Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
makism είπε:hannele , kyrbill .....δεν έχω λόγιαΓια ένα πράγμα είμαι σίγουρος .
ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!
καλό ψάξιμο σε όλους.
(είμαι σε έρευνά για το σπίτι του Καραγιάννη, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο)
Teacher είπε:και εγώ τα έχω εντοπίσει όλα "Η Αγάπη μας" & "Σπίτι Καραγιάννη - Καρατζόπουλου" ( σχεδόν τα πάντα). Να δούμε ποιός θα τα βγάλει πρώτος![]()
![]()
![]()
Teacher για πια ΤΑΒΕΡΝΑ έλεγες στο 1230 ; Σε πιο πλάνο το βλέπεις;hannele είπε:Εχω βασιμες υποψίες οτι δεν ήταν υπαρκτο σπιτι, αλλα ντεκορ στο στουντιο...Προσέξτε την καγκελοπορτα απεναντι απο το σπίτι (στο Ζήκο)...ειναι ακουμπισμένη πανω σε τοιχο που μοιαζει με χαρτί....καποιος ειχε βαλει και φωτογραφία στο thread απο αυτη τη σκηνη, την οποια τωρα δεν μπορω να βρω λόγω του όγκου των σελιδων....μολις την εντοπίσω θα την βαλω...
Αλλα και στην ταινια με την Βλαχοπουλου, ο απόχηος των ομιλιων και ο φωτισμος του χωρου δεν μοιάζει με εξωτερικου χώρου....Πιστευω οτι δεν ήταν υπαρκτο σπίτι....Βεβαια, μπορει να κανω και λαθος...θα το ψαξουμε ομως....
Η Ταβέρνα είναι η παρακάτω, εμφανίζεται και στον "Φάντη Μπαστούνι" και στο "να τανε το 13 να πεφτε ...."makism είπε:Teacher για πια ΤΑΒΕΡΝΑ έλεγες στο 1230 ; Σε πιο πλάνο το βλέπεις;
hannele είπε:βρηκα την ευκαιρία τωρα και ανεβαζω τη φωτογραφία που ανεφερα παραπανω....προσεξτε τη διαφορά....τι γινεται βρε παιδια εδω?????? και το φως που πεφτει πανω τους φαινεται φυσικο φως ήλιου οχι τεχνητο....
μπερδεμα....
Μπράβο φίλε, ακριβώς αυτό είναι το πλάγιο σπίτι που έλεγα (στο post 1230) πίσω από τα δένδρα.makism είπε:Καραγιάννης Καρατζόπουλος ακόμα λίγες φωτογραφίες και από κοντά.το σπιτι απέναντι από την αυλή είναι ακόμα εκει με τα γαλάζια παράθυρα.
Προβολή συνημμένου 121342Προβολή συνημμένου 121343Προβολή συνημμένου 121344Προβολή συνημμένου 121345Προβολή συνημμένου 121346
Προβολή συνημμένου 121347Προβολή συνημμένου 121348Προβολή συνημμένου 121349Προβολή συνημμένου 121350
Teacher είπε:Μπράβο φίλε, ακριβώς αυτό είναι το πλάγιο σπίτι που έλεγα (στο post 1230) πίσω από τα δένδρα.
Μπράβο, Μπράβο !! Πήγες από εκεί ? πού τις βρήκες τις φωτος ??
Άρα το σπίτι ήταν όντως εκεί Δημ. Μόσχα 26 και Διονυσίου 60 γωνία
Μπράβο και πάλι που πήγες και τράβηξες τις φωτος.makism είπε:Teacher θα βρούμε κάτι με το επόμενο σπίτι του Ζήκου;
Άρα στην περιοχή αισθανόταν οικεία η Βουγιουκλάκηhannele είπε:Λοιπον, το σπίτι των ταινιών του Καραγιάννη, Δημ.Μοσχα 26 και Διονυσίου 60 Μαρούσι, ήταν παρα πολυ κοντά στο πατρικό σπίτι της Αλικης Βουγιουκλακη στο Μαρούσι το οποιο βρισκόταν στην οδο Πανος.