ΑΝ ΔΕΝ απατώμαι, μπορεί να κάνω και λάθος, συμμετέχει σε εκείνη τη διαφήμιση με γνωστό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που περιμένει μια κοπέλα το προξενιό της και εμφανίζεται ένα ούφο που τρέχει απ' την μπανιέρα να πιάσει το κινητό που χτυπάει. Η μία απ' τις προξενήτρες αν παρατηρήσεις μοιάζει στη... "Λίλη". Μπορεί όμως να μην είναι αυτή. Δεν τη δείχνει και πολύ καθαρά :xm:tzias57 είπε:Καλημέρα. Μήπως ξέρει κανείς τι απέγινε η Ειρήνη Δογάνη ;
Εμένα η Λίλη (Ειρήνη Δογάνη) την θεωρώ προκάτοχο της Σάσας του Dolce Vita και της Samantha του Sex And The City. Είχε παίξει η Δογγάνη στο 2ο επεισόδιο του ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ (ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ) που έκανε την φίλη της Βάνας Δάγκα.sunset89 είπε:ΑΝ ΔΕΝ απατώμαι, μπορεί να κάνω και λάθος, συμμετέχει σε εκείνη τη διαφήμιση με γνωστό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που περιμένει μια κοπέλα το προξενιό της και εμφανίζεται ένα ούφο που τρέχει απ' την μπανιέρα να πιάσει το κινητό που χτυπάει. Η μία απ' τις προξενήτρες αν παρατηρήσεις μοιάζει στη... "Λίλη". Μπορεί όμως να μην είναι αυτή. Δεν τη δείχνει και πολύ καθαρά :xm:
Αρκετοι απο τους ηθοποιους του "Μανα..." χαθηκαν εντελως. Δεν τους θυμαμαι σε μεταγενεστερα σηριαλ, εσεις?DianaTheSuperstar91 είπε:Εμένα η Λίλη (Ειρήνη Δογάνη) την θεωρώ προκάτοχο της Σάσας του Dolce Vita και της Samantha του Sex And The City. Είχε παίξει η Δογγάνη στο 2ο επεισόδιο του ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ (ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ) που έκανε την φίλη της Βάνας Δάγκα.
η δογγάνη έπαιζε στους Φρουρούς της Αχαίας ένα ρολο, ο Ζήκος πρόσφατα στο Μια στιγμή δυο ζωές, η Παρούση νομίζω έκανε πιο πολύ θέατρο (του εθνικού τρομάρα της) και οι υπόλοιποι (Χρονοπούλου, Κανελλοπούλου, Δραγούμη ) είναι γνωστά...ChristosM είπε:Αρκετοι απο τους ηθοποιους του "Μανα..." χαθηκαν εντελως. Δεν τους θυμαμαι σε μεταγενεστερα σηριαλ, εσεις?
Η Δραγούμη στο Dr Roulis θα παίξει με τον Ρώμαsunset89 είπε:η δογγάνη έπαιζε στους Φρουρούς της Αχαίας ένα ρολο, ο Ζήκος πρόσφατα στο Μια στιγμή δυο ζωές, η Παρούση νομίζω έκανε πιο πολύ θέατρο (του εθνικού τρομάρα της) και οι υπόλοιποι (Χρονοπούλου, Κανελλοπούλου, Δραγούμη ) είναι γνωστά... Μόνο η "Πέρσα" αγνοείται
Επισης επαιξε κ σε ενα επεισοδιο του Dolce Vita που εκανε μια φιλη της Σασας κ της Χριστινας..DianaTheSuperstar91 είπε:Εμένα η Λίλη (Ειρήνη Δογάνη) την θεωρώ προκάτοχο της Σάσας του Dolce Vita και της Samantha του Sex And The City. Είχε παίξει η Δογγάνη στο 2ο επεισόδιο του ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ (ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ) που έκανε την φίλη της Βάνας Δάγκα.
Σε ευχαριστω πολυ.sunset89 είπε:η δογγάνη έπαιζε στους Φρουρούς της Αχαίας ένα ρολο, ο Ζήκος πρόσφατα στο Μια στιγμή δυο ζωές, η Παρούση νομίζω έκανε πιο πολύ θέατρο (του εθνικού τρομάρα της) και οι υπόλοιποι (Χρονοπούλου, Κανελλοπούλου, Δραγούμη ) είναι γνωστά... Μόνο η "Πέρσα" αγνοείται
thebest20 είπε:Εγώ το θυμάμαι,με το Μουστάκα ήταν!Επίσης άκουσα ότι λόγω έκτακτων γεγονότων με τις πυρκαγιές,ένα επεισόδιο δεν μεταδόθηκε καθόλου και παραλήφθηκε!Το επεισόδιο 41 (21 του Β'Κύκλου)
ChristosM είπε:Δεν τον θυμαμαι να παιζει στο Μανα... θα το ερευνησω.Ναι ενα επεισοδιο ξεκινησε και κοπηκε λιγα λεπτα μετα χωρις να συνεχιστει. Ευτυχως ηταν απο τα χαζα επεισοδια.
Τελικα θυμασαι πολυ σωστα thebest20. Ο Μουστακας επαιξε στο επεισοδιο 45 "Προηγουμενη ζωη" το οποιο δεν προβληθηκε φετος.tsalk είπε:Oύτε εγώ θυμάμε επεισόδιο με τον Μουστάκα. Λέτε να τα έχω χάσει τόσο και να μην θυμάμε ούτε εγώ. Θα ανοίξω τα κιτάπια μου να ψάξω.
Ναι ηταν αποκριατικο, θυμασαι καλα.thebest20 είπε:Και να σκεφτείς ότι ήμουν 6-7 χρονών όταν έβλεπα το επεισόδιο...και πρέπει να είχε προβληθεί Σάββατο βράδυ κοντά στις Απόκριες!
sunset89 είπε:Καλά ρε παιδιά, μπορεί να πει κάποιος πόσα επεισόδια έχουνε φάει από το Μεγκα? Χθες το πρωί, κατάφερα να το δω λίγο στα κλεφτά, κ επειδή είχε τις διαφημίσεις των κομμάτων, έπαιξε ένα μονο επεισόδιο; Και σήμερα τελειώνει. Δηλαδή οι άχρηστοι παίξανε από το 56-57 και θα βάλουν κατευθειαν το 61?
όπως έχετε ξανααναρωτηθεί εδώ μέσα, έτσι πετσοκομμένες τι να τις κάνει κάποιος τις σειρές στο αρχείο του;
ChristosM είπε:Δυστυχως το "ξεφτιλησαν" με το Μανα ειναι μονο μια. Πολλα επεισοδια του δευτερου κυκλου αρχισαν και μετα απο 5-10 λεπτα κοπηκαν χωρις να συνεχιστουν, ενω καποια αλλα δεν προβληθηκαν καθολου. Κριμα. Eλπιζουμε σε κυκλοφορια σε dvd.
mhmerotategiatipino είπε:Τελικά αξίζει να τις έχει κανείς στη συλλογή του αυτές τις σειρές πετσοκομμένες η να περιμένει μήπως τα εγγόνια του αξιωθούν να δουν σωστές και ολοκληρωμένες τις σειρές;
mhmerotategiatipino είπε:Τα τελευταια πεντε λεπτα του προηγουμενου επεισοδιου και το επομενο κανονικα. Ξυλο παιδια δειρτε τους.
ChristosM είπε:Σημερα το mega εσπασε το προσωπικο του ρεκορ. Μετεδωσε 3 "νεα" επεισοδια, ολα κομμενα ειτε στην αρχη, ειτε στο τελος. Το 3ο το εκοψε στην μεση, αλλα μη νομιζετε πως σιγουρα θα δειξει την συνεχεια του το ερχομενο Σαββατο... Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για το καναλι.
Ενταξει ρε παιδια, εδω που τα λεμε, σιγα τη σειρα κιολας που πρεπει να απαιτει και σεβασμο.ChristosM είπε:Αυτο το επεισοδιο το mega "το πηδηξε" στις τωρινες επαναληψεις.
Το οτι δεν σου αρεσει (ή και σε πολλους) μια σειρα δεν σημαινει πως δεν πρεπει να σεβομαστε την δουλεια και τον κοπο του σκηνοθετη. Κατι τετοιες αποψεις πρεπει να ειχε και ο Καραγιαννης γι αυτο και εχει κατακρεουργησει τις παλιες ελληνικες ταινιες που ειχαν την ατυχια να πεσουν στα χερια του, αφαιρωντας πλανα, προσθετοντας άλλα δικα του ασχετα κλπ.Rakeesh είπε:Ενταξει ρε παιδια, εδω που τα λεμε, σιγα τη σειρα κιολας που πρεπει να απαιτει και σεβασμο.
Καποιες σειρες οπως και να το κανουμε ήταν απλά... κάποιες κοινές σειρές! Και σήμερα αυτες οι σειρες ειναι "Χρονογεμιστρες" για το καλοκαιρι. Και οκ, εγω προσωπικα δικαιολογω και πετσοκοψιματα και πηδήματα στα επεισόδια
Να πεις για "ποιοτικές" σειρες που άφησαν ιστορία, οπως Εγκληματα, Απαραδεκτοι κλπ, να πεις οκ, αυτες τους αξιζει να προβαλονται με σεβασμο, δεν πρεπει ουτε να χανονται επεισοδεια ουτε να κοβονται σκηνες... και αν παρατηρουσα κατι τετοιο, θα τα επαιρνα στην κράνα.
Η Μάνα είναι μόνο μία κατα την ταπεινη γνωμη μου δεν εχει προσφέρει ούτε έχει αφησει τιποτα πισω της και ουτε που προσωπικά τη θυμομουν πριν ανοιξει αυτη η κουβεντα. Επισης ουτε ασχοληθηκα να δω καποια επεισοδια στην επαναληψη (ειδα λιγο στα πεταχτα και μου φανηκε εντελως αφελης). Ενταξει, οκ, αναφερθηκε παραπάνω οτι η σειρα αυτη παρουσιαζει πολλά κοινωνικοπολιτικά στοιχεία της εποχής και αυτο την κανει ενδιαφερουσα, αλλά αυτο δε σημαινει οτι το καθε επεισοδιο και η καθε σκηνη αποτελουν πολύτιμο ιστορικό εγκυκλοπαιδικό ντοκουμέντο. 8)
Και οχι, καλως η κακως δε νομιζω να κυκλοφορησει ποτε σε dvd. Ετσι κυκλοφορουν μονο οι ιστορικες επιτυχιες. Αλλα και σε dvd να κυκλοφορουσε μαλλον παλι κομμενη θα ηταν, οπως τα Εγκληματα
Χαλαρώστε παιδια
ChristosM συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και όσο αφορά τα DVD από τα εγκλήματα επειδή τα παίρνω κατά 99%για να μην πω 100% είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν κομμένες σκηνές όποιος νομίζει ότι υπάρχουν κομμένες σκηνές γιατί δεν μας λέει σε πιο σημείο είναι κομμένο εγώ τα έχω δει και μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει πουθενά κόψιμο και επίσης τα επ είναι από την πρώτη προβολή που τα έδειξε το ant1 όποτε αποκλείεται να είναι κομμέναChristosM είπε:Το οτι δεν σου αρεσει (ή και σε πολλους) μια σειρα δεν σημαινει πως δεν πρεπει να σεβομαστε την δουλεια και τον κοπο του σκηνοθετη. Κατι τετοιες αποψεις πρεπει να ειχε και ο Καραγιαννης γι αυτο και εχει κατακρεουργησει τις παλιες ελληνικες ταινιες που ειχαν την ατυχια να πεσουν στα χερια του, αφαιρωντας πλανα, προσθετοντας άλλα δικα του ασχετα κλπ. Οσο για τις "ποιοτικες" σειρες που αφησαν ιστορια, αυτες ειναι ο Γιουγκερμαν, οι Πανθεοι, ο Χριστος ξανασταυρωνεται, ο Συνταγματαρχης Λιαπκιν, οι Μυστικοι αρραβωνες και μερικες ακομα. Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
ΥΓ. Επιβεβαιωνεις οτι τα Εγκληματα ειναι κομμενα στα dvd? (Μου το ειπε ενας φιλος αλλα δεν εχω αποψη).
Καταρχας, χωραει συζητηση το "δουλεια" και "κοπος". Δε μου φαινεται δα οτι ο σκηνοθετης ή ο σεναριογράφος ήθελαν να περάσουν κάποιο μήνυμα ή ένα δικό τους όραμα σε κάποια προσωπική προσπάθεια... το οποίο θα αλλοιωθεί άμα το πετσοκόψειςChristosM είπε:Το οτι δεν σου αρεσει (ή και σε πολλους) μια σειρα δεν σημαινει πως δεν πρεπει να σεβομαστε την δουλεια και τον κοπο του σκηνοθετη.
Αφου μιλαμε για μια κωμικη σειρα, εννοειται πως όταν αναφερομαι σε "ποιοτικές" σειρές που άφησαν ιστορία, αναφέρομαι σε κωμικές. Δε γινεται να συγκρίνω τη Μάνα με τον Γιούγκερμαν. Τη Μάνα με τους Απαράδεκτους, τα Εγκληματα, το Ντολτσε Βιτα μπορώ ομως να συγκρίνω.Οσο για τις "ποιοτικες" σειρες που αφησαν ιστορια, αυτες ειναι ο Γιουγκερμαν, οι Πανθεοι, ο Χριστος ξανασταυρωνεται, ο Συνταγματαρχης Λιαπκιν, οι Μυστικοι αρραβωνες και μερικες ακομα. Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Οχι δεν πηρα τα Εγκληματα σε dvd, το ειδα γραμμενο στο σχετικο thread για τα Εγκληματα ή για τους Απαραδεκτους, και γιαυτο το ανεφερα ως παραδειγμαΥΓ. Επιβεβαιωνεις οτι τα Εγκληματα ειναι κομμενα στα dvd? (Μου το ειπε ενας φιλος αλλα δεν εχω αποψη).
Rakeesh είπε:Καταρχας, χωραει συζητηση το "δουλεια" και "κοπος". Δε μου φαινεται δα οτι ο σκηνοθετης ή ο σεναριογράφος ήθελαν να περάσουν κάποιο μήνυμα ή ένα δικό τους όραμα σε κάποια προσωπική προσπάθεια... το οποίο θα αλλοιωθεί άμα το πετσοκόψεις
Κατα δεύτερον αυτο αφορα το σκηνοθετη και τα συμφωνητικα που εγιναν με το καναλι. Εφοσον προβλεπεται απο το συμφωνητικο, το καναλι μπορει να παιξει και αναποδα ενα επεισοδιο αν του γουσταρει. Ειναι προβλημα του σκηνοθετη αυτο το ηθικο ζητημα, και οχι δικο μας (εκτος βεβαια αν για καποιο λογο μας αρεσει πολυ η σειρα ).
Τώρα αν ο σκηνοθέτης όντως έφτιαξε τη Μάνα με κάποιο "προσωπικό όραμα" στο μυαλό του το οποίο ήθελε να παραμείνει σεβαστό για να περναει καποιο "μήνυμα", υποθέτω κι αυτό θα προβλέπεται στα συμφωνητικά (πχ ποιες σημαντικα φορτισμενες σκηνες δεν πρεπει να κοπουν σε καμια περίπτωση) αλλα δε νομιζω η Μανα ανηκει σε τετοια κατηγορια
Απλα θελω να πω οτι δεν ειναι καποια σειρα που να φημιστηκε για την εξυπναδα και τις ατακες της, οποτε το να χασει ο τηλεθεατης καποια επεισοδια ή σκηνες, δεν είναι και τόσο μεγάλη απωλεια. Οπότε βρίσκω κάποιες αντιδράσεις υπερβολικές. Απο την αλλη αν προκειται για συλλογη, ειναι εν μερει δικαιολογημενες