Η καλύτερη Σταρ Ελλάς της Μεγάλης Οθόνης

Αξιόλογη θεατρική πορεία έκανε και η Μιράντα Ζαφειροπούλου (με αρκετές συμμετοχές στο Εθνικό Θέατρο), αλλά στον κινηματογράφο δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου (με εξαίρεση μικρούς ρόλους στις ταινίες "Η λεωφόρος του μίσους" και "Μαριχουάνα στοπ").
 
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω και εμφανίζομαι πάντα αργοπορημένος... :)

Ψήφισα την Δελούτση, γιατί είχα ξετρελλαθεί μαζί της όταν την είχα δει στις Φουσκοθαλασσιές πριν από ...μερικά χρόνια. :)

Από τότε "έβριζα" τον Ντούζο για τις επιλογές του... :)

Δυστυχώς επιτρέπεται μόνο μία ψήφος, διότι διαφορετικά θα έβαζα σταυρούς προτιμήσεως (για να είμαι κοντά στο κλίμα των ημερών)

στις Ρίκα Διαλυνά και Ζωή Λάσκαρη.

Τα κριτήρια μου αφορούν μόνο την εμφάνισή των παραπάνω υποψηφίων και όχι το ταλέντο, που νομίζω ότι δεν διέθεταν αρκετό... (Μου φαίνεται ότι θα στεναχωρηθεί μία λάτρης της Μπριζίτ :p ).
 
Λοιπον.... (αφου εσκασα τις κοπελες ζητωντας λεπτομερειες) και μετα απο σκεψη, μαλλον κατεληξα.

Ξεκινω αντιθετα : την Τσοπεη εδω.. δεν την θεωρω την ομορφοτερη απο ολες. Ωραιο μεν το κοριτσι (δεν λεω), αλλα και οι υπολοιπες απο ομορφια ειναι ανταξιες της (ισως και περισσοτερο κατα την αποψη μου, μερικες απο αυτες). Ταινια της δεν γνωριζω. Τεσπα.. παρακατω

Η Αντζολετακη μου αρεσε για το αγγελικο της προσωπο και την ξεχωρισα απο την αρχη, αλλα αφου η Μπαμπι ζηταει συγκεκριμενα (ταλεντο και ομορφια μαζι).. δεν την ψηφιζω.

Η Ζωιδου για την εποχη της φανταζομαι θα εκανε θραυση, αλλα.. ουτε και αυτη.

Την Ρια την θυμηθηκα απο την σκηνη με τον Βεγγο. Πανεμορφη και ερωτικη γυναικα σιγουρα, ωστοσο απο ταλεντο ξεχωρισαν περισσοτερο αλλες.

Την Μιραντα δεν την θυμαμαι ιδιαιτερα. Βλεπω πως ηταν πολυ ομορφη.

Τελος.. αφηνω τις γνωστες 3 (Ζωη, Ελια και Ρικα) για το τελος. Η Ελια μου αρεσε παντα αυτο το κοριτσιστικο που εβγαζε (ουτε και ηξερα πως υπηρξε σταρ Ελλας). Ομορφη ειναι πολυ, ωστοσο θεωρω πιο ομορφες τις αλλες δυο. Και εδω, πραγματικα προβληματιστηκα...

Την Ζωη την θεωρω ως την πλεον καταλληλη για σταρ Ελλας (ακομη και αν διαγωνιζοταν και σημερα) και καλη ηθοποιος ηταν και ξεχωρισε, αλλα μου αρεσει και η Ρικα που ειναι μια απο τα ιδια απο ομορφια και ταλεντο.

Νομιζω... πως παιζει ρολο που η Λασκαρη ηταν αρκετα μικρη οταν επαιξε σε ταινιες, ενω η Ρικα μου φαινεται μεγαλυτερη (με καμπυλες κτλ και αρα αρκετα μακρινο το διαστημα που περασε απο την στεψη), και ετσι κερδιζει η Ζωη που κραταει ακομη το στυλ της σταρ Ελλας.

Ακομη το σκεφτομαι... :wait2:

Τελικα καταληγω στην Ζωη αν και θα θελα να ριξω και μια ψηφο στην Ρικα για να την ανεβασω
 
Λορενα, η Κορινα Τσοπεη επαιξε στην ταινια "ψυχη και σαρκα" με τον Κωστα Πρεκα
 
Λορενα, πολυ εμπεριστατωμενο το μηνυμα σου.

Αν και την ερχομενη Κυριακη σκεφτεις τοσο καλα που θα ριξεις και την αλλη ψηφο σου, τοτε ειμαι σιγουρη πως θα παει πραγματικα εκει που πρεπει! :)
 
Ζωή Λάσκαρη Φυσικά!!!!!
 
Kαι εγω ψηφισα Λασκαρη γιατι οντως ηταν πολυ ομορφη στα νιατα της..απο τις υπολοιπες -δηλ αυτες που γνωριζω- την Τσοπεη την θεωρω μια μετρια σε ομορφια ενω την Διαλυνα ποτε δεν την συμπαθησα..
 
Θα ψήφιζα Τούλα Γαλάνη, πλην όμως ήταν Β' Μις Ελλάς 1966. Αντ' αυτής τίμησα τη Γωγώ.
 
miki-mik7 είπε:
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω και εμφανίζομαι πάντα αργοπορημένος... :)
Ψήφισα την Δελούτση, γιατί είχα ξετρελλαθεί μαζί της όταν την είχα δει στις Φουσκοθαλασσιές πριν από ...μερικά χρόνια. :)

Από τότε "έβριζα" τον Ντούζο για τις επιλογές του... :)

Τα κριτήρια μου αφορούν μόνο την εμφάνισή των παραπάνω υποψηφίων και όχι το ταλέντο, που νομίζω ότι δεν διέθεταν αρκετό... (Μου φαίνεται ότι θα στεναχωρηθεί μία λάτρης της Μπριζίτ :p ).
αυτη ήταν στις φουσκοθαλασσιές, όντως ήταν όμορφη κοίτα να δεις :p

Η Τσοπέη υπήρξε και μις Υφήλιος, σαν γυναίκα ακόμα και σήμερα ειναι καλοδιατηρημένη.
 
Ψηφισα την Μιραντα Ζαφειροπουλου ηταν καλλονη στα νειατα της και τελειο κορμι.

Εκτος απο την ταινια "Μαριχουανα στοπ" την θυμαμαι πολυ ομορφη στην ταινια "Ο Τυχερακιας" στο πλευρο των Κωστα Χατζηχρηστου και Νικου Ριζου οπου ηταν το τελειο δολωμα για να φανε τα λεφτα του Χατζηχρηστου στην ταινια.
 
Ρίκα Διαλυνά.

Γιατί ξεκίνησε ως κουκλάρα.

Γιατί γινόταν ακόμα πιο όμορφη ωριμάζοντας.

Γιατί οι ερμηνείες της σε κινηματογράφο και τηλεόραση είναι αξιοπρεπέστατες.

Γιατί μ' έχει επηρεάσει το κλίμα των ημερών και δεν ψηφίζω τα μεγάλα ονόματα :p ακόμα κι όταν το αξίζουν (συγγνώμη Ζωίτσα :cool: )
 
Ζωή Λάσκαρη η κούκλα!
 
τελικα ολες πηραν απο μια ψηφο εκτος της Σονιας Ζωϊδου (μεχρι στιγμης) . Κατα τη γνωμη μου στην ταινια "κοριτσια της Αθηνας" ηταν πιο ομορφη σε συγκριση με τις αλλες ταινιες που ειδα
 
Παντως η Σονια Ζωιδου ηταν πολυ πειστικη ως πετρα του σκανδαλου στο Ενας ηρωας με παντουφλες. Πολυ ερωτικο θηλυκο.

Ειχε το δικιο του ο Βυρων Παλλης που αφησε την Ιλια Λιβυκου για χαρη της :) (αν και αυτος ειχε αλλους λογους μαλλον. Οικονομικης φυσεως).
 
bambinella 100 είπε:
Παντως η Σονια Ζωιδου ηταν πολυ πειστικη ως πετρα του σκανδαλου στο Ενας ηρωας με παντουφλες. Πολυ ερωτικο θηλυκο.Ειχε το δικιο του ο Βυρων Παλλης που αφησε την Ιλια Λιβυκου για χαρη της :) (αν και αυτος ειχε αλλους λογους μαλλον. Οικονομικης φυσεως).
και στην ταινια "η λιμνη των ποθων" ηταν πολυ εκρηκτικη η παρουσια της ,μαλιστα ειχαμε και καπως ακαταλληλες σκηνες.. με το δικιο του ξελογιαστηκε ο Φουντας

απο αποψη ομορφιας ομως και μονο: ηταν πολυ ομορφοτερη στην ταινια "κοριτσια της Αθηνας"
 
Και ηταν και ο πιο τσαχπινικος ρολος της στα Κοριτσια της Αθηνας. Ειχε πολυ μεγαλη ανεση μπροστα στο φακο η Σονια.

Επισης εκανε πολυ ωραιο ζευγαρι με τον Γιωργο Καμπανελλη. Πολυ ταιριαστοι οι δυο τους!
 
bambinella 100 είπε:
Και ηταν και ο πιο τσαχπινικος ρολος της στα Κοριτσια της Αθηνας. Ειχε πολυ μεγαλη ανεση μπροστα στο φακο η Σονια.Επισης εκανε πολυ ωραιο ζευγαρι με τον Γιωργο Καμπανελλη. Πολυ ταιριαστοι οι δυο τους!
θα συμφωνησω με ολα οσα λες!! πιστευω οτι απ ολες τις παρτενερ που ειχε ο Καμπανελλης,η Σονια ηταν η πιο ταιριαστη

ιδεα μου ειναι ή κατα καποιο τροπο προσπαθουμε να επηρεασουμε την ψηφοφορια; :biglaugh:

να παρει κι αυτη η ερμη η Σονια καμμια ψηφο,να μην ειναι παραπονεμενη :)
 
Λες να μας διαβαζει η Σονια απο τη Νοτια Καρολινα οπου βρισκεται και να στεναχωριεται που δεν τη ψηφισε κανεις; :)
 
bambinella 100 είπε:
Λες να μας διαβαζει η Σονια απο τη Νοτια Καρολινα οπου βρισκεται και να στεναχωριεται που δεν τη ψηφισε κανεις; :)
σοβαρα εκει βρισκεται; μακαρι καποια στιγμη να μας πεις και πώς ειναι σημερα ,με τι ασχολουνται ολες αυτες οι καλλονες :)

Μονο η Ζωη ξερουμε πως ειναι σημερα..ποσο ομορφη ηταν καποτε, ενω τωρα.. :frypan: :frypan: :frypan: :frypan: περασμενα μεγαλεια
 
Φανταζομαι πως εκει βρισκεται ακομα. Περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω, απλως δανειστηκα κατι απ' αυτα που ειχα γραψει για τη Σονια στο Ελληνες ηθοποιοι - Τι απεγιναν, στο πρωτο ποστ.
 
Πίσω
Μπλουζα