Ναι, γέλασα κι εγώ με αυτό του "Όσα παίρνει ο άνεμος", αν και πιστεύω ότι τα λάθη είναι αναπόφευκτα σε τέτοιου είδους παραγωγές. Αυτό είναι γεγονός και δεν αφορά μόνο τους Έλληνες σεναριογράφους. Το έχω δει σε πολλές παραγωγές.
Όμως, παρόλο που η σειρά έχει γίνει καθημερινή, και τελικά δεν διαφέρει σε τίποτα από τις άλλες καθημερινές σειρές (γιατί πλέον δε βλέπει κανείς κάτι άλλο), θεωρώ ότι έχει μια αισθητική μιας άλλης εποχής και δε δεν μου φαίνεται καθόλου κακή. Δεν την βλέπω κακοφωτισμένη, όπως διάβασα παραπάνω από τον αγαπητό ChristosM, αλλά δεν είμαι ειδική για να κρίνω. Μου αρέσει αυτός ο pal φωτισμός και βρίσκω τη μουσική όμορφη. Δεν συγκρίνω το παλιό σήριαλ με το καινούριο γιατί δεν έχω αναμνήσεις. Όμως μην τρελαθούμε ότι η καινούρια Μάρμω είναι πιο κρύα από τη πάνκρυα Δανδουλάκη, η οποία ναι μεν, είναι πανέμορφη αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη μου πάντα, πολύ κακή ηθοποιός. Προσωπικά νομίζω ότι η Δανδουλάκη παίζει με ένα συγκεκριμένο στόμφο μιας εντελώς άλλης εποχής όλους τους ρόλους της. Μη σας πω ότι μου αρέσει σε αυτόν τον στεγνό ρόλο της γεροντοκόρης αδελφής, γιατί ταιριάζει με το κρύο του παιξίματός της. Επιπλέον, αν η καινούρια Μάρμω έπαιζε σαν την παλιά, όλοι θα σχολίαζαν ότι την μελέτησε και την αντέγραψε. Όσον αφορά τον Χειλάκη και τον Σαράντη, τα έχουμε ξαναπεί. Ο Χειλάκης είναι πολύ πιο γοητευτικός.
Τώρα, γιατί δεν έχει τηλεθέαση το έργο? Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο και ένα από όλα μπορεί να είναι ότι οι τηλεθεατές παρακολουθούν κατά παράδοση τις σειρές των άλλων καναλιών. Πάει το χέρι στο τηλεκοντρόλ κατευθείαν. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ απλό, όπως ειπώθηκε παραπάνω. Το έργο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει σκοτωμούς, βιασμούς, σκληρό σεξ, ναρκωτικά, πορνεία και όλα τα φρικτά πράγματα που συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα υπόλοιπα έργα (Σασμός, Γη της ελιάς, και είμαι σίγουρη και ότι και η Μάγισσα έτσι θα είναι αν κρίνω από τα τrailer). Μετά από το 2011, είδα για πρώτη φορά ένα σήριαλ που μπορώ να το δω και μου φάινεται αξιοπρεπές. Αν κοπεί τελικά λόγω χαμηλής τηλεθέασης, απλά θα συνεχίσω να μη βλέπω τηλεόραση εκτός βέβαια, από τα παλιά λατρεμένα μου σήριαλ.