Τι ακριβώς βλέπουμε εδώ; Ομόνοια;
Τι ακριβώς βλέπουμε εδώ; Ομόνοια;
Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, ο καθένας θα μπορούσε να το μπερδέψει. Όμως η Ομόνοια σ' εκείνο το σημείο δεν είχε ποτέ στάση για λεωφορεία -τρόλευ και στη φωτό θα μπορούσε επίσης να φαίνεται και η είσοδος του ηλεκτρικούΜάλιστα! Ήμουν σίγουρος ότι ήταν η Ομόνοια και μάλιστα το κτήριο τέρμα δεξιά ήταν ο σημερινός Χόντος.
(Αλλά με τη σύγκριση με το φως της μέρας, ναι φάνηκε)
Στη φωτογραφια του ποστ 225.@gordon17sp Σε ποιά ποστ αναφέρεσαι; Σε έχασα
Άμα δεν την ζεις μια πόλη δεν την ξέρεις τελικά, όσες φωτογραφίες κι αν δεις.Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, ο καθένας θα μπορούσε να το μπερδέψει. Όμως η Ομόνοια σ' εκείνο το σημείο δεν είχε ποτέ στάση για λεωφορεία -τρόλευ και στη φωτό θα μπορούσε επίσης να φαίνεται και η είσοδος του ηλεκτρικού
Έχεις όλα τα δίκαια του κόσμου. Παρασυρόμαστε συχνά οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, λες και δεν υπάρχει ζωή έξω από την πρωτεύουσα. Προσωπικά θα είμαι πιο επεξηγηματική στο εξής.Άμα δεν την ζεις μια πόλη δεν την ξέρεις τελικά, όσες φωτογραφίες κι αν δεις.
Γι'αυτό παιδιά μου, το είπα κι αλλού: όσο αυτονόητο και να σας φαίνεται σε εσάς που ζείτε στην Αθήνα, δεν είναι. Γράφετε σας παρακαλώ την περιοχή, τη διασταύρωση, να ξέρουμε και μεις τα επαρχιωτάκια.