Και εμείς τα 20...Πάντως Ο Ρέππας είναι ίδιος όπως ήταν και τότε!Δηλαδή από την τελευταία φορά που τον είδα σε κάποιο επεισόδιο Safe Sexmisspepper77 είπε:Όντως πολύ καλά νέα .Καλύτερα πάντως να πλασάρονται τέτοιες σειρές ξανά πάρα κάτι καινούργιες που δεν βλέπονται.Ο Ρέππας έκανε τότε το φοιτητή και τώρα πλησιάζει τα -ήντα...χμμμ εδώ πιάσαμε εμείς τα -άντα ...
thebest20 είπε:Και εμείς τα 20...
best20 με κοιτάς που σε κοιτώ παιδί μου;!...Δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις ...σε ηλικιωμένους ανθρώπους...Την ευκή μου να χεις :xm: ...Εσύ δηλαδή μπορεί να ήσουν και αγέννητος όταν γυρίζοντουσαν οι τρεις χάριτες... ...άστο μην απάντήσεις σε αυτό
misspepper77 είπε:Αν γυρίστηκαν πριν το τέλος του 87,ναι...αγεννητος θα ήμουν!για την ακρίβεια έχω κλείσει τα 21!Τις θυμάμαι από επαναλήψεις και μόνο,και ποτέ δεν είδα τις πρώτες προβολές....αλλά είναι τέλεια σειρά!thebest20 είπε:Και εμείς τα 20...
best20 με κοιτάς που σε κοιτώ παιδί μου;!...Δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις ...σε ηλικιωμένους ανθρώπους...Την ευκή μου να χεις :xm: ...Εσύ δηλαδή μπορεί να ήσουν και αγέννητος όταν γυρίζοντουσαν οι τρεις χάριτες... ...άστο μην απάντήσεις σε αυτό
Εκείνη την εποχή (1990) εμείς μόλις είχαμε ενηλικιωθεί (έχουμε φάει Τρείς Χάριτες στην μάπα ούκω λίγες φορές). Το θυμάμαι πολύ καλά το τρέιλερ.ChristosM είπε:Εμεις τι να πουμε που εχουμε περασει τα 30 εδω και...χρονια!Θυμαται κανεις το τρειλερ που διαφημιζε την σειρα? Το επαιζαν ολη μερα. Ακομα θυμαμαι τα λογια της "Ολγας".
Να λες "Δοξα το Θεο" που θα δειχνει ενα επεισοδιο την μερα γιατι αν εδειχνε δυο ή και περισσοτερα θα ηταν κολλημενα και σιγουρα με καποιες σκηνες κομμενες.thebest20 είπε:Ένα ένα επεισόδιο θα τις παίζει τις Τρεις Χάριτες?Ακόμα και στις επαναλήψεις ως το 1997 έπαιζαν 2 επεισόδια
Καλά σε αυτό έχεις δίκιο...το θέμα είναι ότι επειδή είναι 90 επεισόδια θα το πάει ως Δεκέμβρη!!!!!!Ή θα δείξει μόνο έναν κύκλο και θα το κόψει στον ένα μήνα?Οι Απαράδεκτοι θα τελειώσουν στους 2 μήνες αν όντως έχει 47 επεισόδια η σειρά!!!!ChristosM είπε:Να λες "Δοξα το Θεο" που θα δειχνει ενα επεισοδιο την μερα γιατι αν εδειχνε δυο ή και περισσοτερα θα ηταν κολλημενα και σιγουρα με καποιες σκηνες κομμενες.
Χωρις να γνωριζω, πιστευω πως θα παιχτουν ολα.thebest20 είπε:Καλά σε αυτό έχεις δίκιο...το θέμα είναι ότι επειδή είναι 90 επεισόδια θα το πάει ως Δεκέμβρη!!!!!!Ή θα δείξει μόνο έναν κύκλο και θα το κόψει στον ένα μήνα?Οι Απαράδεκτοι θα τελειώσουν στους 2 μήνες αν όντως έχει 47 επεισόδια η σειρά!!!!
Τώρα αυτό που άκουσα τελευταία,ότι θα γυριστούν 4 νέα επεισόδια για Απαράδεκτους,αλλά όχι για Τρεις Χάριτες,λέτε να ισχύει?Σε ένα blog mediakanea,κάπως έτσι,το διάβασα χτες,και ότι λέει αυτό το blog έχει επιβεβαιωθεί!