Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.713
Ποντίκω, κατά το Κατίγκω
Ποντίκω, κατά το Κατίγκω
Θα είναι από κείνες τις τεράστιες τις αμερικάνικες με μια θάλασσα ντουλάπια, με νησίδες και χερσονήσους, απαραιτήτως δύο φούρνους τουλάχιστον, ψυγείο επαγγελματικό πάνω από ενάμισι μέτρο πλάτος, απαραιτήτως εστίες αερίου, γιατί τις άλλες τις παρακατιανές δεν τις βάζουμε στα σπίτια μας, βρύση πάνω από τις εστίες και πάντα θα έχει σκαμπά να κάθονται οι λίγοι φίλοι και απαραιτήτως θα κρατάνε ένα ποτήρι λευκό (ποτέ κόκκινο, δεν είναι κομιλφό) κρασί, όπως Αμερική.ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ?
δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά και στα βουλγάρικα υπάρχει το αντίστοιχο του greeklish όπου γράφουν βουλγάρικα με το λατινικό αλφάβητο (κανονικά γράφονται με το κυριλλικό) αυτό το ξέρω επειδή μάθαινα βουλγάρικα. αν και σλαβική γλώσσα δεν έχει καμία σχέση με ρωσικά . επίσης μια φίλη της (δασκάλας μου) της είπε πρόσεχε τον (εμένα) γιατί είναι Έλληνας. λες και είμαι ο Δημήτριος ο βουλγαροκτόνος ένα πράγμα.Στην αρχή το πήρα σοβαρά αυτό και μου ανέβασε την πίεση, μετά κατάλαβα ότι η Μαλβίνα μας δούλευε.
Και καλά στο συντάκτη δεν άρεσε το "ελκυστική" και ήθελε να το γράψει αγγλικά gia na mas entypwsiasei me th glwssoma8eia tou (τα greeklish ηθελημένα). Δεν ερμοάνοιγε ένα ερμολεξικό να δει πώς γράφεται το attractive?
Βασίλειος Β' ο Βουλγαροκτόνος...δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά και στα βουλγάρικα υπάρχει το αντίστοιχο του greeklish όπου γράφουν βουλγάρικα με το λατινικό αλφάβητο (κανονικά γράφονται με το κυριλλικό) αυτό το ξέρω επειδή μάθαινα βουλγάρικα. αν και σλαβική γλώσσα δεν έχει καμία σχέση με ρωσικά . επίσης μια φίλη της (δασκάλας μου) της είπε πρόσεχε τον (εμένα) γιατί είναι Έλληνας. λες και είμαι ο Δημήτριος ο βουλγαροκτόνος ένα πράγμα.
Βασίλειος Α' ο ΜακεδώνΆμα δεν τον λένε Βασίλη? Αλλά και να τον λένε, πρόλαβε άλλος να είναι ο Βασίλειος Βήτα (θα έλεγα πρόγονος του Κων/νου Βήτα, αλλά ο Βασιλάκης δεν είχε παιδιά, επίσημα τουλάχιστον). Ενώ Δημήτριος ο Βουλγαροκτόνος θα ήταν ο Άλφας, μια που κανένας Ρωμαίος αυτοκράτορας δεν λεγόταν Δημήτριος απ' όσο θυμάμαι.