Παιδια το mega μεταδιδει (τουλαχιστον προς το παρον) με τη σωστη σειρα τα επεισοδια των Χαριτων. Η λιστα επεισοδιων που βλεπουμε στο site του ειναι η σωστη.mix24p είπε:Πράγματι, έχουν αλλάξει τη σειρά των επεισοδίων, σύμφωνα με το πρόγραμμα του καναλιού, όμως, θα μεταδώσουν το επεισόδιο "Το Σωφεράκι", αμέσως μετά το "Όλα του γάμου δύσκολα) (1.16), στις 24/9 (επιφυλάσσομαι για το αν κρατηθεί η ημερομηνία).
whatohh είπε:Εγώ πάντως αναφέρομαι στη λίστα που δημοσιεύεται στη retro db.
Καλησπέρα και από μένα.ChristosM είπε:Ειναι κοινη η λιστα! Περα απο μερικα λαθακια στη σειρα επεισοδιων μεσα στον καθε κυκλο, ειναι αρκετα ακριβης.
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σας. Η εποχή του Τζώνη Καλημέρη στο MEGA ήταν η καλύτερη του σταθμού από άποψη ποιότητας παραγώμενων προγραμμάτων...drspiros είπε:Τζωνη Καλημερη, σε θερμοπαρακαλουμε, γυρνα πισω να τους μαθεις τη δουλεια!!
Το πρωτο μερος του "Σκυλισια Ζωη".alkis21 είπε:Παιδιά μπορεί κάποιος που το είδε να μου πει ποιο επεισόδιο Τρεις Χάριτες παίχτηκε σήμερα; Δεν εμπιστεύομαι το πρόγραμμα του MEGA.
ΑΝΤ1 και στις δυο τηλεορασεις? Θεε μου, θα ειχα "φουνταρει".thebest20 είπε:Πιάνουμε,αλλά βλέπουν "Κωνσταντίνου και Ελένης" & "Θα βρεις το δάσκαλό σου" και στις 2 τηλεοράσεις.Δηλαδή ΑΝΤ-1
Από το ιντερνετ τα κατεβάζω!
Καλα, δεν ειναι λιγο χαζο να προτιματε την κακη ποιοτητα VHS του internet, απο τη ζωντανη και φρεσκια του MEGA? (αν και ειναι εμφανες το Betacam). Ολοι τα μεσημερια μπροστα στην τηλεοραση, οχι στον υπολογιστη!ChristosM είπε:Δεν καθεστε να δειτε τα δυο classic σηριαλ του mega την ωρα που προβαλονται? Ολοι τα κατεβαζετε απο το ιντερνετ? Εμ, γι αυτο τοτε δεν εχουν τηλεθεαση οι Χαριτες και γι αυτο, απ οτι μαθαινω, θα αντικατασταθουν πολυ συντομα απο αλλο σηριαλ προσφατης παραγωγης...
http://www.megatv.com/articles.asp?catid=16588&subid=2&pubid=3346168&puborgid=3907747thebest20 είπε:Δεν έδειξε το επεισόδιο "Το Σωφεράκι"
Εχουμε απαντησει σε αυτο. Διαβασε προηγουμενα posts. Μεχρι στιγμης το mega τα δειχνει ολα και με την σωστη σειρα.thebest20 είπε:Δεν έδειξε το επεισόδιο "Το Σωφεράκι" στις Τρεις Χάριτες (σύμφωνα με την παλιότερη αρίθμηση ήταν 7ο)
Το εχουμε εξηγησει στο thread για το mega.thebest20 είπε:Δεν έδειξε το επεισόδιο "Το Σωφεράκι"