DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 211
Θα δωσω την ψηφο μου στο Sega Saturn ο λογος ειναι οτι ειχα περισσοτερο αγαπη πανω σε αυτο.Με το Saturn ειχα ασχοληθει παρα πολυ εκτος απο παιχνιδια και με το Photo CD και το Video CD(Φιλος μου εκανε συνεχεια ταινιες ριπ απο DVD).Το Saturn μπορει να φαινοταν ογκωδες αλλα για μενα ηταν πανεμορφο (το πρωτο μοντελο βεβαια)σαν κονσολα και ηταν λιγα χρονια μπροστα απο τα αλλα απο την στιγμη που σου προσφερε καποια πραγματα οπως ανεφερα παραπανω.Παιχνιδια που μου ειχαν κανει εντυπωση ηταν τα ολα τα panzer dragoon,Enemy Zero,D,Burning Rangers,Sonic R,Quake,Shining Force ,Dragon Force,Virtua Fighter 2 kai Sega Rally.Μετα απο χρονια ειχα την ανεση να ασχοληθω και με τους Ιαπωνικους τιτλους που βρηκα ενα σωρο δυνατα παιχνιδια.
Το Ν64 ηταν επισης μια καλη κονσολα με ωραιους τιτλους αλλα επασχε απο χωρητικοτητα λογω οτι δεν ειχε CD (Βεβαια η Capcom και η Angel Studios απεδειξαν οτι γινονται και θαυματα π.χ. RΕ 2),επισης ενα ακομα μειονεκτημα ηταν η θολουρα σε καποια παιχνιδια που εδειχνε εκνευριστικη. Περα απο αυτο υπηρξανε πολυ καλα παιχνιδια οπως με το Mario 64,Zelda,Golden Eye,Yoshii Story,Mario Kart,Banjo Kazoie και με το Expansion Pack που καποια παιχνιδια δειχνανε πολυ ωραια(Zelda:Majoras Mask,Perfect Dark,Donkey Kong 64,Star Wars:Racer,Resident Evil 2,Turok 2,3).
Τωρα για το playstation 1 η ιστορια ειναι γνωστη
Το Ν64 ηταν επισης μια καλη κονσολα με ωραιους τιτλους αλλα επασχε απο χωρητικοτητα λογω οτι δεν ειχε CD (Βεβαια η Capcom και η Angel Studios απεδειξαν οτι γινονται και θαυματα π.χ. RΕ 2),επισης ενα ακομα μειονεκτημα ηταν η θολουρα σε καποια παιχνιδια που εδειχνε εκνευριστικη. Περα απο αυτο υπηρξανε πολυ καλα παιχνιδια οπως με το Mario 64,Zelda,Golden Eye,Yoshii Story,Mario Kart,Banjo Kazoie και με το Expansion Pack που καποια παιχνιδια δειχνανε πολυ ωραια(Zelda:Majoras Mask,Perfect Dark,Donkey Kong 64,Star Wars:Racer,Resident Evil 2,Turok 2,3).
Τωρα για το playstation 1 η ιστορια ειναι γνωστη