NBJOGA
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 11
...ωχ !!!Blacklord είπε:Απέναντι από τον Δεληολάνη.
Εκεί που είναι o hondos τώρα.

...ωχ !!!Blacklord είπε:Απέναντι από τον Δεληολάνη.
Εκεί που είναι o hondos τώρα.
Νασαι καλά!NBJOGA είπε:...ωχ !!!...το είχα ξεχάσει !!!! κι έμενα πάρα πολύ κοντά....κοντά στην Αρρύβου.....μα τι μου θύμησες....έχω στο μυαλό μου μία αχνή εικόνα ...να περνάω από εκεί (εννοείται συνοδεία της μητέρας μου λόγω ηλικίας) και να βλέπω μία επιγραφή "Ραντεβού το Σεπτέμβρη" !!!....αλλά είχα ξεχάσει το όνομα....anyway ευχαριστώ πολύ (μην βγω και off topic).... #)
Παλιόπαιδο, με συγκίνησες !ΝΤΙ είπε:Γιατι οχι?? ξεκιναμε το ερημοκλήσι. Εις το βουνο ψηλα εκει ειναι εκκλησια ερημικη το σημαντρο της δεν χτυπα δεν εχει ψαλτη ουδε παπα .Ενα κανδηλι θαμπερο και εναν πετρινο σταυρο εχει στολίδι μοναχο το εκκλησακι το φτωχο. Αλλα ο διαβατης σαν περνα στεκεται και το προσκυνα και με ευλαβεια πολυ τον ασπρο του σταυρο φιλεί. Επανω στο σταυρο εκει είναι εικόνα μυστικη με αιμα την εγραψε ο θεος και την λατρευει ο λαος. Ελπιζω να σου αρεσει exetlaio!!
Δώσε τραγουδάκια στο λαό !ΝΤΙ είπε:Εχω και αλλα Exetlaio αν θέλεις μπορω να τα δημοσιεύσω. Διαλέγω αυτά που μου έκαναν τότε κλίκ και συνεχίζουν ακόμη και τώρα.!!
Μπορεί ! Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε ! Χα χα !stakovios είπε:Εννοείς αυτήν;
Δυστυχώς δε σταθήκαμε όλοι το ίδιο τυχεροί... :sealed:Clemence είπε:μάλλον είμαι με τους λίγους που δεν έτυχε ποτέ ν΄ακούσουν τη λέξη κατηχητικό
Και πίστεψέ με υπάρχουν ακόμα και με πολυ μεγάλη επιτυχία, χάρη στην προσπάθεια κάποιων σπάνιων ανθρώπων που είχα τη χαρά να γνωρίσω.Clemence είπε:ειλικρινά νόμιζα ότι αυτά όλα είχαν τελειώσει κάπου στη δεκαετία του '60 και πάντως με το τέλος της επταετίας ...
βρε τι μαθαίνει κανείς 8)
[edit]statusgr είπε:Πήγαινα στο κατηχητικό μέχρι την 5η δημοτικού, για τα "μάτια" (κ τα πάνω και τα κάτω κ τα πίσω!) της Μαρίας, μετά η Μαρία έγινε μέλος της ΚΝΕ κ αναγκάστηκα (αχ ρε Μαρία με τα κάλλη σου) να πάω να γραφτώ και εκεί
Tι μπορεί να κάνει μια γυνέκα!!statusgr είπε:Πήγαινα στο κατηχητικό μέχρι την 5η δημοτικού, για τα "μάτια" (κ τα πάνω και τα κάτω κ τα πίσω!) της Μαρίας, μετά η Μαρία έγινε μέλος της ΚΝΕ κ αναγκάστηκα (αχ ρε Μαρία με τα κάλλη σου) να πάω να γραφτώ και εκεί (για λίγο).
![]()
Ψέμματα να πω; Όχι βέβαια : #)don dokken είπε:[edit]
Δων Δωκκενιδης
402 π.Χ.
Πάλι καλά να λες, που η Μαρία σου δε γράφτηκε στη "λέσχη Lions κυριών" , ή στους Αντβεντιστές της εβδόμης ημέρας..statusgr είπε:Πήγαινα στο κατηχητικό μέχρι την 5η δημοτικού, για τα "μάτια" (κ τα πάνω και τα κάτω κ τα πίσω!) της Μαρίας, μετά η Μαρία έγινε μέλος της ΚΝΕ κ αναγκάστηκα (αχ ρε Μαρία με τα κάλλη σου) να πάω να γραφτώ και εκεί (για λίγο).