Κόναν ο Βάρβαρος

Δυστυχως δεν εχω κανενα απο τα δυο! Απο σουπερ κοναν εχω μολις 24 τευχη.

Ναι με καλυπτει η απαντηση! Αυτα τα ποστ που εκανες quote που ειναι γραμμενα; Γιατι δεν ειναι απο αυτο το θεμα. Πολυ ενημερωτικο παντως αυτο που αναφερει τους τιτλους ολων των τευχων!

Εψαξα στο internet και προσπαθησα να κανω μια παραλληλη συνδεση των αμερικανικων τιτλων με τους δικους μας και δεν τα καταφερα. Λες και εδω στην Ελλαδα κυκλοφορουσαν με αλλους τιτλους! Εχεις και τους τιτλους των απλων Κοναν ο βαρβαρος;
 
Τα quotes είναι από το αδελφό φόρουμ Greek Comics και ο αρχικός συγγραφέας είναι ο ftsgr.

Nαι υπάρχουν και οι τίτλοι των απλών Conan (13 MT + 150 ΚΠ τεύχη) check your pm.
 
ΤΕΥΧΗ CONAN THE BARBARIAN

Λοιπόν μάγκες...

Δέν θέλω εγεφαλικά:nervous:, ανακοπές:animeek: και λοιπές εκδηλώσεις χαράς:eek: απλά έχω να σας πώ οτι...

Έχω ΟΛΑ τα τεύχη savage sword of conan δηλαδή τα ασπρόμαυρα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα σε jpeg μορφή στον υπολογιστή μου :clap: .

Τα comic είναι στα Aγγλικά άρα δεν υπάρχει η θεϊκή Ελληνική μετάφραση της εποχής αλλά αν ξέρεις λίγα Αγγλικά θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις την ιστορία απο την αρχή... Εδώ που τα λέμε ακόμα και οι εικόνες είναι ικανές να σου ξυπνήσουν αναμνήσεις...

[edit] Αναφορα σε copyrighted υλικο [edit]




Όλα τα comic είναι τα κλασικά της MARVEL. Περιμένω για της απαντήσεις σας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Thanks πολλα για την προσφορα savegesword :) .[edit] Αναφορα σε copyrighted υλικο [edit]

Conan o Bαρβαρος αααχ αναμνησεις.:axer::axer:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όμορφες εποχές... Μου φαίνεται σαν να πέρασαν αιώνες απο τότε....

[edit] Αναφορα σε copyrighted υλικο [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eυχαριστουμε και περιμενουμε. :cool:
 
Ωραίος ο Savagesword..Επίσης φοβερό action figure....είναι ο Arnie από την ομόνυμη ταινία με το avatar σου ε??
 
Ακριβώς! Ο Arnie σκιτσαρισμένος... βλέπω πως δεν ψαρώσατε.

Τώρα πρόσεξα και το name μου... savEgesword;;;;!!!! :takethat: Έλεος ΡΕ!!!
 
savegesword και παλι :clap: :ylsuper: :clap: :thumbup: καποια στιγμη θα αρχισω το κατεβασμα και την μελετη. :D
 
Έχω σχεδόν όλα τα τεύχη κόναν (savage swords αλλά και της marvel διάφορες συλλογές),πολλά gigabytes γύρω στα 13.Τι θέλετε από αυτά?
 
nikodr είπε:
Έχω σχεδόν όλα τα τεύχη κόναν (savage swords αλλά και της marvel διάφορες συλλογές),πολλά gigabytes γύρω στα 13.Τι θέλετε από αυτά?
Καλώς τον...! :clap: Λοιπόν φίλε μου αν μπορέσεις να ξεκινήσεις τα savage sword και εγώ συνεχίσω τα conan the barbarian θα έχουμε καλή ισσοροπία.

Όταν τελειώσω σε βοηθάω με αυτά. Για οτιδήποτε θέλεις θα με βρείς στο E-MAIL.
 
Φιλε savegesword ριξε μια ματια σε παρακαλω στο thread αυτο.

Λυπαμαι πρωτον που σβηνω τα links σου και δευτερον τον κοπο σου να τα ανεβασεις - μπορεις αν θελεις μεσω prive (χωρις δημοσιες ανακοινωσεις) να μοιραστεις οτι θελεις με οποιους απο εδω θελουν.

Δεν ειχα προσεξει την ανακοινωση σου νωριτερα ωστε να σε προλαβω - αλλα μου κανει και εντυπωση που καποια μελη μας σε παροτρυναν σε αυτη σου την προσπαθεια.

Με την ευκαιρια - και με λαθος αφορμη φυσικα - σε καλωσοριζω στο forum :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον το πραγμα εχει ως εξης διαβαζω το πρωτο ποστ savegesword ,ωραια σκεφτομαι, περιμενω μερικες μερες (κοιταχτε τις ημερομηνιες) με το να σκεφτομαι τον Super Moderator και το αν θα ειναι σωστο να τα ανεβασει το παιδι η οχι .

Δεν βλεπω απαντηση απο κανενα και αποφασιζω να τον παροτρυνω περισσοτερο ως καλωσορισμα και λιγοτερο για οτιδηποτε αλλο.

Λοιπον η επεμβαση ηρθε και το φορουμ εσωθη. :)
 
Αργή αλλά απόλυτα σεβαστή η υπόδειξη του φίλου mod. Αν κάποιος παρ'όλα αυτά τα θέλει ας μή διστάσει να μου στείλει e-mail.
 
Αργή αλλά απόλυτα σεβαστή η....
Ειμαι αργος οντως αλλα σπανια ακουω παραπονα :biglaugh:

Aardvark !! 25ημερο BAN και να παρουσιαστεις με τον κηδεμονα σου απο βδομαδα...για μερα και ωρα θα ειδοποιηθεις :diablotin:
 
ενδιαφερον εχει που οπως λει στο τευχος 1-6-07 το κοναν της anubis θα εχει καθε μηνα διπλη ιστορια με δευτερη απο τη κλασσικη σειρα κοναν ο βαρβαρος roy thomas writer barry smith artist,παντως και ο greg ruth που κανει τη πρωτη πιο συγρονη σχεδιαστικα εκδοχη μου φαινεται αστερι ο ανθρωπος, φοβερος καλλιτεχνης

παρεπιπτωτος ωραιο το σκιτσο savegeword αν και ειναι δυσκολο να το δω καλα ,αν το εκανες εσυ μπραβο
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχώς δέν το έκανα εγώ φίλε. Το άρπαξα απο τον γούγλη...
 
candy είπε:
Πριν κλείσει το 2006 είπα να σας κάνω ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι!!!Μόλις σήμερα εντόπισα μαγαζάκι στην Θεσσαλονίκη (το οποίο όμως ήταν κλειστό και είδα μόνο αυτά που φαινόντουσαν από τη βιτρίνα) που έχει, ακούστε:Κόναν ο βάρβαρος, Μπλεκ, Ποπάϋ, Περιπέτεια, Ιζνογκούντ, Λούκυ Λούκ, Μίκυ Μάους, Αστερίξ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ και πολλά άλλα μέσα σε σακουλάκια στις αυθεντικές εκδόσεις ολοκαίνουργια!!!Από εβδομάδα που θα ανοίξει κανονικά θα πάω να τσεκάρω τι άλλο υπάρχει.Λέτε να βρούμε κανένα pixelaki; :D
χμμ.. πού είναι το μαγαζάκι; εγώ το μόνο παρόμοιο μαγαζάκι που βρήκα στην Θεσσαλονίκη ήταν (είναι ακόμη; ) επί της Αγίου Δημητρίου, εκεί κοντά που αρχίζει η Ιασωνίδου (έτσι δεν λέγεται η κάθετη προς την Καμάρα; ) Το είχα δει πριν κάμποσα χρόνια, τα περιοδικά σε σακουλάκια όπως λες, όμως οι τιμές ήτανε τσιμπημένες και το προσπέρασα. Δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο ή αν αυτό που λέω εγώ έχει κλείσει πια..
 
Πίσω
Μπλουζα