Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

• Panasonic 3DO

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Amiga CD32

• Atari Jaguar

• Sega Saturn

• Sony Playstation

• Nintendo 64

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Παρακαλουνται οι ιεροσυλοι να περιορισουν τις βλασφημιες τους εν οψει Χριστουγεννων

;)

Ευτυχως μας τελειωσε και ο Σεγατας και το προμοσιον του...ελεος πια.

Οπως μας τελειωσε και το δημοψηφισμα εδω - με νικητη το θρυλικο N64, τα υπολοιπα ειναι (δυστυχως για καποιους) ιστορια.

Αυτη την κουβέντα kekken/virtua fighter και πλαστατιον/saturn την έχουμε κάνει εκατομμύρια φορές και εδω μέσα και έξω ο καθένας με τους φίλους του...και ακόμα δεν θέλουν να καταλάβουν οι υποστηρικτές τουν πλαστατιον οτι το v.fighter είναι κλάσεις ανώτερο απο το κεκκεν αλλά το δεύτερο είναι ας πούμε πιο 'διασκεδαστικό',ως εκεί όμως. Το virtua ήταν,είναι και θα είναι το τελειότερο 3d ξυλίκι ever 'period'.

Ως καλύτερη κονσόλα τώρα φύσικά και δεν ηταν το 3do που ψήφησα αλλά σίγουρα όχι το πλαστατιον με τα απαίσια γραφικά του!! Το n64 δεν μπορώ να πώ τίποτα μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του...

Χωρίς τα 'φώτα' του 3do πάντως το σημερινό gaming θα ηταν διαφορετικό... ετσίιιιιιι?? :P

picture.php

DINO CRISIS

picture.php

DRIVER

picture.php

FEAR EFFECT

picture.php

FINAL FANTASY SERIES

picture.php

GRAN TURISMO

picture.php

METAL GEAR SOLID

picture.php

PARASITE EVE

picture.php

RESIDENT EVIL

picture.php

SYPHON FILTER

picture.php

SILENT HILL

This is gaming history.... :boss:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO είπε:
picture.php
DINO CRISIS

picture.php

DRIVER

picture.php

FEAR EFFECT

picture.php

FINAL FANTASY SERIES

picture.php

GRAN TURISMO

picture.php

METAL GEAR SOLID

picture.php

PARASITE EVE

picture.php

RESIDENT EVIL

picture.php

SYPHON FILTER

picture.php

SILENT HILL

This is gaming history.... :boss:
Eδω εχεις πολυ δικιο, το psx αφησε δυνατους τιτλους

να περιμένουμε άλλη μια σελίδα με τα καλύτερα του saturn? :help:

[ame=

[MEDIA=youtube]zUqs73hkeg4[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=zUqs73hkeg4&feature=related διαλέγετε και παίρνετε

Αυτό ήταν μια μικρή γεύση! Έχω κι άλλα άμα θέλετε!!! :tease:

Τελικα υπαρχει καποιος που να αμφισβητει την νικη του psx?

για τα υπολοιπα, σιγουρα υπαρχουν διαφωνιες.

saturn vs N64 για την δευτερη σειρα

3DO vs CD32 vs Jaguar για την τριτη σειρα.

το psx δεν το χώνεψα ποτέ αλλά όπως και να το κάνουμε και καλύτερο hardware (να βράσω τους 2 cpu του saturn αφού δεν τους είδα ποτέ σε δράση) έχει και χιλιάδες games και εκατομμύρια funs και μια sony που πάντα το στήριζε...

αντίθετα τότε ότι η sega δεν έδινε καμία βοήθεια στους προγραμματιστές παιχνιδιών σχετικά με την κονσόλα κάτι που πήγε να διορθώσει με το dreamcast αλλά πλέον ήταν αργά...

το saturn ούτε τα τόσα εκατομμύρια funs εχει ούτε τους χιλιάδες τίτλους και ούτε η γιαγιά μου το ήξερε...

όσο για τα kekken και VF δεν έχω άποψη γιατί εγώ είμαι του Mortal Kombat και του street fighter fun (και μεταξύ μας και του international karate)

Φιλε Amigos φυσικα και ειδες και τα 2 CPU του Saturn σε δραση. Πολλα απο τα first-party παιχνιδια , τα παιχνιδια της Lobotomy κτλ.

Αμα τα 2 SH2 ειχαν ξεχωριστο bus ολα θα ηταν πιο ξεκαθαρα σημερα.

sory δεν το ήξερα... η sega είχε ενα διαμάντι στα χέρια της αλλά είχε καβαλήσει το καλάμι.. είναι έτσι? ακόμα και το λατρεμένο dreamcast το έθαψε από μόνη της ,είναι τραγικά τα άτομα στην sega

jumaru17 είπε:
Και παιδιά ότι γίνεται mainstream δε χάνει την αξία του. Δηλαδή αν το Sega Dreamcast πετύχαινε εμπορικά και είχε βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων και πούλαγε ακόμα σαν το PS2 δεν θα μας άρεσε;
Πολύ σωστή κουβέντα! :thumb:

εγώ το είχα αυτό το σύμπλεγμα αλλά πλέον προσπαθώ και το ξεπερνάω

Πιστεύω πως η καλύτερη κονσόλα κάθε γενιάς κρίνεται στο ποσοστό πωλήσεων που έκανε στην εποχή της / πόσα άτομα συνεχίζουν και παίζουν μαζί της σήμερα.

Σε αυτόν τον τομέα θεωρώ πως το saturn υπερέχει...

Πολλοι περιισοτεροι παιζουν ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ psx, (αρα psx) αυτη την στιγμη, απο αυτους που παιζουν saturn.

Αλλα σε ποσοστο, ναι ειναι περισοοτεροι οι saturn χρηστες.

Τυχαια νουμερα:

Κατοχοι psx: 1000

παιζουν τωρα psx ή emulator του : 100 Αρα 10%

κατοχοι saturn: 30

παιζουν τωρα : 20 Αρα 66%

Amigos είπε:
sory δεν το ήξερα... η sega είχε ενα διαμάντι στα χέρια της αλλά είχε καβαλήσει το καλάμι.. είναι έτσι? ακόμα και το λατρεμένο dreamcast το έθαψε από μόνη της ,είναι τραγικά τα άτομα στην sega
πιο τραγικά απο τους commodor-άνθρωπους δύσκολο βέβαια.

Η commodore ηταν κορυφη [edit] Δεν την ξεπερασε κανεις.

να το ρίξω εγώ μια και δε το έριξε κανένας

astal-1.jpg

astal

Strikers1945_8.jpg

strikers 1945

radiant_screen_01.jpg

radiant silvergun

tombraidersat-1.jpg

tomb raider

sm82al9pe9ppmr3jz5bj.jpg

sonic r

3046_1.png

vampire savior

zIn_The_Hunt.png

in the hunt

battle_garegga.jpg

battle garegga

nights_into_dreams.jpg

nights into dreams

Ε τώρα μην μου βγάλετε και το Sonic R ένα από τα καλύτερα του Saturn είναι μακράν από τα χειρότερα παιχνίδια Sonic που βγήκαν ποτέ και είναι μία πάρα πολύ κακή προσπάθεια να χτυπήσει η Sega τα Mario Kart.Άθλιο,άθλιο,άθλιο!

δεν έβαλα τα καλύτερα απλά αυτά που παίζω εγώ αυτό το καιρό σε emulator!

edit: In the hunt τα σπάει - υποβρύχιο metal slug!

Πίσω
Μπλουζα