αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.772
Bambi , μοντέλο είναι , άγνωστο όνομα, είδες ομοιότητα περισσότερο από την λετισια κασταΠοια ειναι; Δεν εχω δει αλλη να της μοιαζει τοσο!
Bambi , μοντέλο είναι , άγνωστο όνομα, είδες ομοιότητα περισσότερο από την λετισια κασταΠοια ειναι; Δεν εχω δει αλλη να της μοιαζει τοσο!
Είναι το " όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" ή αλλιώς " σκιές και σιωπή" αν θυμάμαι καλά.Kουιζ:Ποια ασπρόμαυρη ταινία με τον υπέροχο Γκρεγκορι Πεκ διαδραματίζεται ως σενάριο την μέρα του hallowween;
Πολύ λίγο την έχω δει αλλά ταινία για hallowween δεν είναι όμως, να τώρα ανέβηκε μία για χαλογουιν σωστό , το the black castle , εννοείται και θα την δω ευθύς.@αριαδνη Αν και μου αρεσει πολυ ο Γκρεγκορι Πεκ, αν και εχω δει αμετρητες ταινιες του, το To kill a mockingbird δεν μου αρεσε καθολου.
Το ειχα δει πριν απο καμποσα χρονια, δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα πια απο την υποθεση του, αλλα μου εμεινε μια πολυ ασχημη γευση. Ειναι μια ταινια που βρεθηκε πολλες φορες μπροστα μου και παντα την προσπερνω.
Οχι, δεν θα υπαρξει δευτερη φορα.
Σε ποια ταινία ανήκετε;Which Classic Movie Do You Belong in?
Classic movies have paved the way and set the standard for the caliber of movies that are played on the big screen today. Which one of these films do you belong in? Let's find out!www.zoo.com
Είσαι μια κατηγορία από μόνος σου, τι να σου πει και το κουίζ.Εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω. Η πρώτη ερώτηση ήταν εύκολη. Στη δεύτερη δεν με κάλυπτε κανένα από τα 4 είδη, αλλά απάντησα αυτό που βαριέμαι λιγότερο. Αλλά στην τρίτη δεν ήξερα δύο από τις ταινίες, ενώ τις δύο που ήξερα δεν θα τις έβλεπα ούτε να με αναγκάζανε. Στην επόμενη ήξερα την Jolie μόνο, κι αυτή μόνο όνομα, και ούτρ κατά διάνοια θα ήταν "favorite". Στην επόμενη δεν θα με ενδιέφερε να γνωρίσω κανέναν τους, και ούτω καθεξής. Στις πιο πολλές θα απαντούσα "Δεν ξέρω για τι μιλάτε" ή "Καμία από τις 4 επιλογές". Οπότε το αποτέλεσμα θα ήταν να με βάλουν σε κάποια ταινία που έχει ρόλο για διανοητικά καθυστερημένο.
Eιμαι τόσο χάλια φέτος από την Κλεισούρα και βλέπω ταινία η σειρά και στο τέλος δεν καταλαβαίνω τι βλέπω. Ούτε χριστουγεννιάτικες ταινίες δεν έχω όρεξη να δω, χτες είδα τον Μάικλ Σέιν μια ακόμα ταινία με τον ντετέκτιβ και δεν κατάλαβα τι είδα! Σας έχει τύχει;