BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.812
Yasmin είπε:
Είχα κι εγώ κάποτε το ίδιο κινητό, για κλήσεις με εξυπηρετούσε, για μηνύματα όμως όχι...
Yasmin είπε:
Εγώ όταν το πήρα δεν υπήρχαν ακόμα καλά καλά τα sms στην Ελλάδα, μετά εντάχθηκαν στις κινητές τηλεφωνίες, ήταν μόνο γι κλήσεις!BETTY BOOP είπε:Είχα κι εγώ κάποτε το ίδιο κινητό, για κλήσεις με εξυπηρετούσε, για μηνύματα όμως όχι...
Μία από τα ίδια με την Ericsson..BETTY BOOP είπε:Βασικά με εκνεύριζε να βλέπω άτομα να έχουν κινητό Nokia. Όσους συναντούσα, φίλοι, συμμαθητές, είχαν κι από ένα Nokia.
Κριε,δεν βαζεις και καμμια φωτογραφιουλα??krios είπε:Το πρώτο μου κινητό ήταν το ERICSSON GA 628. Το έχω ακόμα άθιχτο, μέσα στο κουτί του και με τα χαρτιά του (όχι δεν είναι αγγελία, μόνο η αλήθεια) . Κάποια στιγμή λέω να του βάλω ροδάκια και να το κάνω αυτοκινητάκι.![]()
Κι εμενα αυτό ήταν το πρώτο μου. Δουλευει ακόμα παρόλο που μια φορά μου έπεσε στην λεκάνη της τουαλέτας (ευτυχώς αφού είχα τραβήξει το καζανάκι...)Dominion είπε:Το Nokia 3210. Το αγόρασα στις 22-12-1999 σε ηλικία ήδη μεγάλη (20 και μισό)![]()