Ξανασυναντώντας τον Τέρρυ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akaliakoukou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ να διαφωνήσω κάθετα σ΄αυτό που λέει ο Turri για τον μπάρμπα

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=251&page=2.

Είναι ο μόνος μετά Τέρυ, που δείχνει εμπράκτως τον έρωτά του και διεκδικεί την Κάντυ.

Απλά, προτού αποκαλύψει το ποιός είναι, θέλει να είναι σίγουρος πως η Κάντυ:

α. έχει ξεπεράσει τον ηθοποιό (και αυτός εκείνη)

β. δεν τον θέλει επειδή είναι ο παιδικός της έρωτας

γ. δεν τον παίρνει από ευγνωμοσύνη επειδή την υιοθέτησε...

Και αν εξαιρέσουμε τη δόξα του Τέρρυ δεν προσφέρει κάτι λιγότερο στην Κάντυ από τον ηθοποιό...

Αντιθέτως... ο κόσμος ολόκληρος και ο ουρανός με τ΄άστρα είναι στα πόδια της Κάντυ...

Όπως επίσης διαφωνώ με την Dom στα συγκοινωνούντα δοχεία...

Σίγουρα συγκοινωνούντα αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο ο συνδετικός σωλήνας.

Και ειδικά ως φυσικός, θα γνωρίζεις πως στη φύση μόνο τα δυζυγωτικά είναι όμοια...

Οι άνθρωποι διαφέρουν σε συναισθηματικές ανάγκες...

Το τέλειο για μας είναι απλά το πολύ καλό για άλλους...

Διαφωνώ και στο συμβιβασμό.

Στο manga που προϋπήρχε του anime όταν η Κάντυ ψάχνει τον Άλμπερτ αν εξακολουθούσε να είναι ερωτευμένη με τον ηθοποιό και μετά από όσα της είπε η μάνα του θα παρατούσε τα πάντα και θα πήγαινε με τον Τέρρυ.

Η πόρτα είχε ήδη κλείσει για τον ηθοποιό και ανοίξει διάπλατα για τον Άλμπερτ.

Είναι κατεφανέστατο άρα δεν είναι συμβιβασμός.

Κρίμα που η ΤΟΕΙ διάλεξε να το τελειώσει όπως - όπως.

Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο Turrican

Ειλικρινά πάντως έτσι νομίζω ότι πρέπει να είναι η σωστή σχέση. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός ρίχνει την ποιότητα και αρχίζουν τα ημίμετρα (Κάνει κακό στην υγεία)! :D

Οσο για το θεμα του συμβιβασμου, χμ, κ'εγω καποτε συμβιβαστηκα, αλλα το μετανιωσα, το διορθωσα και ειπα "ποτε ξανα"... :xm: Μηπως τελικα ο Αλμπερτ ειναι συμβιβασμος? Μηπως δεν υπαρχει συναισθημα πισω απ'την σχεση Καντυ-Αλμπερτ αλλα απλα ο μεγαλος θειος ειναι ενα χαπι για τον πονο? Αλλα κ'ετσι να ειναι, ο Αλμπερτ ειναι αποφασισμενος να κανει την Καντυ ευτυχισμενη...και η μικρη μας το αξιζει οσο κανεις αλλος :clap:
Χμμμ... είναι λίγο σχετικά όλα αυτά....

Προσωπικά, όταν ένας άνθρωπος αγγίξει την καρδιά μου, μπορώ να κάνω πάρα πολλά για εκείνον!!! Και γενικά πιστεύω ότι όταν αγαπάς κάποιον, κάνεις ότι μπορείς για να τον βλέπεις ευτυχισμένο! Δεν ξέρω αν λέγεται συμβιβασμός αυτό όμως, τη στιγμή που κάνεις πράγματα για τον άλλο χωρίς να τα ζητήσει! Για να κρατηθεί μια σχέση, χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις! Και δεν θεωρώ πάντα ότι αυτό είναι συμβιβασμός με την κακή έννοια, γιατί τη στιγμή που φεύγεις από το εγώ και μπαίνεις στο εμείς, έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα με τις δικές της ανάγκες και θέλω, που δεν ταιριάζουν πάντα με τις δικές σου!!!

Όμως όταν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, λύσεις υπάρχουν για όλα!!!

Αρκεί οι υποχωρήσεις που γίνονται να είναι κι από τους δύο, και βέβαια να μην αλλοιώνουν την προσωπικότητα και το χαρακτήρα τους!!!!

Juanita είπε:
Εγώ να διαφωνήσω κάθετα σ΄αυτό που λέει ο Turri για τον μπάρμπα 

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=251&page=2 .

Είναι ο μόνος μετά Τέρυ, που δείχνει εμπράκτως τον έρωτά του και διεκδικεί την Κάντυ.
Τιιιιι;;;;O Άλμπερτ τα έδωσε όλα;;;; Αυτό πρέπει να το δω!!!! :ccool:

(Μα μετά τον Terry δεν έμεινε και κανένας!!!!) :D

Juanita είπε:
"Ο Άλμπερτδιεκδικεί:Προσπαθεί με διάφορους τρόπους να την κάνει να ξεχάσει τον Τέρρυ.

στο manga έχει κρύψει το πακέτο με τις εφημερίδες που αναφέρονται στον ηθοποιό

στο anime "νοικιάζει" αυτοκίνητο για να πηγαίνουν βόλτες μαζί"
Ο ένας την ανέβαζε στα κουτσομούλαρα και κόντευε να την σκοτώσει !!!!!!:nervous:

Ο άλλος δεν άφησε ούτε αθλητική εφημερίδα στο σπίτι !!! :animeek:

Ούτε ένα πρόγραμμα δεν μπορούσε να βρει η κοπέλα!!! :D

Κανένας νορμάλ μετά τον Anthony δεν υπάρχει;;; :confused:

Πέρα από αυτά νομίζω ότι ο Θείος δεν το έκανε από διεκδίκηση ,αλλά απο αγάπη για να μην τα βλέπει και στεναχωριέται η Candy!!!

ίσως αν έβαζε 1-2 κριτικούς θεάτρου να του γράψουν τα αίσχη και να ισοπεδώσουν τον ηθοποιό ίσως να πειθόμουν ότι την διεκδικεί. 8)

Juanita είπε:
Ο Άλμπερτ ζηλεύει: όταν του ανακοινώνει η Κάντυ τον έρωτα του βλαμενοΝηλ αγριεύει σαν να μην έχει το δικαίωμα (και αυτός) ο ανιψιός του να ερωτευτεί τη μικρή.
ΕΕΕΕ Τώρα!!!! Αγριεύει !!!!

Πήγαν να εγκλωβίσουν με ανήθικο τρόπο την βούληση της Candy!!!

Ο κάθε φιλικά προσκείμενος με αυτήν θα εξαγριωνόταν!!!

Άσε που με αυτόν τον τρόπο έβαζαν χέρι στα λεφτά του!!! :banghead:

Juanita είπε:
Ο Άλμπερτ εκδηλώνεται:

Στο πικ νικ της ζητάει να μοιραστούν τις χαρές και τις λύπες της ζωής τους...
Σίγουρα!!!! Άρχισε με τα σάντουιτς και σιγά - σιγά ελπίζει για το καλύτερο!!! ;)

Βέβαια πρέπει να ξέρεις ότι άλλο στην πραγματικότητα εννοούσε ο άνθρωπος!!!! :rolleyes:

Έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του!!! Η Candy δεν έκανε το παραμικρό!!!
:rofl:

Έτσι της είπε .... να τα μοιράζονται όλα.... και εσύ το παρεξήγησες.
;)

Να γλιτώσει προσπαθούσε ο άνθρωπος!!!
:P

Juanita είπε:
Όπως επίσης διαφωνώ με την Dom στα συγκοινωνούντα δοχεία...

Σίγουρα συγκοινωνούντα αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο ο συνδετικός σωλήνας.

Και ειδικά ως φυσικός, θα γνωρίζεις πως στη φύση μόνο τα δυζυγωτικά είναι όμοια...

Οι άνθρωποι διαφέρουν σε συναισθηματικές ανάγκες...

Το τέλειο για μας είναι απλά το πολύ καλό για άλλους...
Τα συγκοινωνούντα δοχεία δεν είναι ανάγκη να είναι όμοια! Απλώς η στάθμη τείνει να ισορροπεί και στα δυο!!! Εμένα μου φαίνεται τέλεια η θεωρεία!! #)

akaliakoukou είπε:
Χμμμ... είναι λίγο σχετικά όλα αυτά....Προσωπικά, όταν ένας άνθρωπος αγγίξει την καρδιά μου, μπορώ να κάνω πάρα πολλά για εκείνον!!! Και γενικά πιστεύω ότι όταν αγαπάς κάποιον, κάνεις ότι μπορείς για να τον βλέπεις ευτυχισμένο! Δεν ξέρω αν λέγεται συμβιβασμός αυτό όμως, τη στιγμή που κάνεις πράγματα για τον άλλο χωρίς να τα ζητήσει! Για να κρατηθεί μια σχέση, χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις! Και δεν θεωρώ πάντα ότι αυτό είναι συμβιβασμός με την κακή έννοια, γιατί τη στιγμή που φεύγεις από το εγώ και μπαίνεις στο εμείς, έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα με τις δικές της ανάγκες και θέλω, που δεν ταιριάζουν πάντα με τις δικές σου!!!

Όμως όταν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, λύσεις υπάρχουν για όλα!!!

Αρκεί οι υποχωρήσεις που γίνονται να είναι κι από τους δύο, και βέβαια να μην αλλοιώνουν την προσωπικότητα και το χαρακτήρα τους!!!!
Πολύ γλυκό αυτό!!! :flower:

Συμβιβασμός δεν είναι να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς για τον άλλον, αλλά να μην είσαι μαζί με αυτόν που θα σε αγαπήσει αληθινά!!!

Συμβιβασμός είναι να αφιερώσεις μέρος του πολύτιμου χρόνου σου σε κάποιον που δεν το αξίζει!!!

Συμβιβασμός επίσης μπορεί να θεωρηθεί όταν έχεις πληγωθεί από έναν χωρισμό και βρεις παρηγοριά σε άλλη σχέση που δεν σε τρελαίνει μόνο και μόνο για να το ξεπεράσεις!

Όσο για όλα τα άλλα βρίσκονται και εξομαλύνονται αν υπάρχει αγάπη!!! #)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Turrican είπε:
Ο ένας την ανέβαζε στα κουτσομούλαρα και κόντευε να την σκοτώσει :nervous:,

και ο άλλος δεν άφησε ούτε αθλητική εφημερίδα στο σπίτι !!! :animeek: Ούτε το πρόγραμμα δεν μπορούσε να βρει η κοπέλα!!! Κανένας νορμάλ μετά τον Anthony δεν υπάρχει;;; :confused:

Εμμμ.... ούτε με τον Άντονυ ούτε με τον Τέρρυ συγκατοίκησε.8)

Αντιθέτως, με τον μπάρμπα ένιωσε σαν στο σπίτι της από την πρώτη φορά... εκεί στο ποτάμι. :coolglasses:

Γι αυτό και δεν τη "χάλασε" η μακροχρόνια συγκατοίκηση... Τέτοιο παληκάρι και να μας το πάρει η όποια τυχάρπαστη εκμεταλλευόμενη την αμνησία του;;;;

ΠΟΤΕ!!!:sure:

Το κορίτσι μας κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά!

Και τι να το κάνει το πρόγραμμα Turri;;; Νέοι άνθρωποι, με την ΤιΒι θα ασχολούνταν;;; Χώρια που τα ντοκυμανταίρ στο National Geographic τα είχε γυρίσει ο ίδιος... Θα βαριόταν...

Πέρα από αυτά νομίζω ότι ο Θείος δεν το έκανε από διεκδίκηση ,αλλά απο αγάπη για να μην τα βλέπει και στεναχωριέται η Candy!!! ίσως αν έβαζε 1-2 κριτικούς κινηματογράφου να του γράψουν τα αίσχη και να ισοπεδώσουν τον ηθοποιό ίσως να πειθόμουν ότι την διεκδικεί. 8)
OXI ! Τα εξαφάνισε όταν βρήκε τη μνήμη του. Συνειδητοποίησε πως η Κάντυ είναι η γυναίκα που είχε βάλει στο μάτι 10 χρόνια πριν και δεν θα άφηνε κανέναν να του την πάρει...

Τώρα που τα γράφεις... αυτό με τους πληρωμένους κριτικούς μπορεί να το είχε κάνει... Ξέρεις: "Τζωρτζ, κανόνισε με τον Τιμογιαννάκη... :D :D:D"

Σίγουρα!!!! Άρχισε με τα σάντουιτς και σιγά - σιγά ελπίζει για το καλύτερο!!! ;)
Βέβαια πρέπει να ξέρεις ότι στην πραγματικότητα το είπε αυτό για να γλυτώσει ο άνθρωπος !!!!! :rolleyes:

Έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του!!! Η Candy δεν έκανε το παραμικρό!!! :rofl:

Έτσι.... πρότεινε αυτό για να τα μοιράζονται όλα και εσύ το παρεξήγησες. ;)
Μα όχι, μα όχι... :nono:

Οικονομικά είχε σπουδάσει το παληκάρι... από Taylor, Fayol και Maslow γνώριζε:

"Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση"

Αν άφηνε την Κάντυ ν΄ασχολείται με το νοικοκυριό δε θα είχε μείνει πορσελάνη για πορσελάνη όρθια... :brick: Χώρια την ασιτία που θα τους θέριζε...

Κι ύστερα... για σκέψου τον Άντονυ :banghead: όταν θα κατέστρεφε η Κάντυ το 8ο πανάκριβο πορσελάνινο σερβίτσιο τσαγιού εκείνο με τα τριανταφυλλάκια που του άφησε κληρονομιά η Ροζμαρυ :sealed: ;;;;;;

Ενώ ο μπάρμπας... κανένα πρόβλημα... Θα της αγόραζε το εργοστάσιο ολόκληρο...

Της ζήτησε να μοιραστούν τις λύπες και τις χαρές της ζωής...ν΄ ανέβουν μαζί τα σκαλοπάτια της κλίμακας Maslow...

Πολύ γλυκό αυτό!!! :flower: Συμβιβασμός δεν είναι να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς για τον άλλον, αλλά να μην είσαι μαζί με αυτόν που θα σε αγαπήσει αληθινά!!! Όλα τα άλλα βρίσκονται και εξομαλύνονται αν υπάρχει αγάπη!!! #)
Σοφός! :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Αχ, τα συγκοινωνουντα δοχεια juanita μου δεν χρειαζεται να εχουν ιδιο σχημα, χρωμα και διαστασεις. Η σταθμη τους εξισορροπειται λογω ατμοσφαιρικης πιεσης, το μυστικο ειναι στην σταθμη...και πληροφοριακα, δεν ειμαι φυσικος, αλλα ηλεκτρολογος μηχανικος, αλλα τοσα χρονια με Φυσικο μπαμπα εχουν ποτισει την φυσικη στο αιμα μου :P (η ειδικοτητα μου ειναι στον Ηλεκτρισμο...που να ακουσεις το ορισμο μου για την "ψυχη" :rofl: )

O Αλμπερτ δεν διεκδικει...το αντιθετο, αφηνει την Καντυ ελευθερη...μονο στην ελευθερια βρισκουμε τον εαυτο μας και μπορουμε να βρουμε και τον ερωτα...Αλλα ο ερωτας δεν επιβαλλεται, ουτε εκβιαζεται, ο ερωτας εμπνεεται...μπορουσε να της εμπνευσει τον ερωτα???

Dom, αυτό το anime έχει κλείσει σπίτια... :D

Σύμφωνα με το manga, ο Αλμπερτ στέλνει στην Κάντυ δέμα με παλτουδάκι από το Ροκστοουν και η Κάντυ τρέχει μήπως τον συναντήσει.

Η ιστορία είναι γνωστή: η Κάντυ βρίσκει τον Τέρρυ αλλά δεν μπαίνει στη διαδικασία να τον συναντήσει...

Α/Α συναντά τη μάνα του που εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθαρίζει πως ότι έζησαν ανήκουν στο παρελθόν τους και φεύγει για να βρει τον Άλμπερτ της.

Ένας άνθρωπος που
ΔΕΝ είναι ερωτευμένος και γνωρίζει πως ο άλλος έχει ξαναβρεί τη μνήμη του και μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του ΔΕΝ

- παίρνει τα όρη και τα βουνά να τον ξαναβρεί,

- τον αναζητά και αποζητά παντού

- είναι μόνιμα η σκέψη του σ΄αυτόν.

Η Κάντυ ακόμα και όταν ανακαλύπτει πως ο Άλμπερτ είναι ο μπάρμπας συνειδητοποιεί πως αν και η επιθυμία της είναι να γυρίσει στο σπίτι της Πόνυ,

ένα κομμάτι της δεν θέλει να τον αποχωριστεί. Να μην πω για τη χαρά της όταν διαπίστωσε πως είναι και ο Πρίγκηπάς της...

Επειδή ξεφύγαμε από το αρχικό νημάτιο, εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι που και ο ίδιος ο Τέρυ δεν επιδιώκει να συναντήσει την Κάντυ ενώ είναι σίγουρος πως την είδε.

Αυτό σημαίνει πως η απόφασή του να μείνει με τη Σούζυ είναι οριστική και αμετάκλητη. Μόνη του ανησυχία μήπως τα θαλασσώσει όπως ο πατέρας του με τη μητέρα του και μείνει με μιά γυναίκα που δεν αγαπάει.

Τα λόγια του δείχνουν σιγουριά. Θα τα καταφέρει γιατί έχει βιώσει από πρώτο χέρι τις συνέπειες μιάς συνθηκολόγησης και η Σούζυ δεν αξίζει κάτι τέτοιο...

Μια ενδεχόμενη συνάντηση Terry-Candy θα σήμαινε περισσότερο πόνο για τον ίδιο, πόσω μάλλον για τη μικρή μας...

Και ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι η Candy έτρεξε σαν τρελή να τον συναντήσει αλλά της προέκυψε Νηλ, ο Τerry δυστυχώς δεν το γνωρίζει αυτό!

Θυμάται τα όσα ειπώθηκαν στη σκάλα και παίρνει δύναμη για να επιστρέψει στη Σουζάνα και... τη μαμά της! :eeek:

(Αυτό και αν θέλει δύναμη! :diablotin: )

Και κάπου εδώ ταιριάζουν τα λόγια της Candy "Τον αγάπησα γιατί ξέρει να θυσιάζεται..." :cry:

Nessie μου, στο πολυαγαπημένο μου μάνγκα Τέρρυ και Κάντυ "συναντιούνται" στο Ροκστοουν αλλά κανείς από τους δύο δε θέλει να κάνει πισωγύρισμα.

Η Κάντυ επειδή βρίσκεται εκεί για τον Άλμπερτ της και ο Τέρρυ επειδή ήθελε να τα βρει με τον εαυτό του... Κανείς δε θέλησε να αλλάξει τη ζωή του παρά τα παρακάλια της μάνας Μπέϊκερ και το "καλό ταξίδι" που ευχήθηκε η Σούζυ στον Τέρρυ.

nessie είπε:
Και ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι η Candy έτρεξε σαν τρελή να τον συναντήσει αλλά της προέκυψε Νηλ, ο Τerry δυστυχώς δεν το γνωρίζει αυτό!

Θυμάται τα όσα ειπώθηκαν στη σκάλα και παίρνει δύναμη για να επιστρέψει στη Σουζάνα και... τη μαμά της! :eeek:

(Αυτό και αν θέλει δύναμη! :diablotin: )
Ομολογω οτι κ'εγω θα ετρεχα, οπως εκανε και η Καντυ. Ειπαμε πως ειμαστε "ισχυς", αλλα εχουμε και τις αδυναμιες μας :wub: Οι αντρες ειναι σκληροι :cry:

Juanita είπε:
Nessie μου, στο πολυαγαπημένο μου μάνγκα Τέρρυ και Κάντυ "συναντιούνται" στο Ροκστοουν αλλά κανείς από τους δύο δε θέλει να κάνει πισωγύρισμα.
Juanita, επειδή εγώ με το manga δεν τα πάω και τόσο καλά, θα επανέλθω αύριο διαβασμένη!

domniki είπε:
Ομολογω οτι κ'εγω θα ετρεχα, οπως εκανε και η Καντυ.
Και γω! Και γω! :coolglasses: Δυστυχώς όμως είναι καρτούν... :cry:

Ναι κοίτα αν ήταν είχε σάρκα και οστά... :wait2: ...δεν θέλω να φανταστώ το μακελείο που θα γινόταν ανάμεσα στις Τερρικές! :D :D:D

Ενώ εγώ για είμαι Αντωνικιά θα ξεμπέρδευα εύκολά...με ένα δύο ξεμαλλιάσματα!!!(μα φυσικά και θα νικούσα! :cheers: )...

misspepper77 είπε:
...δεν θέλω να φανταστώ το μακελείο που θα γινόταν ανάμεσα στις Τερρικές! :D :D:D
Α, ολα κ'ολα. Ο Τερρυ ειναι ο μεγαλος ερωτας της Καντυ! Δεν τιθεται θεμα :D Αυτα ειναι ζητηματα τιμης :darkglasses:

Καλό μου Δομνικάκι,μην ξεχνάς πως μιλάμε για έναν Τέρρυ με σάρκα και οστά...(η Κάντυ μας πολύ βολικά θα συνέχιζε να είναι το αγαπημένο μας καρτούν :D )...Αχχ Άντονυ :hurrah: :hurrah:...Άσχετό το ξέρω αλλά τι με νοιάζει αγαπητή μου για τον Τέρρυ;Ο καθείς με τον καημό του... :heartcloud: :heartcloud: :heartcloud: Ουπς λάθος νημάτιο... :D

domniki είπε:
Α, ολα κ'ολα. Ο Τερρυ ειναι ο μεγαλος ερωτας της Καντυ! Δεν τιθεται θεμα :D Αυτα ειναι ζητηματα τιμης :darkglasses:

Βρε παιδιά, ο διακαής της πόθος ήταν ανέκαθεν ο Πρίγκηπας και τη μετά Τέρρυ εποχή ο Άλμπερτ ήταν ο μόνος στην καρδιά της... :cheers:

Πόσες αποδείξεις θέλετε επ' αυτού;;;; Του "πραγματικού" γεγονότος εννοώ και όχι των υπερβολών της ΤΟΕΙ... :D

Ξέρετε τι φταίτει και διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας;;;

Το γεγονός πως η νουβέλα της Κάντυ δεν έχει μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες... :cry:

Να γιατί μετανιώνω τώρα που δε δουλεύω στις γνωστές μισητές εκδόσεις... Θα ήμουν στα Πνευματικά Δικαιώματα και θα έπειθα το "αφεντικό" να αγοράσει τα δικαιώματα μετάφρασης της νουβέλα...

Μετά να μου λέγατε ποιόν ήθελε... :D

Βρε παιδιά...το θέμα μας...το οποίο είναι και εντελώς off topic και εγώ το συνεχίζω έτσι ανέμελα δεν είναι ποιόν ήθελε η Κάντυ,αλλά τι θα γινόταν αν ερχόταν μια καλή νεράιδα,αυτή που ζωντάνεψε τον Πινόκιο μας κάνει την κρατάμε και είχαμε τον Τέρρυ,ολοζώντανο μπροστά μας...χμμμ εξαρτάται για το πόσες ευχές θα πραγματοποιούσε...γιατί τότε καήμενά μου ατυχήσατε!(και όχι δεν ημπορείτε να διεκδικήσετε τον Άντονυ σε τιαύτη περίπτωση...)!!!! :D :D:D

misspepper77 είπε:
Βρε παιδιά...το θέμα μας...το οποίο είναι και εντελώς off topic και εγώ το συνεχίζω έτσι ανέμελα δεν είναι ποιόν ήθελε η Κάντυ,αλλά τι θα γινόταν αν ερχόταν μια καλή νεράιδα,αυτή που ζωντάνεψε τον Πινόκιο μας κάνει την κρατάμε και είχαμε τον Τέρρυ,ολοζώντανο μπροστά μας...χμμμ εξαρτάται για το πόσες ευχές θα πραγματοποιούσε...γιατί τότε καήμενά μου ατυχήσατε!(και όχι δεν ημπορείτε να διεκδικήσετε τον Άντονυ σε τιαύτη περίπτωση...)!!!! :D :D:D

Μα όχι... μα όχι... δεν είμαστε οφ τόπικ :sure:

To θέμα μας είναι "Ξανασυναντώντας τον Τέρρυ" και όταν έγινε αυτό, η Κάντυ απλά του γύρισε την πλάτη και έφυγε για καφέ με τη μαμά tου. :D Και μετά τον καφέ, ασχολήθηκε με την αναζήτηση του Άλμπερτ της αφού ήταν ο μόνος που την ενδιέφερε... :sure: :sure:

misspepper77 είπε:
Βρε παιδιά...το θέμα μας...το οποίο είναι και εντελώς off topic και εγώ το συνεχίζω έτσι ανέμελα δεν είναι ποιόν ήθελε η Κάντυ,αλλά τι θα γινόταν αν ερχόταν μια καλή νεράιδα,αυτή που ζωντάνεψε τον Πινόκιο μας κάνει την κρατάμε και είχαμε τον Τέρρυ,ολοζώντανο μπροστά μας...χμμμ εξαρτάται για το πόσες ευχές θα πραγματοποιούσε...γιατί τότε καήμενά μου ατυχήσατε!(και όχι δεν ημπορείτε να διεκδικήσετε τον Άντονυ σε τιαύτη περίπτωση...)!!!!

:wait2: Ύστερα φταίω εγώ που μου έρχονται διαφορες εμπνευσεις... χεχε!!

Juanita είπε:
Μα όχι... μα όχι... δεν είμαστε οφ τόπικ :sure:
To θέμα μας είναι "Ξανασυναντώντας τον Τέρρυ" και όταν έγινε αυτό, η Κάντυ απλά του γύρισε την πλάτη και έφυγε για καφέ με τη μαμά tου. :D Και μετά τον καφέ, ασχολήθηκε με την αναζήτηση του Άλμπερτ της αφού ήταν ο μόνος που την ενδιέφερε... :sure: :sure:
Είναι πολύ επιφανεική διαπίστωση. Φεύγει γιατί ξέρει πως δεν μπορεί να είναι κοντά του, υποφέρει (κλαίει).Και συνειδητοποιεί οτι αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουν για όλα αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα. Ο Τέρυ πιστεύει οτι την είδε κοντά στη σκηνή δεν είναι σίγουρος αλλά και μόνο η σκέψη της τον αλλάζει μέσα του. Θέλει να γίνει καλύτερος γιατί ντρέπεται για αυτό που κατάντησε. Και μόνο απο εκείνη παίρνει αυτή τη δύναμη. Η σκέψη όμως και πάλι της Σουζάνας επιστρέφει, βαριά (το λέει άλλωστε) και κανείς δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά. Είναι αδιέξοδο. Ο Άλμπετ είναι η μόνη διέξοδος για την Κάντυ, την κάνει να προχωρά να μπροστά αλλά δεν είναι ο έρωτας...και αυτό φαίνεται. Δεν νομίζω οτι αυτή η σκήνη υποδηλώνει κάποιο παραπάνω αίσθημα αγάπης για τον Άλμπερτ από αυτό που υπήρχε και πριν (άλλωστε από παλιά τον φρόντιζε και στο νοσοκομείο που είχε χάσει τη μνήμη του και έχασε και τη δουλειά της εξαιτίας του ) αλλά υποδηλώνει ακόμα μία φορά τα συναισθήματα του Τερυ για την Κάντυ (που την έχει κάνει φάρο στη ζωή του) αλλά και τα συναισθήματα της Κάντυ που ακόμα κλαίει. Πολύ κοντά στο τέλος της ιστορίας πια η συγγραφέας φέρνει και πάλι κοντά το ζευγάρι για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ και πόσο βαθιά και συνειδητοποιημένα αγαπάνε ο ένας τον άλλο...

juliet είπε:
Είναι πολύ επιφανεική διαπίστωση. Φεύγει γιατί ξέρει πως δεν μπορεί να είναι κοντά του, υποφέρει (κλαίει).Και συνειδητοποιεί οτι αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουν για όλα αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα. Ο Τέρυ πιστεύει οτι την είδε κοντά στη σκηνή δεν είναι σίγουρος αλλά και μόνο η σκέψη της τον αλλάζει μέσα του. Θέλει να γίνει καλύτερος γιατί ντρέπεται για αυτό που κατάντησε. Και μόνο απο εκείνη παίρνει αυτή τη δύναμη. Η σκέψη όμως και πάλι της Σουζάνας επιστρέφει, βαριά (το λέει άλλωστε) και κανείς δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά. Είναι αδιέξοδο. Ο Άλμπετ είναι η μόνη διέξοδος για την Κάντυ, την κάνει να προχωρά να μπροστά αλλά δεν είναι ο έρωτας...και αυτό φαίνεται. Δεν νομίζω οτι αυτή η σκήνη υποδηλώνει κάποιο παραπάνω αίσθημα αγάπης για τον Άλμπερτ από αυτό που υπήρχε και πριν (άλλωστε από παλιά τον φρόντιζε και στο νοσοκομείο που είχε χάσει τη μνήμη του και έχασε και τη δουλειά της εξαιτίας του ) αλλά υποδηλώνει ακόμα μία φορά τα συναισθήματα του Τερυ για την Κάντυ (που την έχει κάνει φάρο στη ζωή του) αλλά και τα συναισθήματα της Κάντυ που ακόμα κλαίει. Πολύ κοντά στο τέλος της ιστορίας πια η συγγραφέας φέρνει και πάλι κοντά το ζευγάρι για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ και πόσο βαθιά και συνειδητοποιημένα αγαπάνε ο ένας τον άλλο...
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο :flower: Αλλωστε η αγαπη δεν σταματα οταν οι ερωτευμενοι δεν βλεπονται. Ειδικα οταν η αγαπη τους δεν εχει φθαρει, οπως στην περιπτωση Καντυ-Τερρυ :wub: Η Καντυ αποτελει για τον Τερρυ σημειο αναφορας...

Πίσω
Μπλουζα