Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν έχουν σβηστεί. Έχουν μεταφερθεί http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7357&page=25diablo13 είπε:γιατί μου σβήσατε τα post που έκανα εδώ? παραβίασα κάποιο κανόνα του forum ?
ενας οποιοσδηποτε μαραγκος θα σου κανει τη δουλεια,οι καμπινες ειναι φτιαγμενες για mdf κανονικαjohnktgr είπε:καλησπέρα ....ξεκίνησα να φτιάξω και εγώ την καμπινουλα αλλα δεν μπορώ να βρώ καποιον να μου κοψει τα mdf με τις ακτίνες οπως στα σχεδια.
Πήγα στο "φτιαξτο μονος σου" στο Γέρακα αλλα δεν μπορούν να κάνουν τους κύκλους μόνο σε μελαμίνη λενε ... οποτε δεν λεει !
Ξερετε σε ποιον να πάω ?
θα ήταν καλύτερα αντι για MDF να γίνει με κοντρα πλακέ θαλάσσης ? θα είναι πιστευω πιο αντοχής και πιο ελαφρύ.
dkssprs είπε:DREDD περιμενω να δω το καμαρι σου.Καλή τύχη σε όλα τα παιδία που ξεκινάνε και να ξέρουν εδώ ειμαστε για να τους βοηθησουμε. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
πολυ ενδιαφερον pc,θα παιζεις και αλλα πραματα εκτος του mame αλλα επισης καταλληλα για καμπιναsubzero79 είπε:καλως σας βρηκα,μου χαρισαν μια καμπινα νανακι με τετρις και φρουτακικαι ετοιμαζομαινα την χειρουργησω for mame
gigabyte p55 ud6
8gb ram
9800gtx
i pac
24 ιντσες μονιτορ
sanwa joustick+buttons
2.1soundsystem
bastef2 είπε:Άντε επιτέλους πήρε και πάλι ζωή το forum μετά από πάρα πολύ καιρό... Φίλε DREDD χαίρομαι που το προχώρησες το καμπινάκι και ότι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις, αυτό ισχύει και για τα άλλα παιδιά...