Η συλλογή μου μεγαλώνει...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας viking4a
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Μου τραβηξε το ενδιαφερον η γλυκια φατσουλα του παιδιου στη συσκευασια του παιχνιδιου ΕΙΚΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στο προηγουμενο μηνυμα...

Απ' ό,τι διακρινω το παιχνιδι ειχε προτυπωμενες εικονες με σχεδια και πολλα κομματια από διαφορα πολυχρωμα σχηματα...ετσι εφτιαχνες με τα σχηματα τις εικονες που εβλεπες...ίσως ήταν και παιχνιδι ταχυτητας αυτό; Να φτιαξεις όσο πιο γρηγορα μπορουσες με τα κομματια τις εικονες;

Μου τραβηξε το ενδιαφερον η γλυκια φατσουλα του παιδιου στη συσκευασια του παιχνιδιου ΕΙΚΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στο προηγουμενο μηνυμα...

Απ' ό,τι διακρινω το παιχνιδι ειχε προτυπωμενες εικονες με σχεδια και πολλα κομματια από διαφορα πολυχρωμα σχηματα...ετσι εφτιαχνες με τα σχηματα τις εικονες που εβλεπες...ίσως ήταν και παιχνιδι ταχυτητας αυτό; Να φτιαξεις όσο πιο γρηγορα μπορουσες με τα κομματια τις εικονες;

Το πήρα μόνο και μόνο επειδή θυμάμαι ότι το είχα (κι αυτο) μικρός και είναι με ζελατίνα, τέλεια για την ηλικία του κατάσταση..

Δεν είναι παιχνιδι ταχύτητας πάντως, αυτο είναι σίγουρο.. Είναι για μικρές ηλικίες και στην ουσία δεν νομίζω να παίζεται με πολλά άτομα..

edit: είναι ΜΟΝΟ για ένα άτομο, να μάθει το παιδί τα σχήματα και να σκέφτεται πως θα γεμίσει τις καρτέλες με τα διαφορά σχέδια με τα 36 τουβλάκια..

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κι αλλά χτεσινά αποκτήματα για οφθαλμόλουτρο..!! Να πω μόνο μια σημαντική λεπτομέρεια, που χάρηκα πολύ χτες..Βρήκα κατα τύχη ένα παλαιοπωλείο και πηρα τα εξής παιχνίδια: 1) Monopoly σύγχρονη Ελλάδα, τέλεια κατασταση 2) taboo hot pen, λείπει η κλεψύδρα, 3) μυστήρια στο Πεκίνο, τέλεια κατασταση, 4) πυργολεξο travel edition, τέλεια κατασταση.. Ακούστε τιμή γι αυτά τα 4 επιτραπέζια... 12? !!!!!!!!!

Καλή μπάζα! Το μυστήρια στο Πεκίνο φαντάζομαι άλλη έκδοση πήρες από αυτή του Σαββάτου. Που το ξετρύπωσες το παλαιοπωλείο ρε τέρας? :D

Kambia είπε:
Καλή μπάζα! Το μυστήρια στο Πεκίνο φαντάζομαι άλλη έκδοση πήρες από αυτή του Σαββάτου. Που το ξετρύπωσες το παλαιοπωλείο ρε τέρας? :D
Το μυστήρια στο Πεκίνο ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια έκδοση, απλά αυτο του Σαββάτου δεν είχε τα κόκκινα γυαλάκια που βλέπεις τα κρυφά μηνύματα στις κάρτες, ενώ αυτο ήταν κομπλέ 100%.. + ότι έκανε μόνο 4?, όποτε εννοείται ότι θα το έπαιρνα!! ;)

Το ξετρύπωσα κατα τύχη σε ένα παλαιοπωλείο δίπλα στο μπιτ μπαζάρ, καθώς άλλαξα στενό όπως πήγαινα, το έχει μια οικογένεια Ρωσοποντιων η κάτι τέτοιο...Αυτά ναι, τα λες όντως ευρήματα και καλοτυχία.....!! :D

Ουσιαστικά έδωσες 4 ευρώ για τα κόκκινα γυαλάκια :D

Πάντως έχεις ξεσηκώσει και την "τελευταία πέτρα" στο Μπιτ Μπαζάρ :D

Σημερινή μπάζα, μαζί με τον φίλο Panosss.. :)

1) Othello, τέλεια κατασταση, 3? (Μπιτ μπαζάρ)

2) Original Stratego, λείπουν 4 στρατηγοί και το κουτί σκισμένο στις άκρες, 2? (Μπιτ μπαζάρ, ο ίδιος)

3) Ηλεκτρονική ναυμαχία (Hasbro - 1999), τέλεια κατασταση, 20? (περίπτερο)

4) Απόδραση απο την Ατλαντίδα (ΜΙΚΑ), λείπει ένας βράχος, οι οδηγίες και το κουτί λίγο φθαρμένο, 10? (Φειδίας)

Εχεις τιναξει την Μπανκα στον αερα.....ΤΕΛΟΣ!!!!!!!! :sealed: :zip: :o

Καλοριζικα και καλοπαιχτα ολα!!! :thumb:

Χαχα!!! :P

Σήμερα βρήκα σε κάποιο ειδικό κατάστημα με επιτραπέζια το HERO QUEST (1989), σε καλή κατασταση και τις φιγούρες των ηρώων βαμμένες απο τον ίδιο που είχε παλιά το παιχνιδι και μου είπε ότι το πουλάει 150?.. Πως σας φαίνεται σαν τιμή;

Όχι ότι σκέφτομαι να το πάρω φυσικά..

Πάντως, μέχρι να φύγω (σε 10 περίπου μέρες), θα πάρω όσα ακόμα μπορέσω...

Αύριο θα πάω νξανά βόλτα κατα εκεί, χρειάζομαι και χοντρές μπαταρίες να βάλω στην ηλεκτρονική ναυμαχία και να δω αν δουλεύει...

viking4a είπε:
Σήμερα βρήκα σε κάποιο ειδικό κατάστημα με επιτραπέζια το HERO QUEST (1989), σε καλή κατασταση και τις φιγούρες των ηρώων βαμμένες απο τον ίδιο που είχε παλιά το παιχνιδι και μου είπε ότι το πουλάει 150?.. Πως σας φαίνεται σαν τιμή;
Ακριβως στην ιδια τιμη το ειχα βρει πριν απο 4 χρονια!!!

Ουτε πολλα αλλα ουτε και λιγα.... :xm:

Σταύρο, τι να πω, ότι είναι ευκαιρία..; Μπορεί και να είναι...αλλά δυστυχώς το χρήμα λείπει για τέτοιες επενδύσεις πλέον...

Ίσως...ίσως, ΑΝ το δώσει 100? την επόμενη φορά που θα περάσω απο εκεί και τον ρωτήσω..Ίσως να το σκεφτώ...

Έν το μεταξύ σ αυτο το κατάστημα που ήμουν, είδα παρά πολλά τέτοιου στιλ (HQ) επιτραπέζια..Το φτηνότερο είχε 50?, το ακριβότερο περίπου 120?.. Έπαθα πλάκα, χαχα!!

Άσχετο, αλλά βάζω άλλο ένα επιτραπέζιο που είδα ότι δεν έβαλα φωτό στα αρχικά μου μηνύματα..

ΖΩΓΡΑΦΟΜΑΧΙΕΣ (ΜΒ - 1992), κατασταση: τέλεια

viking4a είπε:
Σταύρο, τι να πω, ότι είναι ευκαιρία..; Μπορεί και να είναι...αλλά δυστυχώς το χρήμα λείπει για τέτοιες επενδύσεις πλέον...Ίσως...ίσως, ΑΝ το δώσει 100? την επόμενη φορά που θα περάσω απο εκεί και τον ρωτήσω..Ίσως να το σκεφτώ...
Φιλε Βασιλη,δεν θελω να σε στεναχωρησω,αλλα....ΔΕΝ θα υπαρξει επομενη φορα!!!! :precry:

Μεχρι να ξαναερθεις απο Γερμανια....θα εχει κανει φτερα!!!! :byebye:

Θα βρεθει ο παλαβος που θα τα σκασει και θα το παρει!!! :sealed:

Παντως για να το ξερεις,γενικοτερα,τα επιτραπεζια τυπου HQ - ειδικα τα παλιοτερα - ειναι σαν "ζεστα ψωμακια"....φευγουν αμεσως!!! ;)

Εννοώ την επόμενη φορά, πριν φύγω πίσω Γερμανία, μέσα σε 10 μέρες το πολύ...Εγώ δεν είμαι της καθυστέρησης....Μπορεί και σήμερα δηλαδή να περάσω, χαχα!!

Πάντως, το έψαξα το θέμα χτες στο γερμανικό eBay και βρήκα αυτού του στιλ τα επιτραπέζια (space crusade, legend of Zagor, dragon game system, το διαμάντι του Νειλου και Hero quest) στην γερμανική έκδοση και τα παρακολουθώ απο κοντά..Πιστεύω αξίζει να τα πάρω και μετά να βρω και τις οδηγίες κτλ στα ελληνικά με φωτοτυπίες δηλαδή κι έτσι φάση..

Βάσίλη, κράτα τα λεφτά σου αγόρι μου...θα σου χρειαστούν για να πληρώσεις υπέρβαρο στις βαλίτσες όταν θα πας Γερμανία :P . Ήθελα να'ξερα όλα αυτά θα τα παίξεις;

johnny19818 είπε:
Βάσίλη, κράτα τα λεφτά σου αγόρι μου...θα σου χρειαστούν για να πληρώσεις υπέρβαρο στις βαλίτσες όταν θα πας Γερμανία :P . Ήθελα να'ξερα όλα αυτά θα τα παίξεις;

Χαχαχα!! Οκ,θα τα κρατήσω,προς το παρόν..Η μάλλον,για να το πω καλύτερα, δε θα τα ξοδέψω ολα μόνο για 1 επιτραπέζιο,αλλά για πολλά.. :P

Ίσως πάρω μαζί μου στην Γερμανία μόνο το Monopoly σύγχρονη Ελλάδα..

Τα υπόλοιπα όταν έρθουν με αμάξι οι γονείς και επιστρέψουν με κάποια ακόμα που θα τους πω..

Πάντως, θα πάρω κάποια απο αυτά τα ελληνικά σπάνια επιτραπέζια,στην γερμανική τους έκδοση,απο eBay, όταν επιστρέψω πίσω,δε θα μου γλιτώσουν ολα...!! ;)

Άλλο ένα ποστ με νέα, σημερινά επιτραπέζια που αγορασα...

1) Monopoly - travel edition, 2014 (5?)

2) Κληρονόμων 13, 2002 (20?)

3) Ακροβασίες, ? (10?)

4) Super Deal, 2006 (30?)

viking4a είπε:
Άλλο ένα ποστ με νέα, σημερινά επιτραπέζια που αγορασα...
1) Monopoly - travel edition, 2014 (5?)

2) Κληρονόμων 13, 2002 (20?)

3) Ακροβασίες, ? (10?)

4) Super Deal, 2006 (30?)
Πολλα εδωσες.....και για τα 4!!!! :o

stayros είπε:
Πολλα εδωσες.....και για τα 4!!!! :o

Αν συγκρίνεις με προηγούμενες φορές μου...έχεις ένα point..

Αλλά δε νομίζω να έδωσα παρά πολλά, κανονικές τιμές θα το έλεγα..απλά, όχι τόσο φθηνα όσο πριν, που βρήκα μερικά λαβράκια..

Να πω ότι το Monopoly είναι ολοκαίνουργιο απο τα jumbo, το ακροβασίες είναι στην ζελατίνα του,αν και λίγο σκισμένη σε ένα σημείο,χωρίς να παίζει πολύ ρόλο αυτο και το Κληρονόμων 13 έχει ολα τα parts και γενικά είναι σε σχεδόν τέλεια κατασταση..

Το super deal έχει κι αυτο ολα τα parts σε τέλεια κατασταση, όμως ανακάλυψα ότι το τηλέφωνο (και μάλλον το βασικότερο ατού του παιχνιδιού), δεν λειτουργεί, άρα πάει στράφι όλο το παιχνιδι..

παρόλο που έβαλα καινούργιες μπαταρίες, δε δουλεύει..

Κι αυτο γιατί όταν άνοιξα (με κατσαβίδι) το καπάκι των μπαταριών, είδα ότι είχε κάποιες παλιές μπαταρίες, όπου είχαν κάνει κρουστά μεγάλη με κάτι σαν αλάτι και ενώ το καθάρισα όσο μπορούσα καλύτερα κι έβαλα τις νέες μπαταρίες, δεν υπήρξε ανταπόκριση/άνοιγμα..

Υπάρχει κάποια πιθανή λύση στο πρόβλημα αυτο που με στεναχώρησε και αν δεν ήταν αυτο,δε θα ειχα τόσο πρόβλημα με τις σημερινές τιμές; Μπορώ να κάνω κάτι για να λειτουργήσει τελικά; Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη..

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγορινα,δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα εδωσες παρα πολλα!!!! :o

30 ευρω για παιχνιδι 10ετιας και μαλιστα χαλασμενο...οχι πολλα...υπερβολικα ειναι!!! :sealed:

Ομοιως το ιδιο ισχυει και για το Κληρονομων 13....στα μισα και μην σου και παρακατω το βρισκεις συνηθως!!! :)

Οι Ακροβασιες,εφοσον λες οτι ειναι ζελατινατες,θαρρω ειναι καλη αν και ενα παζαρακι το επαιρνε η τιμη. ;)

Κανε παζαρια..μην ντρεπεσαι,οτι μπορεις να γλυτωσεις καλο ειναι.
tinysmile_twink_t.png

Οσο για το τηλεφωνο....

μαλλον χλωμο το κοβω να επανερχεται απο την στιγμη που βγαλαν υγρα οι μπαταριες. :xm:

Πίσω
Μπλουζα