Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 378
:whothehell: Το λάθος ήταν δικό μου που δεν έκανα "quote"exetlaios είπε:Η αλήθεια είναι, ότι γράφοντας ένα "efxaristo", ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει ...

:whothehell: Το λάθος ήταν δικό μου που δεν έκανα "quote"exetlaios είπε:Η αλήθεια είναι, ότι γράφοντας ένα "efxaristo", ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει ...
mary211 είπε:Περίπου στα τέλη της δεκαετίας 80 με αρχές δεκαετίας 90 έπαιζε στην ετ-1 η μεξικάνικη παιδική σειρά carousel, με κεντρικούς ήρωες τους μαθητές ενός δημοτικού σχολείου (Μαρία Χουακίνα, Χάιμε Παλίγιο, Σιρίλο, Χόρχε, Βαλέρια, Νταβιντ, κ.α.), και δασκάλα τους την κυρία Σεμίνα.Αρκετά χρόνια αργότερα η σειρά έπαιξε στον άλφα πάλι με ελληνική μεταγλώτηση, αλλα κατα τη γνώμη μου καμια σχέση με την πρώτη version της σειράς στην Ετ-1. Μήπως το θυμάται κανείς? Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί που θα μπορούσα να βρω dvd με τη σειρά σε ελληνική μεταγλώτιση?
punisher1346 είπε:Παρακαλω ενημερωστε σχετικα αν προκειται να γινει ανεβασμα ολων των επεισοδιων πως?και απο που? thanks...
Κι ούτε ένα efxaristo; Μπράβο ευγένειαexetlaios είπε:Μην είδατε τον Παναή (ή PANAGIOTH) ?![]()
Άδικα μας κατηγόρησε ο φίλος !keeper7k είπε:Κι ούτε ένα efxaristo; Μπράβο ευγένεια![]()
![]()