χαχαχαχ σωστόοοοοοοοοοοοςςςςς....Zippo είπε:εγώ είχα πει σε μια θεούσα φιλόλογο στο γυμνάσιο οτι οι καρχαρίες δεν είναι κακα ζώα, γιατι ώς ζώα δεν έχουν αντίληψη για το τι είναι καλο και κακό και λειτουργούν με βάση το ένστινκτο τους και αυτη με μάλωσε και μετα φώναξε του γονείς μου για να τους ρωτήσει αν εχω ψυχολογικά προβληματα.
ευγε τεκνον μου...phil_vr είπε:......αλλα με μακρια μαλλια, μποτες, σκισμενα ξεβαμενα τζην και t-shirt Dokken!
Δηλαδη, αν φορουσα και t-shirt Stryper, θα με προτεινε και για υποτροφια!!!
Θα τα μοιραστείς μαζί μας ;ΝΤΙ είπε:Παραδοξως έχω και άλλα ποιήματα που μας τα έδιναν εκεί για να τα τραγουδάμε...
Zippo είπε:εγώ είχα πει σε μια θεούσα φιλόλογο στο γυμνάσιο οτι οι καρχαρίες δεν είναι κακα ζώα, γιατι ώς ζώα δεν έχουν αντίληψη για το τι είναι καλο και κακό και λειτουργούν με βάση το ένστινκτο τους και αυτη με μάλωσε και μετα φώναξε του γονείς μου για να τους ρωτήσει αν εχω ψυχολογικά προβληματα.
..."τα χριστιανοπουλαexetlaios είπε:Θα τα μοιραστείς μαζί μας ;
don dokken είπε:...για να παμε μετα στο Σινε Ολυμπια στο Παγκρατι,για οσους γνωριζουν..και οι απουσιες μετραγαν.
...άσχετο αλλά.....το "ΣΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑ" που ήταν στο Παγκράτι ?....εκεί μεγάλωσα αλλά δεν το θυμάμαι ....Blacklord είπε:E, ρε εποχές που μου ξεθάβεις τώρα.....
Απέναντι από τον Δεληολάνη.NBJOGA είπε:...άσχετο αλλά.....το "ΣΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑ" που ήταν στο Παγκράτι ?....εκεί μεγάλωσα αλλά δεν το θυμάμαι ....