Η συλλογή μου μεγαλώνει...

Εντάξει, δε με απογοητεύεις φιλε μου, κουβέντα κάνουμε.. ;)

Κοιτα να σου πω τώρα... Το Ακροβασίες το έδινε στα 15? και έπεσε στα 10?. Αν το βρεις κάπου κάτω απο 10? σε ζελατινα, στο χαρίζω και το δικό μου!! :p

Το Κληρονόμων 13 δε το βρήκα σε κάποιο άλλο μέρος σε τόσο καλή κατασταση και 100% κομπλέ γενικά 20 μέρες που γύρισα όλη σχεδόν την Θεσσαλονίκη, οποτε το τσίμπησα στα 20?, αρχική 25? το έδινε.. Συμφωνώ ότι ΙΣΩΣ κάποια στιγμή το έβρισκα 5? φτηνότερα (όχι παραπάνω) κάπου αλλου,αλλά σε 10 μέρες φεύγω, οποτε.... ;) Μη ξεχνάς ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ μικρότερη αγορά απο την Αθήνα (σας ζηλεύω γι αυτο), λιγότερες πιθανότητες να βρεις κάτι..

Όσο για το super deal, δε μπορούσα να ελέγξω το τηλέφωνο μέσα στις μπαταρίες πριν το πάρω,γιατί έχει βίδα για να ανοίξει..Εδώ ναι, μας τα χάλασε... Στεναχωρήθηκα γι αυτο..

Αλλά, οκ, δεν έχω παράπονο γενικά, απο εκεί που ειχα περίπου 7-8 επιτραπέζια αρχικά (αυτά που σώθηκαν απο τα παλιά και βρηκα στην αποθήκη), πλέον έχω περίπου 40, και το καλό είναι ότι τα περισσότερα τα βρηκα σε τιμή ευκαιρίας.. Ο μέσος όρος τιμής ανα επιτραπέζιο γενικά, παίζει να είναι στα 10?!!! Μπορεί και λιγότερο..

Anyway, I keep searching, never give up.. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
viking4a είπε:
Anyway, I keep searching, never give up.. :)
This is the spirit!!! :thumbup:

Καλο συνεχεια στο ψαξιμο αγορι!!! :thumbup:

Ελπιζω μεχρι να φυγεις....να βρεις κανα διαμαντι!!! ;)

Οχι,δηλαδη οτι δεν εχεις βρει...αλλα δεν στο λεμε για να μην την "ψωνισεις".... :p
 
Πάρε με τηλέφωνο μέσα στην επόμενη εβδομάδα να συναντηθούμε (μια και μένεις κοντά) και φέρε μου το τηλέφωνο να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα :)
 
Kambia είπε:
Πάρε με τηλέφωνο μέσα στην επόμενη εβδομάδα να συναντηθούμε (μια και μένεις κοντά) και φέρε μου το τηλέφωνο να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα :)
Ευχαριστώ Ναταλί.. Θα μιλήσουμε.. :)
 
Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι..Χτες πηρα τα 5 και τελευταία επιτραπέζια πριν αναχωρήσω αύριο για Στουτγκαρδη.. Δυστυχώς, απο προηγούμενα ποστς όπως είδατε, το τηλέφωνο του super Deal δεν δούλεψε,ακόμα και μετα απο την εξαιρετική προσπάθεια της φίλης μου kambia , η οποία το πάλεψε με νύχια και με δόντια,αλλα η πλακέτα παρέδωσε πνεύμα..Παρόλα αυτά, σε ευχαριστώ πολύ Ναταλί, ίσως το βρω πάλι στο μέλλον.. Anyway, όπως έλεγα λοιπόν, έδωσα πίσω το χαλασμένο επιτραπέζιο (ευτυχώς το δέχτηκε πολύ εύκολα), όποτε στην θέση του πηρα με ακόμα 10? έξτρα 2 επιτραπέζια, το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ και το Scotland Yard... Στην συνέχεια πέρασα και μια ύστατη φορα απο το Μπιτ Μπαζάρ, οπου πέτυχα μερικά ακόμα επιτραπέζιακια, σε καλύτερες τιμές βεβαίως βεβαίως.. Παρακάτω οι φωτό, απολαύστε τες και next time θα είναι πιο μεγαλωμένη η συλλογή μου με γερμανικές εκδόσεις παιχνιδιών.. ;) Είς το επανιδείν ελληνικά επιτραπέζια...!!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
viking4a είπε:
...Δυστυχώς, απο προηγούμενα ποστς όπως είδατε, το τηλέφωνο του super Deal δεν δούλεψε,ακόμα και μετα απο την εξαιρετική προσπάθεια της φίλης μου kambia , η οποία το πάλεψε με νύχια και με δόντια,αλλα η πλακέτα παρέδωσε πνεύμα..Παρόλα αυτά, σε ευχαριστώ πολύ Ναταλί, ίσως το βρω πάλι στο μέλλον..
Δυστυχώς το τηλέφωνο δεν τα κατάφερε :(

Το αρχικό πρόβλημα ήταν πως δεν έφτανε το ρεύμα στην πλακέτα. Ίχνη που να προδίδουν κάποια καταστροφή της δεν υπήρχαν. Ακολούθησα τις διαδρομές και έδωσα ρεύμα κατευθείαν στις ενώσεις. Ακούσαμε τον τραπεζίτη να μιλάει αλλά το καντράν του τηλεφώνου ήταν νεκρό :( Έδωσα για δεύτερη φορά ρεύμα στις ιδιες επαφές και βλέπω το καλώδιο που ήταν παραδίπλα να βγάζει καπνό. Αμέσως άφησα τα καλώδια αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η πλακέτα παρέδωσε πνεύμα :(

Με γεια τα νέα αποκτήματα Βασίλη. Η αλλαγή τελικά δε βγήκε σε κακό :D
 
Ακόμα μια και τελευταία - πραγματικά - προσθήκη..

Ημουν χτες βράδυ στον Μασουτη για κάποιες μικροαγορές τελευταιας στιγμής και είδα μπροστά μου το Risk, το οποίο δεν ειχα καθόλου.. Η τιμή απ ο,τι έμαθα, απο τα 40, έπεσε εδώ και λιγο καιρό στα 20? (η συνηθισμένη ταρίφα του Φειδια δηλαδή), μου είπε κι ένα πουλάκι ότι αξίζει τα λεφτά η αγορά του, οποτε δεν ήθελα και πολύ χρόνο να το αποφασίσω... ;)

Αισίως, τα επιτραπέζια μου που έχω στην Ελλάδα έφτασαν τα 33 μεγάλα και καμία 15αρια σε travel/mini edition..!! :D
 
Σήμερα πήγα στον Φειδια της Γερμανίας (όσον αφορά το μέρος, όχι τις τιμές).. Για να μη σας κουράζω, θα βάλω μόνο μια φωτό με ολα τα επιτραπέζια που πηρα ...στην τιμή των 30? (!) μόνο...!!! Πιστέψτε το,είναι απίστευτο κι όμως..γερμανικό.. :p Ολα σχεδόν τα παιχνίδια είναι ανοιγμένα, εννοώ δεν είναι brand new, (το scene it είναι sealed,ανέγγιχτο) και σε σχεδόν τέλεια κατασταση και 100% complete.. Τι να λέμε τώρα!!! :)
 
viking4a είπε:
...Για να μη σας κουράζω...
Γιατι,ποιος ειπε οτι κουραζομαστε ρε συ Μπιλακο? :p

Δωσε φωτο....βαλε πραμα!!! :D

Και αν μπορεις βαλε καμια παραπανω απο αυτο το Mississippi...φαινεται αρκετα ενδιαφερον και ρετρο! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σταυρο, εκτος απο εσενα και κανα δυο-τρεις ακομα φιλους εδω, δε βλεπω κινηση και πιστεψα οτι σας ''επρηξα'' με τα ρετρο-αποκτηματα μου και απο που τα πηρα, ποσο τα πηρα και ολες τις βολτες που εκανα στην Θεσσαλονικη οσο ημουν για να τα βρω και να τα αγορασω...

Οκ, θα βαλω πιο μετα, μονο για παρτη σου!! ;)

Λοιπόν, επειδή έχω 2 επιτραπέζια με Μισισιπη, βάζω φωτό και πληροφορίες και για τα δυο.. ;) Mississippi queen (1997) Designer: Werner Hodel, Publisher: Goldsieber Spiele Players: 3-5, Ages: 10+, Playing time: 45 min. Βραβεία: game of the year 1997 Βαθμολογία boardgamegeek: 6,216/10 Κατασταση: σχεδόν καινούργιο, αχρησιμοποίητο, complete 100% Τιμή: 5€

image.jpeg
 
Και πάμε στο δεύτερο Μισισιπη, το πιο ρετρό και σπάνιο:

Mississippi (1987), first edition

Designer: Roland Siegers, Publisher: Mattel

Players: 2-6, Ages: 10+, Playing time: 45 min.

Βραβεία: game of the year 1988

Βαθμολογία boardgamegeek: 5,548/10

Κατασταση: σχεδόν καινούργιο, αχρησιμοποίητο, complete 100%

Τιμή: 4?
 
viking4a είπε:
...Οκ, θα βαλω πιο μετα, μονο για παρτη σου!! ;)
Ου ρε :p Εμείς δεν είμαστε εδώ? :p :p :p

Ωραίο το Mississippi. Mε γειές.

[off topic] Στον "εκεί" Φειδία μπαίνεις με κράνος και την ταυτότητα στο στόμα. Αν οχι, τότε δε φτουράει με τον δικό μας :biglaugh:
 
Ωπ, καλως την Ναταλι!! :) Φυσικα εισαι κι εσυ εδω, μεσα στους 2-3 φιλαρακια μου...!!

Ευχαριστω για τις μεγειες.. Θα κανω καμποσο καιρο μεχρι να ξαναπαρω επιτραπεζιο τωρα (αλλα ποτέ δε ξες με μενα, χεχε) :p

Παντως, σε σχεση με τον Φειδια, αυτο μπορεις να το πεις ανετα και παλατι!!!

Βεβαια, απο τιμες ειναι φανταστικο, εκτος του οτι ειναι ηδη πολυ φτηνος, στην σουμα σημερα μου εκοψε ακομα καμια 15αρια ευρω, απο μονος του....Μη το συζητας..

Μιας που σας βρηκα εδω, να βαλω και 3 ακομα φωτο με την συλλογη απο επιτραπεζια σε Ελλαδα και Γερμανια, συγκεντρωτικα??? ;)
 
Δεν ξερω που να σταθω....στα επιτραπεζια,στην κατασταση που τα βρισκεις Η' στις τιμες που τα πετυχαινεις????!!!! :eek:

Απιστευτος πραγματικα!!!! :bow:

Να 'σαι καλα ρε συ Μπιλακο!!! :thumbup:

viking4a είπε:
Μιας που σας βρηκα εδω, να βαλω και 3 ακομα φωτο με την συλλογη απο επιτραπεζια σε Ελλαδα και Γερμανια, συγκεντρωτικα??? ;)
Θες να μας ξεκανεις μια καλη φαινεται.... :precry:

Εννοειται οτι θελουμε να βαλεις... ;)
 
Εκεί που έλεγα θα κάνω καιρό να πάρω αλλα επιτραπέζια, σήμερα ξαναβρέθηκα στον ίδιο χώρο και του έδωσα να καταλάβει πάλι, 7 επιτραπέζια για 18? (!) :)

Μετα, καθώς γύριζα σπίτι, πέτυχα ένα flohmarkt, οποτε σταμάτησα κι απο εκεί και πηρα άλλο ένα, μαζι κάτι μικρές φιγούρες σαν ινδιανους για να χρησιμοποιήσω σαν πιόνια σε τυχόν επιτραπέζια που έχουν έλλειψη πιονιων, για μόλις 2?..

Οποτε, σύνολο πηρα σήμερα 8 καλά και complete επιτραπέζια + 12 φιγουριτσες και έδωσα μόλις 20? - όσο ένα επιτραπέζιο απο τον Φειδια δηλαδή.. :)

Φωτογραφίες θα βάλω αύριο όλη την συλλογη μου εδώ και στην Ελλάδα συνολικά...ολα τα κουτιά... ;)

Πάρτε μια μικρή γεύση απο μερικά επιτραπέζια που πηρα σήμερα, κι αύριο ξαναμιλάμε..

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Συνημμένα

  • .jpg
    .jpg
    466,3 KB · Προβολές: 0
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ουαουυυυυυ!!! Τι είναι αυτο ρε φιλε;;; Έπαθα πλάκα τώρα..χαχα!!! :p

Απο που το βρήκες, δώσε κανα λινκ να δω και να κλάψω...

Δε μας είπες βέβαια, σε ποσά χρόνια τα μάζεψε ολα αυτά και ποσα λεφτά ξόδεψε...

Πάντως, απ ο,τι παρατήρησα καλύτερα στην φωτογραφία που έβαλες, ξέρω μόνο 2-3 απο τα επιτραπέζια που έχει ο τύπος..

Η που υπάρχουν τόσες χιλιάδες παγκοσμίως και δε ξέρω τα συγκεκριμένα, η είμαι ακόμα σε εκκολαπτικο σταδιο ως συλλέκτης επιτραπέζιων και δε ξέρω ούτε το 5% επιτραπέζιων που υπάρχουν γενικά, χαχα!! Παίζει το δεύτερο μάλλον..είμαι σε καλό δρόμο όμως πιστεύω..... ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασίλη την βρήκα στο google,δεν γνωρίζω λεπτομέρειες :( Μια χαρά το πας, έχεις μαζέψει πολύ πράμα :D Ρίξε μια ματιά κ δώ.
 
Βάζε ιδέες Αντρικο, βάζε..!! ;)

Λοιπόν, αλλα 2 επιτραπέζια, απο χτες που δε πρόλαβα να τα φτιάξω και να βρω πληροφορίες:

1) Όνομα παιχνιδιου: Wort mix (2003)

Εκδότης: Norris

Παίχτες: 2-4, ηλικία: 6+, διάρκεια: 3-5 λεπτά

Κουτί σε πολύ καλή κατασταση, περιεχόμενα: λείπουν 55/55 κάρτες και 15 μπαλάκια με γράμματα.

Τιμή: 3?

2) Όνομα παιχνιδιου: Holiday AG (1990)

Εκδότης: FX Schmid

Κυκλοφόρησε έκδοση και στα Ελληνικά με τίτλο: Τουριστικές Επιχειρήσεις, απο την εταιρία ΜΙΚΑ.

Παίχτες: 2-6, ηλικία: 10+, διάρκεια: 90 λεπτά

Κουτί σε τέλεια κατασταση, περιεχόμενα: σφραγισμένα σακουλάκια, αχρησιμοποίητο.

Τιμή: 4?
 
Πίσω
Μπλουζα