Χα χα χα έλεος! Δάκρυσα από τα γέλια!Zippo είπε:εγώ είχα πει σε μια θεούσα φιλόλογο στο γυμνάσιο οτι οι καρχαρίες δεν είναι κακα ζώα, γιατι ώς ζώα δεν έχουν αντίληψη για το τι είναι καλο και κακό και λειτουργούν με βάση το ένστινκτο τους και αυτη με μάλωσε και μετα φώναξε του γονείς μου για να τους ρωτήσει αν εχω ψυχολογικά προβληματα.
Kambia είπε:Εγω παντως τα χρησιμοποιουσα για το φυσοκαλαμο !!!
Εκπλήσσομαι που υπάρχουν πιθανότητες να τα έχεις κρατήσει !Juanita είπε:Θα κοιτάξω,
αν δεν τα έχω στείλει στην ανακύκλωση... :what:
sofiakosm είπε:Μετά από τη δήθεν επιστημονική ανάλυση, ως δια μαγείας έφτανε χονδρικά στο συμπερασμα ότι "καλή η επιστημή, αλλά ό Θεός ορίζει τα καιρικά φαινόμενα!"
Με τη θρησκεία και τα δόγματα δεν τα πάω καλά, αλλά το συγκεκριμένο εξώφυλο ΣΚΙΖΕΙ !!!malvina είπε:
Δεν λεω, καλή φάση το αγγελάκι αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα προτιμούσα να χάσκει ένα Μ60Α3 φάτσα κάρτα.exetlaios είπε:Με τη θρησκεία και τα δόγματα δεν τα πάω καλά, αλλά το συγκεκριμένο εξώφυλο ΣΚΙΖΕΙ !!!
sofiakosm είπε:Μετά από τη δήθεν επιστημονική ανάλυση, ως δια μαγείας έφτανε χονδρικά στο συμπερασμα ότι "καλή η επιστημή, αλλά ό Θεός ορίζει τα καιρικά φαινόμενα!"
Σωστοοός ! Που είναι και ρετρό !telonio είπε:Δεν λεω, καλή φάση το αγγελάκι αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα προτιμούσα να χάσκει ένα Μ60Α3 φάτσα κάρτα.
μπορεί να μιλάνε για τον ενα και μοναδικό θεο Στιβεν Σιγκαλ.sofiakosm είπε:Μετά από τη δήθεν επιστημονική ανάλυση, ως δια μαγείας έφτανε χονδρικά στο συμπερασμα ότι "καλή η επιστημή, αλλά ό Θεός ορίζει τα καιρικά φαινόμενα!"
Άι άι άιιιιιιι ! Σκιαχτικό το άσμαOmenforever είπε:Νιώστε:
Τα Χριστιανόπουλα θα πάμε με φτερά,
να πούμε μήνυμα που φέρνει την χαρά.
Μας περιμένει με λαχτάρα όλη η γη,
κι εμείς κινήσαμε πρωί με την αυγή.
Τίποτα στον δρόμο δεν μας σκιάζει,
ούτε η μπόρα ούτε το χαλάζι.
Έχουμε μαζί μας τον Χριστό,
σύντροφο χαράς, πατέρα κι αδελφό.
Εμπρός με μια ψυχή, μας περιμένει η Γή.