Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
@Bajar Νατο το κραγιον σου:
Εμενα δεν μου λειπει το θαρρος να φορεσω κοκκινο κραγιον. Αλιμονο. Εχω φορεσει καποιες φορες, αλλωστε, αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη με το αποτελεσμα. Εχω λευκο δερμα με φυσικο ροδοκοκκινισμα και καστανοξανθα μαλλια, οποτε ποιο κοκκινο θα μου προτεινες να δοκιμασω; Ισως με την προταση σου να με βοηθησεις να βρω κι εγω μια ωραια αποχρωση και να μην εχω ολα τα κοκκινα κραγιον αποκλεισμενα.![]()
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω Bambi πριν, λέγοντας ότι δεν έχει φύγει από τη μόδα. Όλα τα χρώματα πια είναι αποδεκτά καθώς διανύουμε μια εποχή που η υπεράσπιση της διαφορετικότητας είναι πιο έντονη από ποτέ και αυτό έχει επηρεάσει και το μακιγιάζ.Θα ηθελα να προσθεσω οτι απο τα τελη της δεκαετιας του '70 η μπλε σκια, αλλα και ολα τα αλλα χρωματα, συνηθως δεν φοριοταν πλεον μονη της. Βαζανε και λιγο γκρι στην εξωτερικη γωνια των ματιων η και λιγο ασπρο κατω απο τα φρυδια ετσι ωστε να επιτευχθουν φωτοσκιασεις και δικακυμανσεις στην ενταση του χρωματος.
Η αγαπημενη μπλε σκια τωρα πια δεν ειναι στη μοδα η μαλλον ειναι σχεδον οσο και οι αλλες διοτι πλεον δεν υπαρχει η επιτακτικη μοδα που υπηρχε μεχρι και ολη τη δεκαετια του '80. Μπορουμε να φορεσουμε ο,τι χρωμα θελουμε και να μην ξαφνιαζονται οι γυρω μας.
A εγώ τα λάτρευα , δωράκια από εκεί έπαιρνα πολλαΥπαρχουν ακομα σε ολη την Ελλαδα. Προσωπικα, ελαχιστα πραγματα εχω ψωνισει. Δεν ανηκουν στα αγαπημενα μου.
Αν είσαι εσύ ευχαριστημένη μια φορά, εγώ είμαι άλλες δέκα! Πολύ χαίρομαι Bambi μου για την εμπειρία που είχες, όχι μόνο γιατί σου πηγαίνει αλλά και γιατί το αποφάσισες. Είμαι σίγουρη ότι θα έκλεψες τις εντυπώσεις το Σάββατο (αν και πιστεύω ότι τις κλέβεις ούτως ή άλλως).Πριν απο λιγες μερες παρελαβα το κοκκινο κραγιον της Maybelline, Ruby for me. Ηταν προταση της @Bajar στο ποστ 45.
Κατ' αρχας να πω, πως εχει πολυ ωραια αισθηση αυτο το κραγιον πανω στα χειλη. Βελουδινη! Καιρο ειχα να φορεσω κατι τοσο απαλο. Ωραια, μινιμαλιστικη συσκευασια επισης και ενα χρωμα απολυτα εντυπωσιακο με λιγο μπλε μεσα, ετσι ακριβως οπως το ηθελα.
Το κραγιον το φορεσα πρωτη (και μοναδικη ως τωρα) φορα το περασμενο Σαββατοβραδο σε μια εξοδο μου με τον συζυγο σε συγγενικο σπιτι. Το χρωμα του το περασα πολυ ελαφρα με χαρτομαντηλο γιατι μου φανηκε καπως εντονο και χωρις να ειμαι τελειως ξετρελαμενη με αυτο, μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι το ωραιοτερο κοκκινο που δοκιμασα ποτε!
Το κοκκινο ως χρωμα στα χειλη συνεχιζει να μην ειναι η πρωτη μου επιλογη και το πιο αγαπημενο, αλλα για πρωτη φορα ειδα κοκκινο πανω μου που μου πηγαινε τοσο πολυ και δε νομιζω να βρω αλλο καλυτερο.
Ειχες δικιο, Ζωη, που μου το προτεινες και σε ευχαριστω! Ειναι βεβαιο πως αυτο το Ruby ειναι οντως for me και θα το φορεσω παρα πολυ στις βραδινες μου εξοδους.![]()
Ότι προτείνει η ζωή είναι ένα και ένα Μπάμπι. Παιδιά θέλουμε και ένα θρεντ για τα μποντι shop , τα θυμόμαστε;