ουτε κι εγω το δοκιμασα αυτο,φαινεται θα ηταν αποτυχια γι αυτο και αποσυρθηκε απ την αγοραθανος είπε:τελικα αυτο το παγωτο πυραυλο με το ποπ-κορν επανω δεν το θυμαται κανεις??δεν πρεπει να κυκλοφορησε για πολυ καιρο
θανος είπε:τελικα αυτο το παγωτο πυραυλο με το ποπ-κορν επανω δεν το θυμαται κανεις??δεν πρεπει να κυκλοφορησε για πολυ καιρο
Αν εννοείς εκείνον που έχει μέχρι και γεύση χταπόδι, και μόνο να διαβάσω την πινακίδα με τις γεύσεις του μου κόβεται εντελώς η όρεξη.θανος είπε:τωρα που το θυμηθηκα αυτος ο παγωτατζης στην ναυαρινου που ισχυριζεται οτι εχει ολες τις γευσεις γραφει εξω απο το μαγαζι σε μια ταμπελα οτι πουλαει ζεστο παγωτο ηθελα να το ρωτησω αλλα δεν....θα με φαει η απορια
Για τη marengata δεν ξέρω αλλά αυτό με τις γρανίτες πολύ σωστό. Να λιώνουν και να κολλάνε στα χέρια. Από κει βγήκε και το γνωστό άσμα των Ξύλινων Σπαθιών Λιωμένο Παγωτό. Αυτός στη Ναυαρίνου που λέτε έχει και παγωτό με γεύση τζατζίκι...perlastar είπε:Απορώ που το θυμήθηκα αυτό το θέμα μες στο καταχείμωνο Θα συμφωνήσω με πολλούς για το παγωτό σύκο που μου φάνηκε απαίσιο, αλλά θα πω κι ένα άλλο που δεν είδα να το αναφέρει κανένας, και ήταν επίσης από τα χειρότερά μου, το Marengata. Επίσης, ούτε εγώ χώνεψα ποτέ τις γρανίτες, μου την έδινε ειδικά ο τρόπος που έλιωναν και θα έπρεπε να μην υπάρχει άλλη επιλογή παγωτού για να πάρω γρανίτα.
Αν εννοείς εκείνον που έχει μέχρι και γεύση χταπόδι, και μόνο να διαβάσω την πινακίδα με τις γεύσεις του μου κόβεται εντελώς η όρεξη.
Σωστά, και πολλά άλλα που σιχαίνομαι να τα αναφέρω. Αν και το θέμα είναι για χειρότερα παγωτά, να αναφέρω για λίγο το αντίθετο, το μέρος όπου έχω φάει τα καλύτερα παγωτά, και δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο παγωτατζίδικο της Καλαμαριάς, που τουλάχιστον οι Καλαμαριώτες το γνωρίζουν όλοι. Υπάρχει από το 1957 και περνάει από γενιά σε γενιά. Αγαπημένες γεύσεις, η μπανάνα, βατόμουρο, καρπούζι, νουτέλα και προφιτερόλ.johnny19818 είπε:Αυτός στη Ναυαρίνου που λέτε έχει και παγωτό με γεύση τζατζίκι...
Παγωτό με μέντα δε θα δοκιμάσω, τουλάχιστον επίτηδες.Το θυμαμαι ακομα....πιτσιρικι και εχουμε παει εκδρομη στην Καστορια...
Παιρνουμε παγωτα και παιρνω φυστικι που μου αρεσει...και φραουλα...σε χωνακι φυσικα...
Εχουμε μπει στο αυτοκινητο...και...
Μολις φτανω στο φυστικι...παθαινω πλακα δικε μου! Εχει ΚΑΙ γευση μεντα! Φυστικι με μεντα? Σε μικρο παιδι? Πατε καλα?
Προβλημα!
Λυση: Ανοιγω το παραθυρο, φουνταρω τη μπαλα και τρωω το χωνακι...
Το φυσουσα το γιαουρτι για λιγο καιρο μετα απο αυτο...
Το τιραμισού είναι από τα καλύτερά μου, αν και δεν πίνω καφέ, η γρανίτα μου αρέσει, η μόκα όχι.Παγωτό με γεύση ''τιραμισού'' (!) και με γεύση ''μόκα'', η γρανίτα λεμόνι και η γρανίτα πορτοκάλι είναι οι γεύσεις στα παγωτά που δεν μ' αρέσουν.
To Marengata μάλλον δεν το βλέπεις εδώ, γιατί για πολλούς, όπως και για μένα, είναι το καλύτερό τους. Σύκο δε δοκίμασα ποτέ, δεν πιστεύω ότι θα μου άρεσε.Απορώ που το θυμήθηκα αυτό το θέμα μες στο καταχείμωνο Θα συμφωνήσω με πολλούς για το παγωτό σύκο που μου φάνηκε απαίσιο, αλλά θα πω κι ένα άλλο που δεν είδα να το αναφέρει κανένας, και ήταν επίσης από τα χειρότερά μου, το Marengata. Επίσης, ούτε εγώ χώνεψα ποτέ τις γρανίτες, μου την έδινε ειδικά ο τρόπος που έλιωναν και θα έπρεπε να μην υπάρχει άλλη επιλογή παγωτού για να πάρω γρανίτα.
Παγωτο ποπ κορν...σαν κατι να θυμαμαι...δεν το ειχα δοκιμασει ομως...τελικα αυτο το παγωτο πυραυλο με το ποπ-κορν επανω δεν το θυμαται κανεις??δεν πρεπει να κυκλοφορησε για πολυ καιρο
Πού το θυμηθηκες...ηταν το κρουσαν folie με παγωτο βανιλια στο εσωτερικο...αμυδρα θυμαμαι ειχα φαει αλλα δεν μου αρεσε...δεν κυκλοφορησε και πολυ στην αγορα...Το παγωτό κρουασάν το θυμάται κανείς που είχε κυκλοφορήσει το 1998 νομίζω για μία χρονιά? Ένα σκληρό, παγωμένο κρουασάν με ελάχιστη γέμιση παγωτό μέσα.