Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εγώ θα προσέθετα ότι μπάζωσε κιόλας...thebest20 είπε:και η Σιμένα 45άρησε
lol, ελα κακιες!! εχεις δικιο ομως.. εμενα μου φανηκε οτι ντρεποτανε κιολας που χρειαστηκε να ξαναφορεσει το ροζ συνολακι το οποιο πλεον της ειναι τσιτα!devotee είπε:Εγώ θα προσέθετα ότι μπάζωσε κιόλας...
Τα τρία πρώτα δεν τα θυμάμαι καθόλου. Αλλά θρυλικό το επεισόδιο με τους αγώνες! Θα αντέξει το μαύρο 'παιδικό' κάμπριο του Σιρίλο μέχρι το τέρμα;; Θα κερδίσει το φιλί απ'τη Μαρία Χοακίνα; Απίστευτη αγωνία. Και φυσικά αυτό κουμπώνει με τα ακριβώς προηγούμενα επεισόδια, με τη συλλογή χαλκομανιων απ'το Σιρίλο - που είχαν ως έπαθλο το μαύρο κάμπριο και την πλεκτάνη με τη μαϊμού χαλκομανία που του έστησε νομίζω το κ*λόπαιδο ο Πάμπλο...! Κακόμοιρε Σιρίλο, πόσα χτυπήματα δέχτηκες...santwno86 είπε:Καλά, με αυτή τη σειρά μεγαλώσαμε πολλά παιδιά που σήμερα είναι στην ηλικία 20-25. Το έβλεπα κάθε μέρα ανελειπώς μόλις γυρνούσα από το σχολείο. Μπορώ να θυμηθώ πολλά επεισόδια.
Εκείνο που είχε φύγει ο Μαριο από το σπίτι
Εκείνο που είχαν παει στο νεκροταφείο
Εκείνο που είχαν πάει με τα πατίνια στο σχολείο
Εκείνο με τους αγώνες με τα αυτοκίνητα
Θυμάστε κανένα άλλο;;
Mάλλον το Μάριο θα εννοείς. Θυμήθηκα τώρα κι ένα επεισόδιο όπου η μητριά του μαζί με τον αδερφό της θέλανε να σφάξουν το λαγουδάκι του Μάριο για να κάνουν στιφάδο.δεσποινίς χαρίτου είπε:Το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον στο σπίτι του Πάμπλο, με την κακιά μητριά, τη νεογέννητη αδερφή, το σκύλο του.
Ναι,επιστρέφει ο πατέρας της που είχε κολάρο στο λαιμό,και τα παιδιά το γνωρίζουν και κάνουν έκπληξη στην Κλεμεντίνα.Μετά επιστρέφει και η μητέρα της,και κάνουν πάρτυ,όπου όλα τα παιδιά τραγουδούν.nick είπε:Το ξανθό κοριτσάκι που το κρατούσαν έγκλειστο οι θείες ονομαζόταν Κλεμεντίνα Σοάρες. Οι γονείς της είχαν πάθει ατύχημα και παρέμεναν στο εξωτερικό. Θυμάμαι που ήταν και οι δύο στο νοσοκομείο. Νομίζω οτι αργότερα επιστρέφει μόνο ο πατέρας για να δει τι συμβαίνει με την κόρη του γιατί υποψιαζόταν οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Ναι,στο συγκεκριμένο,ο Pablo είχε κάνει κάποια αταξία και το έσκασε από το σπίτι του.Βρέθηκε σε ένα σπίτι που ήταν 2 γονείς που είχαν χάσει το γιο τους το Renato σε ατύχημα,έξω από το σπίτι του,και ήταν και μια γιαγιά που τα είχε χάσει,και νόμιζε ότι ο Pablo είναι ο Renato...αυτοί ήθελαν να τον ξεφορτωθούν,αλλά δεν το έκαναν για χάρη της γιαγιάς.Τελικά δεν θυμάμαι πως,αλλά η γιαγιά κατάλαβε σε κάποια φάση,αλλά τον αγάπησε και δεν ήθελε να τον αποχωριστεί!δεσποινίς χαρίτου είπε:Μετά κανα δυο επεισόδια, ίσως και παραπάνω, που ο Πάμπλο το έσκασε απ'το σπίτι και βρέθηκε σ'ένα σπίτι ψιλο-πλουσιών και απέκτησε καινούργια ζωή, ίσως και όνομα;
giotatz είπε:μπορουμε να βρουμε καπου τα επεισοδια δωρεαν?
Υποτίθεται ότι ήταν η καλή,σεμνή και αγνή δασκάλα.Και δεν είχε δείξει αν είχε σχέση ποτέ,σε αντίθεση με την άλλη δασκάλα τη Σουζάνα που είχε σχέση με έναν δάσκαλο του πιάνο (αυτός εμφανίστηκε προς τη μέση της σειράς,αφού έφυγε η τρελή καθηγήτρια του πιάνο,που τα παιδιά της έβαζαν περιστέρια στο πιάνο).Επίσης αν θυμάστε,όταν η Σιμένα είχε χτυπήσει σε ατύχημα,τότε εμφανίστηκε η Σουζάνα και τα παιδιά τη μισούσαν στην αρχή,αλλά μετά τη συμπάθησαν!RIO είπε:Πάντως, για να πω την αλήθεια, πάντα απορούσα με αυτό που φόραγε η δασκάλα. Σχολείο ήταν, όχι καμμιά σχολή για καλόγριες...