Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κατασκευασμένα για να αντέχουν εκατοντάδες κάφρους την ημέρα. Μιλάμε για πράγμα που πρακτικά στο σπίτι σου δεν θα χαλάσει ποτέ, αν δεν χρησιμοποιήσεις βαριοπούλα. Καλορίζικες οι καμπίνες, θέλω κι εγώ!keropi είπε:τουλάχιστον είναι "αθάνατα"![]()
Εδώ βλέπω μεγάλη "άπλα" έχει άλλες διαστάσεις στο πλάτος;; Εγώ ακολουθώ τα σχέδια από τις διαστάσεις του koenig. Το μόνιτορ έχει πλάτος ~41εκ. και το σχέδιο λέει 45εκ οπότε θεώρησα να το κάνω καρμπόν και να μην μπλέξω μόνος μου με αλχημείες. Μήπως πρέπει να πάω στα 47-48εκ για να χωρέσουν τα κουμπιά ή θα γίνει τέρας το καμπινάκι και απλά να παίξω με τα κουμπιά..;;;; :xm:pelo13 είπε:
Στου koenig εχει κανει καμπινα με 17αρα οθόνη και αν προσέξεις έχει 4 κουμπιά κάθε παίκτης.FISHERMAN είπε:Εδώ βλέπω μεγάλη "άπλα" έχει άλλες διαστάσεις στο πλάτος;; Εγώ ακολουθώ τα σχέδια από τις διαστάσεις του koenig. Το μόνιτορ έχει πλάτος ~41εκ. και το σχέδιο λέει 45εκ οπότε θεώρησα να το κάνω καρμπόν και να μην μπλέξω μόνος μου με αλχημείες. Μήπως πρέπει να πάω στα 47-48εκ για να χωρέσουν τα κουμπιά ή θα γίνει τέρας το καμπινάκι και απλά να παίξω με τα κουμπιά..;;;; :xm: