Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Who is Jason?? Define Jason και θα δουμε τι θα γινει, χεχε...Juanita είπε:Πολύ ωραία η εξέλιξη...![]()
![]()
Μακάρι να μπορούσε να συμβεί στ΄αλήθεια... :
Και όχι, μη νομίζεις, δεν καίγομαι για τον Άλμπερτ... Ααχχχ Τζεϊσονάκο μου... :heartcloud: :heartcloud: :heartcloud:
misspepper77 είπε:Καλή μου Μετς...σε όλες τις άλλες συνηστάς υπογλώσσια,κάτι τέλος πάντων να πορεύονται όταν είναι να διαβάσουν την συνέχεια...Εμένα την λολή γιατί δεν με προειδοποίησες;;;;...Μαζί με την Άννα κινδύνεψα να βρεθώ και γω στα πατώματα με την εμφάνιση του Άντονυ :flower: ...Σε ευχαριστώ πολύ η Αντονικιά!!!Πάρε και ένα φιλάκι :sweet_kiss:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:Η αλήθεια είναι πως και εγώ θα ήθελα να μάθω πως λαμβάνουν χώρα οι ανατριχιαστικές λεπτομέριες που ΔΕΝ μας περιέγραψες με ένα καρτουν (μα, με παρεξήγησες καλή μου, τι όφελος θα είχα αν μάθαινα το μυστικό;;; )
Tι;;; Δεν ξέρεις ποιός είναι ο Jasonakos μου;;;metsgr είπε:Who is Jason?? Define Jason και θα δουμε τι θα γινει, χεχε...(Να ελευθερωθεί και ο Άλμπερτ δηλαδη... υπαρχουν και αλλες στη σειρα που περιμενουν!)
dead memory... juanita... μπορει και να εβλεπα, μπορει και οχι... who knows?Juanita είπε:Βρε κορίτσια, "Ομάδα Τζι" δε βλέπατε μικρές;;; (ή είστε πολύ μικρές;;;;8) )
Η ηρωίδα μας δεν περιγράφεται πουθενά. Ούτε ένα στοιχείο δεν αποκαλύπτει την εμφάνισή της. Η φαντασία του καθενός λοιπόν θα πλάσει την ηρωίδα του.Η ηρωίδα μας ομως πώς ειναι;; Κοντη ή ψηλη; αδυνατη ή παχουλη; ξανθια, μελαχρινη ή κοκκινομαλλα; μακρυμαλλουσα κοπελια ή κοντοκουρεμένη; καστανοματα, γαλανοματα ή πρασινοματα;;
Χμμμ.. ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... :angry: Ασφαλώς και θέλει λιγότερο αν δεν ξεροσταλιάζουμε με τις μέρες στα κουτιά και πέφτουμε με τα μούτρα στην επίτευξη του ευαγούς στόχου... :super:metsgr είπε:... Οσο για το αλλο... αν σκεφτεις οτι πηρε ενα εξαμηνο γι'αυτο μονο, θα γερασουμε μεχρι να βγει το επομενο!!
Με τις μέρες... με τις νύχτες... #)Juanita είπε:Χμμμ.. ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... :angry: Ασφαλώς και θέλει λιγότερο αν δεν ξεροσταλιάζουμε με τις μέρες στα κουτιά και πέφτουμε με τα μούτρα στην επίτευξη του ευαγούς στόχου... :super:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:τι;;;;;;;;;;; τελείωσε κιόλας;;;;;;;;;;;;;κάποιος να φέρει τον αιθέρα, δεν αισθάνομαι καλά..............( τα χωρισες τα παιδια κακουργα...........)![]()
όταν συνέλθω, αν συνελθω, θα σχολιάσω..............![]()
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:Η Αννούλα μας έχει μεγαλώσει και ίσως να μην ξαναβρήκε τον Άλμπερτ της, αλλά βρήκε ένα πολύ καλό γήινο αντίγραφό του.
τάδε έφη mets,(για να μην ξεχνιώμαστε)
το ή....misspepper77 είπε:... τον Αλμπερτ τι τον έκανε;Τον άφησε τελειωμένο γερομπαμπαλή ή....![]()
![]()
...
...το εκτελούν με γομολάστιχα;