Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
elephadas είπε:Εγώ δεν καταλαβαίνω τι είναι κάποια από αυτά που βλέπω κι έτσι δεν μπορω να σχολιάσω. Εκείνο το πράσινο πράμα σαν μπρόκολο κάτω από τον αριστερό αγκώνα του τι είναι? Κάτι με κρόσσια για το μπράτσο της πολυθρόνας? Και ο κρατήρας κάτω από την κατσαρή κορνίζα δίπλα στο τζάκι είναι μεταλλικό σκαλιστό ή κρύσταλλο βοημίας με παραστάσεις? (είχαμε ένα τέτοιου σχήματος, κόκκινο, δώρο, και βοημία ξεβοημία εμένα μου έμοιαζε καρακιτς και δεν θα είχα αντίρηση να έσπαγε αλλά τα παιδιά δεν το ακουμπούσαμε, μόνο οι μεγάλοι δηλαδή η μάδερ).
Ως ελέφαντας συγκινούμαι από τα ελεφαντάκια που περιμένουν υπομονετικά να γίνουν παρανάλωμα του πυρός όταν ανάψει το τζάκι.
Τοτε μιλαμε για μαραγκο τζιμανι!!!!ΦΖΠ1 είπε:Και η λεπτομέρεια που σκοτώνει : ή ο μαραγκός έχει βάλει στραβά το πόμολο στο δεύτερο συρτάρι....
Αν "παιζει" κατι τετοιο πολυ πιθανο να ειναι πομολο-κρικος.ΦΖΠ1 είπε:.... ή έχει λασκάρει η βίδα κι έχει γυρίσει προς τα δεξιά (πιθανότερο). Αφού η κορούλα γκρεμίζει και σπίτια...
Καλα,αυτα αν τα επαιρνες στο χερι,"γινοταν" πολυ καλα πολεμοφοδια για το γηπεδο....ΦΖΠ1 είπε:...εκτός αν ήταν "μπουλ", που λόγω συμμετρίας δε φαινόταν, μέχρι να το πάρεις μια μέρα στο χέρι...