Ο Γιος του Πάρτα 'Ολα (1986)

Δυνατό find Jackie! Ωραίος ο Μάικ, μάχιμος, έτοιμος για νέες κομπίνες...

Εγώ διασταύρωσα μία από τις τσούπρες του παρταόλα που εμφανίζεται στο χορευτικό στο πλεούμενο.

Είναι η ηθοποιός Τόνια Ζησίμου που αργότερα εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Στον Παρταόλα περιορίζεται μόνο σε χορευτικό ρόλο...





Εν τω μεταξύ, αφού εψαξα αρκετά για να θυμηθω το όνομα, είδα μετα οτι το όνομα της αναφέρεται στους τιτλους αλλά και στην retrodb...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωπα! Δυνατο ευρημα!

BTW Το Μυστικο του Νοεμβρη ειναι και ωραιο ταινιακι!
 
Χτύπησα έναν μεταμεσονύκτιο Παρταόλα χθες και με την ευκαιρία αυτή ανασταίνω το thread...
 
Αφορμή για να γράψω στο thread μετά απο πολύ καιρο ένα όνειρο που είδα ξημερώματα Σαββάτου 3/10/20
(Να υπενθυμίσω οτι σήμερα είναι 19 ακριβώς χρόνια απο την ημερομηνία θανάτου του) στο οποιό ο μεγάλος αυτός κωμικός Κώστας Χατζηχρήστος παραθέτει party στο σπίτι του με 10άδες καλεσμένους με πολλά φαγητά και ποτά.
Συνήθως οταν βλέπουμε σε όνειρο κάποιον που είναι νεκρός στην πραγματικότητα ,αγνοούμε το γεγονός οτι έχει φύγει απ τη ζωή.
Σε αυτό που είδα εγώ ο Χατζηχρήστος ήταν ήδη πεθαμένος (και το γνωρίζαν όλοι) ,αλλά το σκηνικό ήταν και καλά λίγα χρόνια πρίν...,
Στην ομηγυρη ειπήρχαν θαυμαστές -φίλοι & δημοσιογράφοι που καναμε πολλές και ενοχλητικές ερωτήσεις στον ηθοποιό!

Προσωπικά ο Χατζηχρήστος θα μου μείνει αξέχαστος μόνο απο τις βινταιοταινίες του & γι αυτό στο υποσινείδιτο τον έχω συχνά-πυκνά.
Μπορεί να κρίθηκε άσχημα γιατί ...δεν έβγεναν οι ρόλοι στις βιντεοπαραγωγές σε ηλικία 60 PLUS & πολλές φορές να επαναλαμβάνεται απο τα παλιότερα του φίλμ..,αλλά έστω και έτσι εγώ τον γούσταρα & μάλιστα πολύ.
 
Ο Κατσιμητσουλιας δεν έκανε κάτι -ας πούμε- κουλτουριαρικες σειρές όπως "Γκασταρμπαιτερ" αρχές δεκαετίας '80;
 
@video80 : αντίθετα σε ότι όνειρα έχω δει εγώ με πεθαμένους, έχω συνείδηση ότι έχουν πεθάνει... επανειλημμένως έχω δει με τον μακαρίτη τον πατέρα μου, ότι ανασταίνεται εκ νεκρών και έρχεται να ζήσει μαζί μας! η "κατινίστικη" ερμηνεία είναι ότι ο νεκρός θέλει να σε πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο, η μάνα μου λέει ότι απλώς επιθυμώ να ξαναδώ τον πατέρα μου, εγώ δεν ξέρω τι ερμηνεία να δώσω, μπορεί απλώς το μυαλό μου να ελέγχει τα κυκλώματα του τη νύχτα και να βρίσκει βραχυκύκλωμα!
 
@video80 : εγώ δεν ξέρω τι ερμηνεία να δώσω, μπορεί απλώς το μυαλό μου να ελέγχει τα κυκλώματα του τη νύχτα και να βρίσκει βραχυκύκλωμα!
To υποσυνύδειτο του ανθρώπου ήταν & θα είναι για πάντα ανεξερεύνητο!
 
από την στιγμή που δεν αυτό-δημιουργηθήκαμε δεν ξέρω κατά πόσο και αν θα μπορέσουμε να κάνουμε reverse engineering στον ανθρώπινο εγκέφαλο, μιας και η πολυπλοκότητα του είναι απίστευτη, το πιο πολύπλοκο αντικείμενο στο σύμπαν, καθώς και οι πιθανές του "εκδοχές' σχεδόν άπειρες (κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό εγκέφαλο!) και ο χμ, Δημιουργός μας δεν μας έδωσε και το σχέδιο! άσχετα αν και ο άνθρωπος (και όλα τα ζωντανά όντα) έχει ψυχή, που είναι το αόρατο κομμάτι μας, το software του εγκεφάλου αν θέλετε, μόνο που δεν έρχεται σε cd! για μένα ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι σύνορο ψυχής και σώματος (ή interface ψυχής και σώματος). τώρα εγώ πιστεύω ότι μετά τον θάνατο το "software" φορτώνεται...αλλού για το οποίο αλλού μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
 
τώρα εγώ πιστεύω ότι μετά τον θάνατο το "software" φορτώνεται...αλλού για το οποίο αλλού μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
η συζήτηση έχει ήδη μεταφερθεί σε άλλα μονοπάτια εκτός...Κώστα Χατζηχρήστου.
Για να κλέισει το μεταφυσικό θέμα μπορούμε να κάνουμε εικασίες χιλιάδες - άπειρες - ομως οδηγός (τουλάχιστον για μένα) είναι ή Αγία Γραφή.

Στο topic τώρα. Φίλε μου Uskoke σου άρεσε ο Κώστας Χατζηχρήστος στους ρόλους του στις βιντεοταινίες? Ειπάρχει ένας διχασμός μεταξύ των κουλτουριάρηδων & των άλλων που τον γούσταραν σε παρακμή το 80..
 
δεν ξέρω γιατί δεν έχω δει ταινίες του ή βιντεοταινίες εν γένει. εμείς στα '80ς δεν είχαμε ούτε τηλεόραση ούτε βίντεο ούτε υπολογιστή. και ότι δεν μάθει κανείς μικρός δύσκολα το μαθαίνει μεγάλος.
 
Uskoke & γώ το 1ο μου βίντεο το απέκτησα το Γενάρη του 1995 ,Σε όλη τη δεκαετία του 80 κολούσα σε φίλους ή γείτονες μπάς και δώ καμιά ταινία στα σπίτια τους.
Επίσεις και γώ δεν είχα υπολογιστή ,αλλά TV είχα.
Το βίντεο ήταν το αποθυμένο μου & οταν το απέκτησα ,απλά "ελιωσε" απο τις προβολές!

Εγώ είμαι απο τους φανατικούς της εποχής παρακμής Χατζηχρήστου & οχι μόνο.
 
κι εγώ στην Κοζάνη απέκτησα την πρώτη μου τηλεόραση και βίντεο και όταν έφυγα τα κατέβασα Ηράκλειο. όντως τα είχα λιώσει αλλά ελληνικές ταινίες δεν ήταν στις προτιμήσεις μου. τώρα δεν βλέπω τηλεόραση σχεδόν καθόλου, γιατί θέλω να βλέπω με παρέα δεν μ αρέσει να βλέπω μόνος μου. ίσως πείσω τα ανιψάκια μου να δούμε μαζί καμιά παλιά κλασική ελληνική ταινία να γελάσει το χειλάκι μας.
 
Επαναφέρω το θρυλικό thread με κάτι που θα ενθουσιάσει τους φάν αυτης της ταινιάρας, γνωρίζατε οτι η συγκεκριμένη βιντεοταινία είχε ενα ακρως σπανιότατο release σε dvd απο τη leon film? Τη βρήκα και την αγόρασα απο το Μοναστηράκι πριν λίγες μερες και σας παραθέτω φωτογραφία:

DSCN4984.jpg
 
Jackie άξιος! Τι λέει από ποιότητα εικόνας; Καλύτερη από του youtube;
 
Δυνατό find Jackie! Ωραίος ο Μάικ, μάχιμος, έτοιμος για νέες κομπίνες...

Εγώ διασταύρωσα μία από τις τσούπρες του παρταόλα που εμφανίζεται στο χορευτικό στο πλεούμενο.

Είναι η ηθοποιός Τόνια Ζησίμου που αργότερα εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Στον Παρταόλα περιορίζεται μόνο σε χορευτικό ρόλο...





Εν τω μεταξύ, αφού εψαξα αρκετά για να θυμηθω το όνομα, είδα μετα οτι το όνομα της αναφέρεται στους τιτλους αλλά και στην retrodb...
Όντως αυτή είναι! Κι απ' ότι είδα και γω στο retro db έχει συμμετάσχει σε 4-5 βιντεοκασέτες. Αυτή θυμάμαι την προωθούσαν πολύ εκεί αρχές 90ς ως τι νέο μεγάλο ποιοτικό όνομα της υποκριτικής με σπουδές και καλά actor studio με δάσκαλο Al Pacino,De Niro (όπως έλεγε χαρακτηριστικά μια εφημερίδα της εποχής).
 
Άλλοι 3 άνθρωποι γνώρισαν την μαγεία της μοναδικής ευρωκωμωδίας χθες το βράδυ. Η προσπάθεια να γίνει γνωστή σε ολόκληρη την υφήλιο, συνεχίζεται...

attachment.php


EDIT: Από ότι φαίνεται στο οπισθόφυλλο, το απίστευτο σενάριο έχει γραφτεί από τον Γιώργο Οικονόμου που δεν είναι άλλος από τον Μαϊκ...

http://www.perizitito.gr/persons.php?personid=79712

http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Γιώργος_Οικονόμου
Οπου Γιώργος Οικονόμου ίσον ο πατέρας του Κούρκουλου στο "ένα γελαστό απόγευμα";
 
Jackie άξιος! Τι λέει από ποιότητα εικόνας; Καλύτερη από του youtube;
Δυστυχώς οχι, θα ελεγα οτι η ποιότητα εικόνας ειναι μια ξερή μεταφορά βιντεοκασέτας σε dvd recorder.. μέτρια πράγματα!
 
Τουλαχιστον από ότι βλέπω στο εξώφυλλο ο ήχος είναι dolby digital χαχα
 
Πίσω
Μπλουζα