908be_z.jpg


Λοιπον ειδαμε οτι στην παραπανω φωτο απο το flickr πεσαμε τυχαια επανω στην Secret Hearts Barbie.

Κοιταχτε εδω λοιπον την αριστερη μου κουκλα.

attachment.php


Ειδατε τα σκουλαρικια της? Ειναι αυτα της Secret Hearts.


Η κουκλα ομως διαφερει! Καμια σχεση!

Ομως οταν αυτη η κουκλα που σας δειχνω επεσε στα χερια μου φοραγε αυτα ακριβως τα σκουλαρικια. Και μαλιστα ητανε τοσο καλα χωμενα στο κεφαλι της που ημουν σιγουρη οτι η κουκλα τα φοραγε απο την αρχη! Εμπλεξα λοιπον τα μπουτια μου να βρω γιατι αυτη η κουκλα εμοιζε τοσο πολυ στην

Hollywood Hair Barbie!!!

Δειτε εδω την Hollywood Hair πως κυκλοφορησε.

2047_BARBIE_HOLLYWOOD_HAIR.jpg


Δειτε παρακατω και την δικη μου. Προσεξτε τα ματια της. Ειναι σιγουρα μια Hollywood Hair Barbie του 1993 στην οποια ομως καποιος της αντικατεστησε τα σκουλαρικια με εκεινα της Secret Hearts! Και μαλιστα χωρις να σπασει ουτε τα σκουλαρικια ουτε να χαλασει το βινυλιο της κουκλας. Τα συγκεκριμενα σκουλαρικια ειναι απο εκεινα που στο τελειωμα τους μοιαζουμε με αγκιστρι. Οταν τοποθετηθουν και πας να τα βγαλεις σπανε πολυ ευκολα!. Τελος παντως οποιος εκανε αυτην την αλλαγη ηταν πολυ τυχερος που δεν τα διαλυσε.

Την φραντζα δεν την πειραξα. Την προσθεσα μονο μαλλια γιατι στο πισω μερος ειχε παθει οξεια ψωριαση!

attachment.php


Οτι ρουχο σας εδειξα και το φορανε οι δικες μου (εκτος απο εκεινο της superstar με το στρας καπελο) ειναι οριτζιναλ ματελ αλλα ασχετο με τις κουκλες!

Δυστυχως επειδη τα ρουχα τα βρηκα χυμα και απο δευτερο χερι, δεν εχω αξιωθει να κατσω να βρω τι ακριβως ειναι. Αυτα ειναι για τις κουκλομανες με ειδικευση στο αξεσουαρομαζωγμα, που θελει πολυ κουραγιο, πολυ υπομονη και πολυ διαβασμα! :flower:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναστασια πολλα συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι ολες σου τις κουκλες!!!!!!!!!!!!!οπως εχω πει κι αλλες φορες κανεις καταπληκτικη δουλεια :cheers: :cheers:φαινονται ολοκαινουριες :) :) :) πολυ σπουδαια η ανακαλυψη της ταυτοτητας της κουκλας σου που τωρα πια ειναι η Hollywood Hair Barbie :cheers: :cheers:

η Sparkle Eyes Barbie ειναι πολυ ιδιαιτερη λογω των ματιων της,ειναι αραγε η μοναδικη που εχει πετραδια στα ματια;

πολλα συγχαρητηρια και στη Mytinyworld για την υπεροχη δουλεια που εκανε και ετσι απολαμβανουμε το αριστουργημα της στις 2πρωτες φωτογραφιες :bow: :bow:
 
Αναστασία, πολύ ξεχωριστές οι φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα-σ'ευχαριστούμε πολύ! Άξιζε τον κόπο που έγινες "παγωτό-χωνάκι" από το κρύο! :p

Για τη barbie-Hollywood έχω να πω ότι είναι από τις αγαπημένες μου (είχα δύο φίλες δίδυμες που την είχαν-όπως και τις δύο επόμενες barbie, των οποίων σας επισυνάπτω φωτογραφίες που βρήκα στο internet-και όλο ζητούσα να παίζω μ' αυτές κι εκείνες επειδή μ'αγαπούσαν πολύ πάντα μ'άφηναν να διαλέγω κούκλα πρώτη! Να'ναι καλά τα κοριτσάκια και τα κουκλάκια που ομόρφυναν την παιδική ηλικία!)

super star.jpg

Η πρώτη είναι η barbie hollywood (που μας έδειξε και η Αναστασία) και κυκλοφορησε το 1993

Η δεύτερη είναι η barbie-totally hair και κυκλοφόρησε το 1992

και η τρίτη, όπως φαίνεται και από το κουτί η barbie super star και κυκλοφόρησε το 1989.

Lne, με γεια το σέξυ σετ εσωρούχων! Πολύ προχωρημένο για την εποχή του!! #)

Εγώ θυμάμαι ότι είχα φανατιστεί με ένα σετάκι που είχε μια άλλη φίλη μου και όλο μ'αυτό ήθελα να ντύνω την κούκλα όταν παίζαμε μαζί, για να προκαλεί τον Ken και να γίνουν ζευγάρι! :D :D:D

Αχ, τι μου θυμίζετε!!!

Σας επισυνάπτω σχετική φωτογραφία των εσωρούχων, αλλά και τους υποψήφιους γαμπρούς της ευτυχίας για να έχετε ολοκληρωμένο το story!

ken perfume.jpg

(Αν τύχει και συναντήσετε κάτι από τα παραπάνω ειδοποιήστε με παρακαλώ!)

Πόσο μου λείψατε!! Μ'έφαγε η άτιμη η μετακόμιση και τα μαστορέματα!!! :kiss:

Αυτός ήταν ο δεύτερος γαμπρός που ξέμεινε από το προηγούμενο μήνυμα!! :p

ken jeans.jpg

totally hair.jpg

fancy frills.jpg

barbie hollywood.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aναστασια μου πραγματικα οτι κ αν εχω στη συλλογη μου, οταν βλεπω τις κουκλες σου, μενω να κοιταω τις φωτο για ωρα!! ειναι ολες τους μια κ μια!!κ για αλλη μια φορα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην mytiny για την υπεροχη δουλεια!!
 
Αναστασάκι μου με γεια σου!!! Είναι όλες πανέμορφες η μία καλύτερη από την άλλη!!!! Να τις χαίρεσαι και σε ευχαριστούμε που μας πέρασες όλες αυτές τις υπέροχες φωτό!!! Καλά για το ταλέντο της mytiny δεν έχω λόγια!!! Το καπελάκι θεσπέσιο γεια στα χέρια σου κοριτσάκι μου!!!!! :bow: :bow:

Λοιπόν ως αξεσουρομαζώχτρα :p έχω να δηλώσω τα εξής:

Το φορεματάκι που φοράει η sweet heart στη δεύτερη φωτό είναι το αυθεντικό φόρεμα της 1999 Barbie Riviera και το υπέροχο μοβ αδιάβροχο με τις ομπρελίτσες που φορά η Sparkle Eyes Barbie του 1991 στην τρίτη φωτό είναι του 1998 από την playline σειρά της Mattel Coat Collection Fashions 68696-92 και συνοδευόταν από ένα ζευγάρι κίτρινες γαλότσες.
 
Sun Jewel 1993 - Sun Sensational 1991

Να στε καλα ρετροφιλαρακια μου!!! :flower: :flower: #) Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια, ολους, ολοψυχα! Θελω να σας δειξω ποσο ομορφο ειναι να περιμαζευεις κατι βασανισμενο και να του δινεις ζωη. Σε ολα τα πραγματα της ζωης: ανθρωπους, ζωακια και παιχνιδια.

Katerinak μου εχω την εντυπωση οτι καπου εχω ξαναδει παρομοια ματια σε αλλη μπαρμπι. Αλλα δεν μπορω να θυμηθω! Καμια φορα οι κουκλες παθαινουν τετοια κουρεματα και ρερουτ που μπορει να ειδα την ιδια και να μην την γνωρισα!!!

Aggalitsa μου καλη συνεχεια με την μετακομιση και τα μαστορεματα!!! :) Ξερεις ποσο ξεαγχωτικο ειναι να κανεις ισιωτικη σε μπαρμπι και γυρω σου να γινεται της κακομοιρας λογω μετακομισης! Εγω το εκανα οταν πρωτοηρθαμε εδω και πραγματικα χαλαρωσα! :D

Soufle μου, τι να σου πω!!!! ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! :cool: Μα καλα να μου βρεις την ταυτοτητα των ρουχων, και μαλιστα στα γρηγορα, εν ψυχρω!!! Εκεινο το αδιαβροχο, Coat Collections, μιλαμε το εχω και το καμαρωνω!!!

Τωρα που φτιαχνω σωστα τον ιστοχωρο μου, καθομαι και γραφω ενα ενα οτι ξερω μπας και βαλω μια ακρη στην συλλογη μου. Αλλα πραγματικα αυτη η δουλεια θελει πολυ κουραγιο και υπομονη, και πρεπει να ομολογησω οτι δεν βρισκω παντα την εμπνευση, μιας και ειναι κατι που πρεπει να γινει οταν εισαι σε σωστο mood. ::)

Και τωρα σας δειχνω αλλες 2 Barbie, πολυαγαπημενες και χαιδεμενες! Ουτε μαλλια τους ελειπαν, ουτε τις μασησανε, ουτε τις βασανισανε!!! :) Το αντιθετο!!!

1. Sun Jewel 1993

Αυτη εδω η κουκλαρα ειναι χαρισμενη απο την Lne μας, :thanx2: :thanx2: :thanx2: η οποια με συγκινησε παρα πολυ, γιατι μου εστειλε μια παιδικη της κουκλα και την ευχαριστω ολοψυχα!!!

Η πανεμορφη Sun Jewel του 1993 φοραει ακομα τα σκουλαρικια της.

Εχει υπεροχα παναλαφρα μαλλια, τα οποια ισιωσα ακομα πιο πολυ, βαζοντας το κεφαλι της κουκλας σε ενα πιατο με καυτο νερο, ωστε τα μαλλια να απλωσουν σε ολο τους το μηκος. Επειδη μετα απο αυτην την διαδικασια ισιωσε και η φραντζα, της εβαλα ενα κομματακι καλαμακι και της το εκανα περμαναντ, οπως εχουμε εξηγησει στα τουτοριαλ μας.

Εδω φοραει ενα ρουχαλακι μπεμπι ντολ, το οποιο πρεπει να παω να δω πως λεγεται, εχω κρατησει την συσκευασια του με θρησκευτικη ευλαβια, μιας και μου το εχει χαρισει η κουκλομανα MytinyWorld, :flower: και το οποιο το γυρναω απο την μια κουκλα στην αλλη, μιας και πολυ ευχαριστως θα το φοραγα εγω αν μπορουσα αλλα ας οψεται η ματτελ που βγαζει μονο μικρα νουμερα. :xm:

attachment.php


Eδω μπορειτε να δειτε την διαφημιση της Sun Jewel, το 1994. Στον λαιμο φορουσε ενα κολιε που γινονταν κοσμημα για το τυχερο κοριτσακι. Ετσι να μαθαινει απο μικρο στο λουσο! :D

http://www.youtube.com/watch?v=giklVDtFni0

2. Sun Sensational Gold 1991.

Η Sun Sensational Gold του 1991, ειναι απο τις λιγες κουκλες που βρηκα με τα οριτζιναλ κοσμηματα τους. (Εδω φοραει ενα χιλιοπλυμενο με χλωρινη ρουχαλακι Hollywood, της Teresa, το οποιο ειναι λιγο περιεργο με το χρωμα που εχει παρει και οποτε το βλεπω γελαω γιατι αν το συγκρινει κανεις με το οριτζιναλ ειναι πραγματικα πολυ αστειο το πως ηταν και το πως καταντησε!!! :D

Η Sun Sensational εχει ενα μαυρισμενο χρωμα, ομως η ποιοτητα του βινυλιου ειναι ελαφρως πιο χαμηλη. Η κουκλα ειναι αψογη, αλλα οταν την κοιτας στον ηλιο μοιαζει να ειναι λιγο ημιδιαφανης. Δεν ξερω πως να σας το εξηγησω. Σαν την διαφορα μεταξυ του πλαστικου της ελ γκρεκο (βινυλιο μαλακο, ελαστικο) και της χασμπρο (βινυλιο σκληρο, παγωμενο).

Επισης το μακιγιαζ αντιμετωπιζει μια δυσκολια στο μεινει σταθερο στο υλικο του κεφαλιου. Και τωρα που την βλεπω στην φωτογραφια συνειδητοποιω οτι της εχει φυγει λιγο φρυδι και λιγο κραγιον. Αλλα που να το δω μες την τυφλα μου.

attachment.php


Εδω η διαφημιση της, με το χρυσο της μαγιο και το χαρακτηριστικο αμερικανικο μαλλι!



Χρωσταω να σας δειξω πως βγαζω τις φωτο την νυχτα χρησιμοποιωντας πατεντα. Καντε λιγη υπομονη! :flower:
 
Αναστασία κάνεις πολύ καλή δουλειά με την παρουσίαση της barbie:thanx2:. Στην sun jewel το σκουλαρίκι είναι υπερπαραγωγή. Κάνει λίγο σε πολυέλαιο. :eek: :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναστασια ειναι πολυ ομορφες και η Sun Jewel (ωραιο μπεμπι ντολ και καταπληκτικα σκουλαρικια) και η Sun Sensational Gold :πανεμορφα κοσμηματα και μαγιο!!!!!!!στη διαφημιση το μαγιο ειναι μπικινι ,στην κουκλα σου ειναι ολοσωμο;βλεπω κατι χαντρουλες :) εκτος κι αν ειναι κοσμηματα

Να τις χαιρεσαι και τις 2!!!!!!!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: για τις υπεροχες φωτογραφιες

ΥΓ: βλεπω οτι θα μας ετοιμασεις καποια στιγμη τουτοριαλ για νυχτερινες ληψεις φωτογραφιας :cheers: :cheers: :cheers:
 
αναστασια μου να τις χαιρεσαι τις πολυποθητες!!!

η Sun Jewel του 1993 ειναι μια κουκλα λατρεμενη κ μου αρεσουν πολυ τα μαλλια της!οταν ειδα τη φωτο σου πριν διαβασω τι εκανες, προσεξα αμεσως οτι κατι εκανες στα μαλλια κ θα σε ρωτουσα, ειναι αγνωριστα!! κ θελω να ρωτησω ακομα, εβαλες κατι μεσα στο καυτο νερο κ ποση ωρα αφησες τα μαλλια μεσα?? παντως ειναι πανεμορφα!!

επισης γι αυτην την κουκλα θελω να πω οτι εχει δεχτει μεγαλη αγαπη. την συγκεκριμενη την ειχα απο μικρη κ την ξεχωριζα αναμεσα στη συλλογη μου! οταν η καλυτερη μου φιλη μου χαρισε την ιδια κ μαλιστα δικη της ηταν σαν να μοιραστηκε τις παιδικες της αναμνησεις μαζι μου... ομως να την εχω διπλη? σκεφτηκα οτι η δικη μου μαζι με οση αγαπη της εχω δωσει τοσα χρονια επρεπε να δωθει σε καποιον κ συγκεκριμενα στην αναστασια που εχει δειξει ποσο πολυ εχει αγαπησει αυτες τις κουκλιτσες κ ειδικα τις barbie!! περιμενα να πω την αληθεια, οτι θα εβλεπα καποια στιγμη φωτο με την κουκλα αυτη αγνωριστη!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!

οσον αφορα στη Sun Sensational Gold του 1991, ειχα δειξει σε προηγουμενα ποστ την μαρινα. την βρηκα στο κουτι της, ειναι η μελαχρινη οπως μπορειτε να δειτε στη διαφημιση με το μωβ μαγιω. δεν ειχα προσεξει αν υπαρχει διαφορα στο πλαστικο της αλλα θα φροντισω να την εξετασω κ θα σας πω. παντως κ η barbie της σειρας ειναι πανεμορφη με τις λαμπερες ανταυγιες κ εισαι τυχερη που εχει τα κοσμηματα της!!να την χαιρεσαι κ αυτην!!
 
Πίσω
Μπλουζα