Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το πρώτο μοιάζει σαν πρόβλημα μόνωσης του καλωδίου, αφού δείχνει να δέχεται παρεμβολές από το καλώδιο του τροφοδοτικού.georarg είπε:βαζοντας το swadow of the beast 2 STHN Α500 η κεντρικη οθονη του παιχνιδιου μια χαρα εδειχνε και μονο οπου ειχε γραμματα καταλαβαινεις ενα αναιπαισθητο τρεμουλο να το πω...
ξαφνικα μολις απομακρυνα το καλωδιο του τροφοδοτικου απο το καλωδιο του scart και εκεινο το refresh να πω (που καποια δευτερολεπτα που μετακινουσε 2 εκατοστα την οθονη προς τα δεξια και επανερχοταν στο κεντρο) σαν εξαφανιστηκε...
βαζω το the great gianna sisters μια χαρα στην αποικονιση της πιστας αλλα η μπαρα με τα γραμματα αν εστιασεις εκει το με το ματι βλεπεις σαν να ψιλοτρεμουν...
για πειτε καμια ιδεα...
Φυσικά κι είναι εύκολο,είναι η 32LG3000.georarg είπε:σε ευχαριστω για την απαντηση , μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις το μοντελο της LG
Φυσικά και δεν φταίνε οι CRT οθόνες για τα γυαλιά!\ είπε:εχω χαλασει τα ματια μου στiς crτ οθονες...και δυστιχως εβαλα γυαλια....