Σου προτείνω να μην ξαναποστάρεις δραστηριότητές σου σχετικά με σειρές και ίντερνετ γιατί τον βλέπω τον Χρήστο να ψάχνει σαν Εξολοθρευτής τους δρόμους του Χαλανδρίου μέχρι να σε εντοπίσει...thebest20 είπε:Την είδα τη "Νύχτα τρόμου" πριν λίγο καιρό από πρώτη εγγραφή με καλή ποιότητα όμως
Με εχεις καταλαβει οτι εχω αρχισει και "φορτωνω"! LOL.sunset89 είπε:Σου προτείνω να μην ξαναποστάρεις δραστηριότητές σου σχετικά με σειρές και ίντερνετ γιατί τον βλέπω τον Χρήστο να ψάχνει σαν Εξολοθρευτής τους δρόμους του Χαλανδρίου μέχρι να σε εντοπίσει... Για αυτό, προτιμάμε de facto πράγματα κατευθείαν προερχόμενα από το μεγκα... Ασε το νετ.... Εγκυμονεί και κινδύνους... δεν ξέρεις καμιά φορά...
Δεν ξερω περισσοτερα. Μακαρι να ειναι προσωρινο. Παντως "φυσικο" δεν ειναι αφου οι μισοι κατεβαζουν τις Χαριτες, που επιτελους προβαλλονταν μετα απο τοσα χρονια, απο το ιντερνετ αντι να τα βλεπουν κανονικα απο το mega?sunset89 είπε:ρε τους κάφρους! στην αρχή όπως σας το χα πει ήταν για το δις εξαμαρτείν ο πέλεκυς! αλλά τελικά πήρε τις χάριτες? κρίμα ήλπιζα! Ξέρουμε τπτ παραπάνω αν θα συνεχιστεί αργότερα? γιατί εγώ δεν έχω ενημέρωση
DianaTheSuperstar91 είπε:Κρίμα ρε μαμώτη!, να κοπούν οι Χαρίτου sisters, αν κοπούν ας βγούν σε DVD μαζί με τους Απαράδεκτους
Κόβουν τις Χάριτες, ενώ δίπλα στον ΑΝΤ1 εκλογική εκπομπή μέχρι τις 13:40 και δεν κόβουν την σαχλοΛόλα, έλεος έλεος. Εκτός από όσα επεισόδια των αδελφών Χαρίτου έχω δει και στο internet θέλω να δώ και κάποια σε DVDcircleag είπε:Μακαρι Diana να βγουν.....
DianaTheSuperstar91 είπε:Άσχετο την περσινή σεζόν δεν είχαν βάλει Dolce Vita καθόλου. Θέλουμε Αυθαίρετους επίσης