Gogeta
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 26
Ρίξε μια ματιά στο DealExtreme για τα κουμπιά (http://www.dealextreme.com/search.dx/search.arcade). Έχει και δωρεάν μεταφορικά.
Ναι κοίταξα προσεκτικά μέσα τα πάντα, μέχρι και μηχανισμούς για κέρματα και χάρτινα έχει, και το μόνιτορ, φαίνονται καινούρια σχεδόν.Daytime Dreamer είπε:Αμα δεν θελει καθολου restoration και εχει ολα αυτα που λες (φρουτακια - jamma) πολυ καλα ειναι μην το συζητας. Στο κατω-κατω οτι πληρωνεις παιρνεις. Τσεκαρες μεσα για σκουριες κλπ?
Το χρώμα καλό είναι σε σχέση με τα έπιπλα κτλ. Αλλά όλες οι αναμνήσεις είναι από μαύρη με οθόνη 24" η 29", αυτή είναι 21" και λίγο πιο "όρθια" μια και προοριζόταν για φρουτάκια κυρίως... Δε ξέρω το σκέφτομαι πολύ σοβαράDaytime Dreamer είπε:Τετοια εχω εγω ...μαυρη με το τζαμι και 29 οθονη. Την ειχα παραγγειλει οταν ημουνα 15 χρονων για 200.000 δραχμες και ηταν ολα καινουργια. Μεχρι σημερα την εχω ετσι. Παρολο που μετακομιζω αποφασισα να την κρατησω γιατι εαν την εδινα θα ζηταγα πολλα και δεν νομιζω να τα δινε κανεις ενω βρισκει φτηνοτερες. Αλλα οπως σου ειπα ειμαι της αποψης στο 90% των περιπτωσεων πως "οτι πληρωνεις παιρνεις" Δηλαδη δεν βρισκω εξυπνο ουτε πρακτικο να βρει καποιος μια καμπινα 150-200 ευρω και μετα ναξοδεψει 100-200 σε ανταλακτικα και πολυ προσωπικο χρονο. Προτιμω να δωσω 300 πχ απο την αρχη και να μην ασχοληθω καθολου με το κομματι restoration. Οι χριστοπαναγιες που θα γλυτωσεις και μονο, το να ψαξεις και να βρεις ανταλακτικα, να τα παραγγειλεις, κλπ κλπ κλπ θα λεγες στο τελος "Ας ειχα δωσει και 800 ευρω (που λεει ο λογος!) και ας μην ειχα μπει σε αυτη την διαδικασια!
Ξερω απο φιλο που πηρε μεταχειρισμενη και ηθελε να την κανει κουκλι τι λουκι τραβηξε ... αστα σου λεω!
Οσο για το χρωμα ειναι ενα θεμα αλλα αμα ειναι καφε και ταιριαζει με καποιο επιπλο στο σαλονι καθεται καλα και σαν ντεκορ ... για σκεψου το
Δεν το είχα υπόψη μου αυτό! Εχω μια παλια καμπινα, που όλο αναβαλλω να της σεταρω pc για mame.. Αυτό φαίνεται πολύ ευκολότερη-γρήγορη λύση...Rygar είπε:το δωράκι για τη γιορτή μου είναι ενα icade 60-in-1 arcade PCB version 02/2010!!!
Rygar είπε:Ορίστε το λινκ για να την αγοράσεις απο Αγγλία, απο τον πωλητή από τον οποίο το αγόρασα κι εγω. Καντου Offer στις 70 λίρες (+10 λίρες που ειναι τα μτφ, το λεει κατω κατω), πιο λιγο δε δεχεται. Ουτε τελωνεία ούτε τίποτα. 97 ευρώ σύνολο θα σου παει, αρκετά φτηνοτερα απο αλλα σάιτς.