Οι σταρ μας μαγειρεύουν!

Περάστε μια βόλτα από το σπίτι μου και θα σας κεράσω.

Δεν είμαστε καλά!!! Πείτε μου ότι έχει επιτραπέζιο πλυντήρι πιάτων, Μόρις, ΜΕ ΣΕΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!

Είναι η ηθοποιός που έλεγε "ο κύριος Ζάχους"στη σειρά "Εκείνες κι εγώ" με τον Γιάννη Μπέζο.

Είναι η ηθοποιός που έλεγε "ο κύριος Ζάχους"στη σειρά "Εκείνες κι εγώ" με τον Γιάννη Μπέζο.
Και κύριος Δημούτρης και Ξιφουνών και σπακανόπιτα. Να μη θυμηθώ το καθάλι που έστειλε δενθυμάμαιποιος και είχε καμπούλι με πίτσουρο και μερικά ακόμα ποδανά πραγματάκια. Η Σερέτη ήταν αποκάλυψη σ'αυτόν τον ρόλο.

Το θούθι....(ωχ ψευδίδω) μας μάρανε...:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Το θούθι παίζει να είναι το πιο κακοποιημένο φαγητό στον κόσμο. Ίσως μαζί με την καρμπονάρα.

@gordon17sp : εγώ έχω όμως σεμεδάκι στον εκτυπωτή μου! κυρίως για να τον προστατεύω από τη σκόνη.
σεμεδακι.JPG

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε ένα τόσο ανόητο κείμενο? Από την πρώτη πρόταση με την απύθμενης βλακείας δήλωση περί καλής διάθεσης και θετικής ενέργειας μέχρι την τελευταία όπου μας "συμβουλεύει" (με τι προσόντα? ποιες γνώσεις?) τι να τρώμε, η μία κοτσάνα ακολουθεί την άλλη.

Όσι καλή διάθεση και να έχετε, μαντάμ, και όση "θετική ενέργεια" (τι είναι αυτό?) να βάλετε, άμα ρίξεις δεκαπλάσιο αλάτι από όσο πρέπει σε ένα φαγητό δεν θα τρώγεται. Πολύ περισσότερο αν αντί για αλάτι ρίξεις ζάχαρη, μια που σου αρέσει να ρίχνεις ενστικτωδώς ό,τι σου έρχεται στο μυαλό.

Βεβαίως ένας καλός μάγειρας και φαντασία θα βάλει και θα πειραματιστεί με τα υλικά του και όλα... αλλά έχοντας γερές βάσεις και γνωρίζοντας τις ιδιότητες των υλικών του. Αλλιώς θα φτιάξει κάτι σαν αυτό

Ο συνδυασμός που θα τη συμβούλευα εγώ είναι 5-6 τηγανιτά αυγά με άφθονο μπέικον και μετά 10 κομμάτια μπακλαβά, που περιλαμβάνουν επίσης πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

Mon dieu! C'est incroyable! Αυτά διαίτης; Αυτά είναι kalorienbomben! Ειδικά το 5ο σάντουιτς με τη φιλαδέλφεια και το κρουασάν βουτύρου!

Mon dieu! C'est incroyable! Αυτά διαίτης; Αυτά είναι kalorienbomben! Ειδικά το 5ο σάντουιτς με τη φιλαδέλφεια και το κρουασάν βουτύρου!
Ποιά άραγε η άποψη της θείας της, Πίτσας Παπαδοπούλου (ναι πρόκειται για την γνωστή τραγουδίστρια), για την μαγειρική της ανιψιάς;

Συνταγή "πέντε σάντουιτς", κλαίω :D
-Και για πες τι έφτιαξες σήμερα?
-Πέντε σάντουιτς

Γρηγορα ναι, προχειρα οχι.
Απο τη Λενα Παπαδοπουλου εκλεψαν την ατακα τα Goodys. :D

Πίσω
Μπλουζα