Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται σθεναρά στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης όμως,φίλε Μιχάλη....miko63 είπε:ειμεθα ευρωπαιοι πια!
To ύφος του DITR είναι πιο σοβαρό, αν θες χιούμορ παίξε το Other Worlds! Και μια και το ανέφερες, πότε θα μου πεις εντυπώσεις;manos426f είπε:Άλκη,το χιούμορ σου μ' αρέσει,ελπίζω να έχεις καταφέρει να το περάσεις και στο DITR αυτό !![]()
Μόλις το αρχίσω και -τουλάχιστον- το προχωρήσω λιγάκι !alkis21 είπε:Και μια και το ανέφερες, πότε θα μου πεις εντυπώσεις;![]()
Να πάτε παιδιά μου, να πάτεRygar είπε:Η μπορούμε να πάμε για μάσα στην Καλλιπάτειρα που είναι στα 300 μέτρα.
phil_vr είπε:Σας χαιρομαι ρε παιδια, και λυπαμαι που δεν μπορω να βρισκομαι εκει μαζι σας σε τετοιες εκδηλωσεις. Κοψτε και κανενα κομματι και για μενα ρε σεις, ετσι για το καλο!![]()
Rygar είπε:Οτσέι!
(και είπα μονο για 20 άτομα ο βλαξ, αλλά τί να κάνω, με έχετε συνηθίshει να μην έρχεστε παναθεμά σας!)
Κύριε τελετάρχα, συνεχίζουμε να ΜΗΝ βλέπουμε τα ονόματα μας στη λίστα... Να ανυσηχήσουμε;theoritikos είπε:Καλή χρονιά παίδες!!Όπως είπε ο kapamaru, θα περάσω για λίγο επειδή θα φύγω για Θεσ/νίκη.
Κανονίστε να κόψετε την πίτα την στιγμή που θα φύγουμε!!