αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.481
https://www.google.com/amp/s/www.ne...-pou-erixe-chilopita-ston-marlon-branto?amp=1
Πέραση που είχαν οι Ελληνίδες.
Πέραση που είχαν οι Ελληνίδες.
Τι θέλεις να κάνωΠροβολή συνημμένου 246503
Κάθε βράδυ έρχονται κάτω από το σπίτι μου αυτα τα τρία αγόρια και με πειράζουν, αχ τι να κανω
Kαλα, τους δυο μπροστινους τους ξερω. Αυτη η γλυκια ομορφια που καθεται πισω ποια ειναι;Κάθε βράδυ έρχονται κάτω από το σπίτι μου αυτα τα τρία αγόρια και με πειράζουν, αχ τι να κανω
Ο ΤαραντίνοKαλα, τους δυο μπροστινους τους ξερω. Αυτη η γλυκια ομορφια που καθεται πισω ποια ειναι;
Kαλα, τους δυο μπροστινους τους ξερω. Αυτη η γλυκια ομορφια που καθεται πισω ποια ειναι;
Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το αν είναι γλυκιά ομορφιά ο Ταραντίνο.Ο Ταραντίνο
Επειδη εχω διαβασει σχετικα με το εργο του και εχει τυχει να δω μερικες σκηνες απο ταινιες του, μου φαινεται πως αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι στα καλα του.Ο Ταραντίνο
Ενταξει, εχει ξεφυγει η κατασταση.Υπάρχει μια φήμη ότι υπήρξε ενδιαφέρον του Μάρλον Μπράντο και για τη Βούλα Χαριλάου.
Τελικά μόνο εμας τις γυναίκες της ρετρό δεν φλέρταρε ο Μάρλον μάλλον γιατί ήμασταν αγεννητεςΕνταξει, εχει ξεφυγει η κατασταση.
Και ρίχνανε και χυλοπίτες αυτά δεν τα λεςΚαλά, δεν αφήσανε σταρ του Χόλλυγουντ για σταρ του Χόλλυγουντ οι συνταξιούχες καλλονές μας. Μόνο η Μελίνα Μερκούρη ξέπεσε σε σκηνοθέτη κι αυτόν εξόριστο.
Τελικα πρεπει να ειναι πολυ ωραια αισθηση να εισαι 80+ και να λες στα εγγονια σου "Οταν ημουν νεα με ηθελε ο Μπραντομιτσαμμπητι, αλλα εγω τον εφτυσα."Και ρίχνανε και χυλοπίτες αυτά δεν τα λες
Υπήρχε και σταρ του Χόλιγουντ που μαγεύτηκε με την ΜελιναΚαλά, δεν αφήσανε σταρ του Χόλλυγουντ για σταρ του Χόλλυγουντ οι συνταξιούχες καλλονές μας. Μόνο η Μελίνα Μερκούρη ξέπεσε σε σκηνοθέτη κι αυτόν εξόριστο.
Ελεγα κι εγω, ποια λειπει;Υπήρχε και σταρ του Χόλιγουντ που μαγεύτηκε με την Μελινα