theoritikos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 128
Στο mediamarkt του Ρέντη έχω βρει αρκετά psp άσπρου χρώματος.pooky είπε:Αλήθεια ξέρει κανείς που θα βρω λευκό PSP;;;;
Στο mediamarkt του Ρέντη έχω βρει αρκετά psp άσπρου χρώματος.pooky είπε:Αλήθεια ξέρει κανείς που θα βρω λευκό PSP;;;;
Φώτη welcome φίλε μου! Εγω είμαι ο δέυτερος (μετά τον Pooky) που μιλάγαμε έξω απο το Game Center. Καλή διαμονή στο φόρουμ και καλές ρετρό βόλτες φιλαράκι!kapamaru είπε:Χαιρετώ! Ως καινούριο μέλος, θα συστηθώ γράφοντας επιγραμματικά τισ κονσόλες που έχω στην κατωχή μου, για να έχετε μια ιδέα για το άτομο μου
Atari 2600
Atari 2600 (non original)
NES
SNES
N 64
Gamecube (x2)
Gameboy Pocket
Gameboy Color
Gameboy Advance SP (x2)
Nintendo DS
Pockemon Mini
Master System
Mega Drive
Saturn
Dreamcast
X-BOX
Neo Geo Pocket
Playstation
Playstation 2
Έχω περί τα 400+ παιχνίδια συνολικά, και εκτός από 5-6 όλα τα άλλα είναι με manual και θήκες. Ασχολούμαι με τα video games πολλά χρόνια και παίζω κυρίως RPG και Beat em up. Το forum το έμαθα από τη συζήτηση που είχε με δύο μέλη (δεν θυμάμαι τα ονόματα) απέναντι από το Game Center. Ελπίζω να γνωρίσω και άλλον κόσμο από κοντά, καθώς από οτι κατάλαβα, κουβαλάμε την ίδια τρέλα!
Ο μόνος λογος που μπορω να φανταστω ειναι να του το εκανε δωρο αυτος....Ευχαριστώ πολύ το xalia που δεν το ήθελε και μου το έδωσε. (Μου εξήγησε το λόγο και εγώ στη θέση του θα το πούλαγα!!!!!!!!!!! )
Εαν το εξακριβωσες,παω πασο....pooky είπε:Αν του το έιχε κάνει δώρο αυτός δεν θα το αγόραζα. Πολύ περισσότερο γιατί το μηχανάκι θα είχε ήδη σπάσει, καεί, εξαφανιστεί, εξαϋλωθεί και δεν συμαζεύεται...!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ πιθανόν να φαλίρηζε ξαφνικά και η Nintendo...pooky είπε:Αν του το έιχε κάνει δώρο αυτός δεν θα το αγόραζα. Πολύ περισσότερο γιατί το μηχανάκι θα είχε ήδη σπάσει, καεί, εξαφανιστεί, εξαϋλωθεί και δεν συμαζεύεται...!!!!!!!!!!!!!!!