Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7.463
...βγαίνω όπως να 'ναι , καμιά φροντίδα.
Και νομίζω πως έτσι είναι και η πλειοψηφία της πόλης μας. Δεν ξέρω τι λέει η μπαχαρ , δεν είμαστε πιο free street stylist στο Αγρίνιο; Πχ.στην Θεσσαλονίκη λένε πως είναι πάντα στην τρίχα Το καλό με μας είναι πως φτάνεις πενήντα και μοιάζεις με 40.
Δεν θα συμφωνήσω Αριαδνούλα. Η πόλη μας, όπως και οι περισσότερες επαρχιακές πόλεις, έχει ως επί το πλείστον τη νοοτροπία του "βγαίνω περιποιημένη γιατί θα με δει ο κόσμος". Και πράγματι κάθε φορά που κατεβαίνω στο πατρικό, αυτό διαπιστώνω. Και δεν μιλώ για τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές όπου σχεδόν όλοι και όλες έχουν πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Ακόμη και τις καθημερινές οι περισσότερες θα έχουν φτιάξει τα μαλλιά τους, θα έχουν κάνει έστω ένα ελαφρύ μακιγιάζ, ένα μανικιούρ και τα ρούχα δεν θα είναι τυχαία. Δεν λέω όλες, γιατί σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Πάντα μου κάνουν εντύπωση οι κοπέλες στα ταμεία των σουπερ μάρκετ της πόλης που είναι πολύ περιποιημένες, ειδικά τα μαλλια τους και λίγο λιγότερο το μακιγιάζ. Μμμ τώρα που το σκέφτομαι (και κοιτάζω και τον κόσμο που βολτάρει από κάτω στη μικρή πλατεία) ναι, νομίζω ότι το μεγάλο "φετίχ" των Αγρινιωτισσων οποιασδήποτε ηλικίας είναι το μαλλί!