johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.125
Δώσε πόνο Βασίλη!!!! Αυτό το Wort Mix είναι κάτι σαν το Tzoker με μπαλάκια κ.α.;
Το αυτον!!!johnny19818 είπε:Άσε ρε τίποτα να πάρει κι άλλος. Θα σε επικυρηξουν στο τέλος στην Ιντερπολ
Θα σε ματιάξουμε στο τέλος.viking4a είπε:Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι φτωχια νομίζω....Το μόνο που έχω να πω είναι πως αγόρασα 12 επιτραπέζια στην τιμή των 25-30? ...
Kambia είπε:Θα σε ματιάξουμε στο τέλος.
Καλόπαικτα φιλαράκι. Ωραία κομμάτια.
nwntas είπε:Το λάηκ μου πήγαινε ειδικά για τη Σταφυλοπαγίδα!!! Να την προσέχεις!
viking4a είπε:Eυχαριστω nwntas για το like!!
Η σταφυλλοπαγιδα ειναι σε πολυ καλη κατασταση, απλα πρεπει να παω να αγορασω μερικες πλαστελινες, γιατι αυτες που ειχαν τα κουβαδακια μεσα ξεραθηκαν και ηταν σκληρες...Μπορεις να βρεις σχετικα ευκολα σε πολλα σουπερ μαρκετ εδω.. Μου θυμησε το παιχνιδι SPLASH, ιδιο concept...
Μα γιατι το λες αυτο? Γιατι?.....Kambia είπε:Θα σε ματιάξουμε στο τέλος.
Στην ιδια κατασταση ηταν και οι δικες μου...πετρα!!! recry:viking4a είπε:Η σταφυλλοπαγιδα ειναι σε πολυ καλη κατασταση, απλα πρεπει να παω να αγορασω μερικες πλαστελινες, γιατι αυτες που ειχαν τα κουβαδακια μεσα ξεραθηκαν και ηταν σκληρες...
nwntas είπε:Δοκίμασε να αναστήσεις τα πλαστοζυμαράκια με λίγο νερό. Στάξε λίγο νερό στα ξεραμένα ζυμάρια και πλασ' τα μέχρι να μαλακώσουν, απλά μην το παρακάνεις με το νερό Είχα διαβάσει τις σχετικές οδηγίες σε ένα κουτάκι Play Doh που είχα πάρει κάποτε.