Μεξικάνικες / Ισπανόφωνες σαπουνόπερες

Βρε κακιά μανία να κάνουμε rewrite σε όλα τα παραμύθια κι όλα τα βιβλία της παιδικής μας ηλικίας :p :p:p:p:p:p

Η ιστορία από την πλευρά της πρώτης γυναίκας του κυρίου Ρότσεστερ, από την πλευρά της κακιάς μητριάς της Χιονάτης, από την πλευρά της Αϊμέ ... :D Κάπου είχα διαβάσει κι ένα κόμικ για την ιστορία της Χιονάτης από την πλευρά των επτά νάνων αλλά άστο καλύτερα ;) , ήταν για να κοκκινίζουν ακόμα κι οι ώριμες ντομάτες :cool:

Domenica, μ' αρέσουν αυτά που γράφεις και κυρίως μ' αρέσει να διαφωνώ μαζί σου :D . Βρε κορίτσι μου! Αν θέλω να προβληματιστώ για την αγωνία της ώριμης γυναίκας ότι θα την παραμερήσει η νέα κοπέλα, θα δω το "Όλα για την Εύα", θα διαβάσω το "Καλημέρα Θλίψη", θα κόψω εισιτήρια για το "Καλοκαίρι και Καταχνιά", δεν θ' ανοίξω το "Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι":p

Αρνούμαι μετά βδελυγμίας ότι ανάμεσα σε Αϊμέ και Μόνικα έγινε το "απόλυτο ξεμάλλιασμα". Δυο συζητήσεις έντονες θυμάμαι μεταξύ τους όπου η Μόνικα της είπε τα πράγματα κατά πρόσωπο και καλά έκανε. Όσο για την Αϊμέ, δεν ήταν απλώς bitchy, ήταν ο ορισμός της ραδιούργας. Μην προσπαθούμε να ξαναγράψουμε την σαπουνόπερα τώρα ;) . Τα πράγματα πρέπει να είναι απλά. Από εδώ οι καλοί, από εκεί οι κακοί, κάπου στη μέση αυτοί που μετανιώνουν (π.χ. Αντρές).

Θα διαφωνήσω και με την ερμηνεία σου περί Μέλανι (ψηφίζω σε όλα όχι σήμερα :p ). Δεν ξέρω αν κατάλαβε κάπου στην πορεία τα αισθήματα της Σκάρλετ για τον Άσλευ. Πιστεύω πως ναι αλλά αρκετά μετά, μάλλον τότε που στα γενέθλια του Άσλει τους έκανε τσακωτούς αγκαλιά η κακιά κουνιάδα Ίντια και πήγε και της τα πρόλαβε. Τότε ίσως συνδύασε πράγματα και καταστάσεις. Στην αρχή της σχέσης τους όμως το αποκλείω να ήξερε. Γιατί τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι η αγάπη της προς την Σκάρλετ είναι εντελώς υποκριτική. Επειδή τον Άσλευ, η Μέλανι δεν τον έχει κερδίσει ακόμα. Ο ίδιος ελκύεται για αρκετό καιρό από το ταμπεραμέντο της Σκάρλετ, φαίνεται από την κρυφή του δυσαρέσκεια στον πρώτο γάμο της, από τη σκηνή μεταξύ τους στην Τάρα όταν του προτείνει να φύγουνε, από την αντίδρασή του στον δεύτερο γάμο της... Η έλξη υπάρχει, απλώς ο Άσλευ και καταλαβαίνει ότι κατά βάθος δεν ταιριάζουνε και είναι αρκετά δειλός για ν' ακολουθήσει την πιο εκρηκτική Σκάρλετ. Καμιά γυναίκα ερωτευμένη και μάλιστα στις αρχές του έρωτά της δεν θα μπορούσε να συμπαθήσει τόσο πολύ και τόσο γνήσια την αντίζηλο. Και σ' αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Μέλανι αγαπούσε στ' αλήθεια την Σκάρλετ. Η ήρεμη δύναμη και η ορμητική δύναμη.

Για την άλλη σαπουνόπερα που λες με τις δύο αδελφές, είναι το Mas alla del horizonte, από την Αργεντινή που στην Ελλάδα παίχτηκε με το ψιλοάσχετο όνομα Μιλάγκρος. Όπου η ξανθιά Μαρία και η μελαχροινή Βικτώρια αγαπούν τον ίδιο άντρα, τον λοχαγό Ενρίκε. Και μετά κάνουνε όλοι παιδιά και παρακολουθούμε το μπλέξιμο να συνεχίζεται και με τα παιδιά τους :D . Ωραία σειρά. Κι εγώ την παρακολουθούσα μ' ενδιαφέρον :)
 
Ευχαριστώ για το ονομα της σειράς! Τι έγινε στο τέλος; Εγώ την παράτησα εκει που η Βικτώρια γινεται πόρνη. Δεν ηξερα πως συνεχιζει και με τα παιδιά!

Λιγο ἀσχετο αλλά εντάξει να διαφωνούμε για την Αιμέ άντε και για το Ὀσα παιρνει ο άνεμος και την Τανιθ Λη αλλά στην Τζην Ρυς οφειλουμε σεβασμο. 'Η πλατιά θάλασσα των Σαργασσών´ θεωρειται κλασσικο, διδάσκεται στα πανεπιστήμια και η κ.Ρυς φιγουράρει σε δεκάδες μελέτες απο το post colonial literarure στο women studies. (Θα ανοιγα θρεντ γιατί ειναι η αγαπημενη μου συγγραφεας αλλά φοβάμαι πως μονο εγώ την διάβαζα, στα ελληνικά τα εργα της κυκλοφορουν σε κακές εκδοσεις). Πάντως και τα παραμυθια σηκωνουν πολύ ανάλυση... Δεν ανοιγεις κανενα θρεντ για Φρανσουαζ Σαγκάν και Μπέτι Ντεηβις;
 
Πάσο! Τη γυναίκα δεν την έχω διαβάσει και δεν μου αρέσει να κρίνω πράγματα που δεν γνωρίζω.

Η Τζέην Έυρ είναι λατρεμένο βιβλίο και με δυσκολία μπορώ να φανταστώ άλλη Μπέρθα από την τρελή της σοφίτας :) . Ομολογώ όμως ότι κάποτε έπεσε στα χέρια μου ένα άρθρο για τα βιβλία που συνεχίζουν τις ιστορίες κλασικών έργων. Κι έλεγε ότι όλα είναι μεγάλες αποτυχίες εκτός αν πάρεις μόνο το ερέθισμα και φτιάξεις κάτι τελείως ξεχωριστό. Σε αυτό ανέφερε ως παράδειγμα το prequel της Τζέην Έυρ με την πρώτη κυρία Ρότσεστερ στα νιάτα της και το παρουσίαζε ως πολύ καλό βιβλίο.

Γιατί κατά τ' άλλα ...

Έχω διαβάσει τη συνέχεια του "Όσα παίρνει ο άνεμος" με την Σκάρλετ στην Ιρλανδία, τη συνέχεια του "Περηφάνια και Προκατάληψη" όπου και καλά ο Ντάρσυ δεν ήταν προκατειλημμένος με την οικογένεια Μπένετ αλλά ήθελε να προστατέψει την Τζέην από ένα τρομερό μυστικό της ζωής του Μπίγκλευ, την συνέχεια του "Ρεβέκκα" με την κακιά οικονόμο να επιστρέφει, τη συνέχεια των "Αθλίων" με τον Μάριο και την Τιτίκα να παιρνάνε συζυγική κρίση ....

Πεταμένα λεφτά :(
 
Μα ναι έχεις δικιο, δυστηχώς έχω διαβάσει και εγώ αρκετά απο αυτά που λές. Η Τζην Ρυς νομιζω πως ειναι η μονη που το καταφερε ποτέ και μαλιστα το γραφω και στο θρεντ της Τζεην Ευρ. Δεν νοειται συγκριση της μαζι με τα αλλα!

Ξεφυγαμε ομως...
 
Δεύτερο ποστ με τέλος "Μιλάγκρος"

Ο γιος που γέννησε η Βικτώρια από τον Ενρίκε (τότε που μεθυσμένος την πέρασε για τη Μαρία), σώζεται από τους Ινδιάνους που τον μεγαλώνουν στη φυλή τους. Η κόρη που η Μαρία γέννησε από τον άντρα της αλλά αυτός, θεωρώντας ότι είναι του Ενρίκε, έδωσε εντολή ν' αλλάξουν στη γέννα με τη δική του που γεννά την ίδια μέρα η ερωμένη του (η οποία πεθαίνει) και να την σκοτώσουν, ο φονιάς την λυπάται και την αφήνει κοντά σ' ένα κάρο περιπλανώμενου τσίρκου. Η Βικτώρια στο πορνείο γεννάει και μια κόρη από κάποιον πελάτη.

Ο Ενρίκε απογοητευμένος, παντρεύεται την χήρα ενός συστρατιώτη του, την Ροζάουρα και μεγαλώνει τον γιο της, τον Αουγκούστο, σαν δικό του. Ο Αουγκούστο γίνεται στρατιωτικός και φτάνει στην πόλη όπου ζει η Μαρία με τον άντρα της. Η Λουτσία, κόρη του άντρα αλλά που η Μαρία την θεωρεί και δική της, τον ερωτεύεται και αρραβωνιάζονται. Εκείνος όμως έχει εντυπωσιαστεί με την Μιλάγκρος, την πραγματική κόρη της Μαρίας που την έχει δει σε μια παράσταση του τσίρκου. Στο τσίρκο πάει να δουλέψει κι ο Καρτέλ, ο γιος της Βικτώριας που έχει μεγαλώσει με τους Ινδιάνους. Κάπου εκεί επιστρέφει κι η Βικτώρια με την κόρη της Καμέλια και με κρυφό σκοπό να εκδικηθεί τη Μαρία.

Γίνονται πολλά και διάφορα και στο τέλος ο Ενρίκε καταλήγει με τη Μαρία (οι σύζυγοι αμφοτέρων πεθαίνουν), ο Καρτέλ με την Μιλάγκρος, η Λουτσία μ' έναν άλλον που την αγαπά και η Καμέλια με τον γιο αυτού του φίλου του Ενρίκε, του ψηλολέλεκα δεκανέα :p . Οι αδελφές συμφιλιώνονται κι όλοι είναι ευτυχισμένοι :) . Ε! Μερικοί βέβαια είναι και νεκροί :p
 
Και τα έχασα ολα αυτά τα φοβερά! Την συμπαθούσα την Βικτώρια. Ακούγεται σαν να παρατράβηξε ομως! Καλά αυτο ειναι βεβαια μονιμο προβλημα στις σαπουνοπερες... Αυτές τις σειρές τις βλέπαμε συνήθως μαζί με μαμά ή γιαγιά η με μια γριά θεία με την οποια ειχα μεινει μερικούς μήνες στην Αθήνα. Ειδικά με την γιαγιά και την θεία ειχε πολύ φαν γιατί πραγματικά το ζούσαν το δράμα!
 
Αν έχεις χρόνο και ξέρεις ισπανικά, υπάρχουν βιντεάκια στο γιουτιούμπι. Βάζεις μόνο τον ορίτζιναλ τίτλο (mas alla del horizonte) γιατί πατώντας "Μιλάγκρος" δεν θα βρεις άκρη :D .

Το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι η λίγο τραγουδιστή προφορά των Αργεντινών με δυσκόλευε στην κατανόηση. Μαζί με κάτι vos που χρησιμοποιούσαν στην θέση του ustedes και μπερδευόμουν εντελώς.

Η πρωταγωνίστρια της συγκεκριμένης σειράς λέγεται μάλιστα "Ελλάδα" (Grecia) :sealed: Λόγος παραπάνω για να την τιμήσουμε :p
 
Ευχαριστώ θα ριξω μια ματιά αν και ισπανικά απλά ψιλοκαταλαβαινω δεν μιλάω ευτυχως έχω συνηθίσει την λατινοαμερικάνικη προφορά σε σχέση με την ισπανική. Η Γκρέσια τώρα δεν κατάλαβα απο ποιά σειρά ειναι! Μαλλον κάτι έχασα αν δεν σε πειράζει μου λες ποια είναι;
 
Grecia Colmenares είναι το όνομα της ξανθομαλλούσας ηθοποιού που υποδυόταν την Μαρία και την κόρη της Μιλάγκρος στην σειρά.
 
χαχα οντως οι αργεντινοι εχουν ενα θεμα με την προφορα,πολυ vos και ενα ακομα συχνο,στα ισπανικα τα δυο ll προφερονται γ,οι αργεντινοι το προφερουν ζ ομως,παντως για μενα καλυτερη προφορα μακραν εχουν οι μεξικανοι..θεαματικη θα την χαρακτηριζα!και χειροτερη μακρααααν οι ισπανοι,ε μα αυτο το θθθθθθθθθηττα ποια..κοραθθθθθον χαχααχ.
 
Πάντως στο θέμα των σειρών τώρα έβλεπε κανεις άλλος την ᾽Βερονικα᾽ και να θεωρει πως η ᾽Βικτόρια᾽-κακιά ξαδέρφη αδικηθηκε λίγο;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλέεε πως μου ξέφυγε τόσο καιρό συζήτηση για μια απο τις αγαπημενες μου σειρες?? Εννοώ το Mas alla del horizonte, πω πω τι καλογυρισμένη σειρά και εποχής. Έχοντας δει αρκετές telenovelas και από Αργεντινή και απο Μεξικό τείνω να ψηφίσω ως καλύτερες για την εποχή μας της Αργεντινής αλλά σε ότι αφορά σειρά εποχής όλες είναι πολύ καλές.

Εμένα μαρέσει η προφορά της Αργεντινής περισσότερο!! Χώρια που οι σειρές τους είναι πλέον όλες πρωτότυπες, γιατί στο Μεξικό πήξαμε στην επανάληψη της επανάληψης. Η Grecia Colmenares από όσο ξέρω ήταν πολύ δημοφιλής εκεί στα τιμημένα 90ς και υπήρχε και μια σειρά της με τίτλο Grecia.Επίσης στο Mas alla del horizonte o Agusto ήταν ο πρώτος Θορν της Τόλμης και γοητείας ( αχ δε ξέρω αν το έχετε αναφέρει ήδη, χάρηκα που διάβαζα τα σχόλια σας και ήθελα να απαντήσω!)
 
Εμένα αγαπημένη μου μακράν η Thalia!!

Φαίνεται και απ'το avatar άλλωστε :p
 
Υπήρχε μια μεξικανική αν θυμάμαι καλά σειρά η ''μπειζα'', την έβλεπα ανελειπώς!

Είχε να κάνει με μια φτωχή,ορφανή κοπέλα, που την παιρνει'' υπό την προστασία'' του και την διαφθείρει, ενας πλουσιος με κοινωνική θεση -υπάρχει και ένας ερωτας με κάποιον΄νεαρό που δεν πάει καλά ( υπάρχει αντιζηλος) και η Μπειζα διψασμένη για πλούτο και εκδικηση ανοίγει οικο ανοχής..είχε ωραιους τιτλους εναρξης,την Μπειζα με κατι υπεροχα γαλάζια μάτια που εστιαζει εκει ο φακος καθως και με λίγα ρούχα...δεν ήταν πάντως νερουλό, εδειχνε την πραγματικοτητα!

η αλλη που έβλεπα ηταν η ''μικρη κυρια'' βραζιλιανικο-ερωτευτηκε εναν σκλαβο της φυτειας-αριστουργηματικη σειρά!
 
αριαδνη είπε:
Υπήρχε μια μεξικανική αν θυμάμαι καλά σειρά η ''μπειζα'', την έβλεπα ανελειπώς!
Είχε να κάνει με μια φτωχή,ορφανή κοπέλα, που την παιρνει'' υπό την προστασία'' του και την διαφθείρει, ενας πλουσιος με κοινωνική θεση -υπάρχει και ένας ερωτας με κάποιον΄νεαρό που δεν πάει καλά ( υπάρχει αντιζηλος) και η Μπειζα διψασμένη για πλούτο και εκδικηση ανοίγει οικο ανοχής..είχε ωραιους τιτλους εναρξης,την Μπειζα με κατι υπεροχα γαλάζια μάτια που εστιαζει εκει ο φακος καθως και με λίγα ρούχα...δεν ήταν πάντως νερουλό, εδειχνε την πραγματικοτητα!

η αλλη που έβλεπα ηταν η ''μικρη κυρια'' βραζιλιανικο-ερωτευτηκε εναν σκλαβο της φυτειας-αριστουργηματικη σειρά!

dona beija λεγοταν ,τη θυμηθηκα κι εγω και βρηκα και καποια βιντεο στο youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=3drs74xT9Xs

mariadegrecia είπε:
Καλέεε πως μου ξέφυγε τόσο καιρό συζήτηση για μια απο τις αγαπημενες μου σειρες?? Εννοώ το Mas alla del horizonte, πω πω τι καλογυρισμένη σειρά και εποχής. Έχοντας δει αρκετές telenovelas και από Αργεντινή και απο Μεξικό τείνω να ψηφίσω ως καλύτερες για την εποχή μας της Αργεντινής αλλά σε ότι αφορά σειρά εποχής όλες είναι πολύ καλές.Εμένα μαρέσει η προφορά της Αργεντινής περισσότερο!! Χώρια που οι σειρές τους είναι πλέον όλες πρωτότυπες, γιατί στο Μεξικό πήξαμε στην επανάληψη της επανάληψης. Η Grecia Colmenares από όσο ξέρω ήταν πολύ δημοφιλής εκεί στα τιμημένα 90ς και υπήρχε και μια σειρά της με τίτλο Grecia.Επίσης στο Mas alla del horizonte o Agusto ήταν ο πρώτος Θορν της Τόλμης και γοητείας ( αχ δε ξέρω αν το έχετε αναφέρει ήδη, χάρηκα που διάβαζα τα σχόλια σας και ήθελα να απαντήσω!)
κι εμενα μου αρεσε πολυ η milagros (αυτο τον τιτλο ειχε στην Ελλαδα η σειρα αυτη) μου αρεσε πολυ και το τραγουδι εναρξης

http://www.youtube.com/watch?v=rhVsVOAE6iY

retrofan είπε:
Δεύτερο ποστ με τέλος "Μιλάγκρος"
Ο γιος που γέννησε η Βικτώρια από τον Ενρίκε (τότε που μεθυσμένος την πέρασε για τη Μαρία), σώζεται από τους Ινδιάνους που τον μεγαλώνουν στη φυλή τους. Η κόρη που η Μαρία γέννησε από τον άντρα της αλλά αυτός, θεωρώντας ότι είναι του Ενρίκε, έδωσε εντολή ν' αλλάξουν στη γέννα με τη δική του που γεννά την ίδια μέρα η ερωμένη του (η οποία πεθαίνει) και να την σκοτώσουν, ο φονιάς την λυπάται και την αφήνει κοντά σ' ένα κάρο περιπλανώμενου τσίρκου. Η Βικτώρια στο πορνείο γεννάει και μια κόρη από κάποιον πελάτη.

Ο Ενρίκε απογοητευμένος, παντρεύεται την χήρα ενός συστρατιώτη του, την Ροζάουρα και μεγαλώνει τον γιο της, τον Αουγκούστο, σαν δικό του. Ο Αουγκούστο γίνεται στρατιωτικός και φτάνει στην πόλη όπου ζει η Μαρία με τον άντρα της. Η Λουτσία, κόρη του άντρα αλλά που η Μαρία την θεωρεί και δική της, τον ερωτεύεται και αρραβωνιάζονται. Εκείνος όμως έχει εντυπωσιαστεί με την Μιλάγκρος, την πραγματική κόρη της Μαρίας που την έχει δει σε μια παράσταση του τσίρκου. Στο τσίρκο πάει να δουλέψει κι ο Καρτέλ, ο γιος της Βικτώριας που έχει μεγαλώσει με τους Ινδιάνους. Κάπου εκεί επιστρέφει κι η Βικτώρια με την κόρη της Καμέλια και με κρυφό σκοπό να εκδικηθεί τη Μαρία.

Γίνονται πολλά και διάφορα και στο τέλος ο Ενρίκε καταλήγει με τη Μαρία (οι σύζυγοι αμφοτέρων πεθαίνουν), ο Καρτέλ με την Μιλάγκρος, η Λουτσία μ' έναν άλλον που την αγαπά και η Καμέλια με τον γιο αυτού του φίλου του Ενρίκε, του ψηλολέλεκα δεκανέα :p . Οι αδελφές συμφιλιώνονται κι όλοι είναι ευτυχισμένοι :) . Ε! Μερικοί βέβαια είναι και νεκροί :p
η ερωμενη του αντρα της Μαριας(μητερας της Μιλαγκρος) δεν πεθανε αλλα πηγε σε μοναστηρι,μετα απο πολλα χρονια συναντιεται με τη Μαρια,γινονται φιλες και καποια στιγμη η καλογρια(μητερα της Λουτσια)που εχει κρατησει ενα σταυρο με την ημερομηνια υποτιθεται του θανατου της κορης της που τυχαινει να ειναι η ημερομηνια γεννησης της Μιλαγκρος δειχνει αυτο το σταυρο στη Μαρια κι απο κει υποψιαζονται τι παιχνιδι επαιξε ο αντρας της Μαριας.

Κατριελ λεγεται ο γιος της Βικτωρια με τον Ενρικε ενω η αδερφη του λεγεται Καμιλα η οποια μαλλον παντρευτηκε το γιο εκεινου του στρατιωτη που ηταν πολυ φιλος του Ενρικε αφου παιζει ο ιδιος ηθοποιος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη Ντόνα Μπεϊζά την έβλεπα και εγώ... Πανέμορφη και πανέξυπνη η ηρωίδα με παράτολμες (για μιά κοπέλα και για την εποχή) επιλογές... Το τραγούδι των τίτλων μου θύμιζε χορωδία δημοτικού... :p
 
αριαδνη είπε:
Υπήρχε μια μεξικανική αν θυμάμαι καλά σειρά η ''μπειζα'', την έβλεπα ανελειπώς!Είχε να κάνει με μια φτωχή,ορφανή κοπέλα, που την παιρνει'' υπό την προστασία'' του και την διαφθείρει, ενας πλουσιος με κοινωνική θεση -υπάρχει και ένας ερωτας με κάποιον΄νεαρό που δεν πάει καλά ( υπάρχει αντιζηλος) και η Μπειζα διψασμένη για πλούτο και εκδικηση ανοίγει οικο ανοχής..είχε ωραιους τιτλους εναρξης,την Μπειζα με κατι υπεροχα γαλάζια μάτια που εστιαζει εκει ο φακος καθως και με λίγα ρούχα...δεν ήταν πάντως νερουλό, εδειχνε την πραγματικοτητα!
@Αριάδνη μου για την "Μπεϊζά" έχουμε ξαναπιάσει κουβέντα στις βραζιλιάνικες σαπουνόπερες (ποστ 20 και παρακάτω). Ο νεαρός που λες είναι ο Αντόνιο, παιδικός και μεγάλος της έρωτας, πατέρας της πρώτης της κόρης αλλά (δυστυχώς) παντρεμένος, την εποχή που την Μπεϊζά την είχαν απαγάγει, με την καλότατη Ανίνια που δεν χωρούσε να περάσει τις πόρτες η καημένη :D (καθέτως, από τα κατορθώματα του πασά :p )

katerinak είπε:
η ερωμενη του αντρα της Μαριας(μητερας της Μιλαγκρος) δεν πεθανε αλλα πηγε σε μοναστηρι,μετα απο πολλα χρονια συναντιεται με τη Μαρια,γινονται φιλες και καποια στιγμη η καλογρια(μητερα της Λουτσια)που εχει κρατησει ενα σταυρο με την ημερομηνια υποτιθεται του θανατου της κορης της που τυχαινει να ειναι η ημερομηνια γεννησης της Μιλαγκρος δειχνει αυτο το σταυρο στη Μαρια κι απο κει υποψιαζονται τι παιχνιδι επαιξε ο αντρας της Μαριας.Κατριελ λεγεται ο γιος της Βικτωρια με τον Ενρικε ενω η αδερφη του λεγεται Καμιλα η οποια μαλλον παντρευτηκε το γιο εκεινου του στρατιωτη που ηταν πολυ φιλος του Ενρικε αφου παιζει ο ιδιος ηθοποιος
Μπράβο @katerinak! Το πρώτο ούτε που το θυμόμουν #) , στο τρίτο κοντά έπεσα :p , όσο για το δεύτερο ... φαίνεται με παρέσυρε το νοτιοαμερικάνικο του θέματος ;) Αλήθεια πέφτει κοντά η Αργεντινή με τη Βολιβία; :p
 
thebest20 είπε:
Μόνο της Βερόνικα Κάστρο θυμάμαι τα 4 : Pόζα,Δικαίωμα στην αγάπη,Αγαπημένη μου Σολεδάδ και Βαλεντίνα
με τη veronica castro υπηρχε και το "και οι πλουσιοι κλαινε "


πολυ αργοτερα παιχτηκε "el privilegio de amar" (1997) , και το πιο προσφατο "el triunfo del amor"

και στις 3 αυτες η ιστορια ειναι η ιδια με ελαχιστες διαφορες,δεν ξερω αν μπορω να γραψω περισσοτερες λεπτομερειες,δηλ. το περιεχομενο τους
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Katerinak στο κάτω μέρος του πλαισίου μηνύματός σου, αφού το έχεις ποστάρει, υπάρχει η επιλογή "Επεξεργασία μηνύματος". Επειδή απαγορεύονται τα συνεχόμενα ποστ απο το ιδιο ατομο, όταν θες να γράφεις κάτι επιπλέον, χωρίς να έχει προηγηθεί μήνυμα άλλου μέλους, καλύτερα να εφαρμόζεις αυτό. Επεξεργασία και γράφεις ότι θες.

Επίσης να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε για σειρές που έχουν δημιουργηθεί μέχρι και το 1995. :)
 
Πίσω
Μπλουζα