Και εγω δεν μπορω παρα να παραδεχθω την απολυτη κυριαρχια του Playstation. Αν και εχω και τα υπολοιπα, εκεινη την εποχη μονο μια λεξη υπηρχε στο ευρυ κοινο: playstation.
Το playstation: μυθος! ολοι ελεγαν για τα υπερπροσοντα του (δεν ηταν ολα αληθεια, ετσι ειναι οι μυθοι). ολοι το ηθελαν. Τα παιχνιδια του εγραψαν ιστορια: FFVII, FFVIII, FFIX, GRAND TOURISMO 1-2, RED ALERT, ΝΒΑ LIVE και γενικα παρα πολλοι και καλοι τιτλοι. Ευκολη αντιγραφη.
To saturn : προχειρο, αγνωστο στο κοινο, περασε απαρατηρητο στην Ελλαδα.
Το cd32: μια Α1200, γιατι να μην παρω μια Α1200 κατευθειαν? Λιγοτερο δυνατο, αλλα με παρα πολλους τιτλους. Δεν προκαλουσε ομως χαος, οπως το ps.
To jaguar: ακομα περιμενουμε παιχνιδια. Δεν μπορει να υπαρχει κονσολα με τοσα λιγα παιχνιδια. Και τα γραφικα, δεν ηταν 64bit, το ps ειχε καλυτερα.
Το 3DO: στην Ελλαδα πηγε απατο. Κανεις δεν το ηξερε, ουτε το εμαθε, ωστε να το αγορασει. Οταν το εμαθαν ηταν αργα. Τουλαχιστον ξερω τον εναν που το ψηφησε: o pitsunami. Ο αλλος ομως???
Το Ν64: μα οταν ολοι εχουν cd, τι το θες το cartidge? να μην αντιγραφουν? μα για αυτο πουλαγε το ps, ολοι αγοραζαν γιατι εβαζα τσιπ και αντεγραφαν.
Αντικειμενικη βαθμολογια:
playstation 10/10
Saturn 4,5/10
N 64 4/10
CD 32 3/10
Jaguar 1/10
3DO 1/10
Τωρα μπορειται να μου τα χωσεται, αλλα ετσι ειναι η αληθεια.