Προέλευση του nick-name σας ;

manos426f είπε:
Φιλε Starbuck,ειναι προτιμοτερο για την καλυτερη εικονα του forum,να κανεις ενα post με πολλαπλα quotes,παρα πολλα post για να απαντας στο καθε μελος ξεχωριστα.... :)
φίλε σούπερ μάστερ μοδεράτορα, έχεις βεβαίως δίκαιο.. αμάρτησα και δεν ήταν καν για το παιδί μου.. :102:
 
Badge είπε:
Προερχόμενος από τη Σχολή Ικάρων, εθεωρείτο "μαγκιά" και "cool" να κόβουμε τα επώνυμα του καθενός στη μέση, ακόμα και πιο πίσω. Οι ιπτάμενοι το έκαναν κυρίως για να μπορούν να συνεννοηθούν άμεσα και γρήγορα στον ασύρματο. Όπως και να το κάνεις, αλλιώς είναι να φωνάξεις ένα "Παπαγεωργόπουλεεεεεε" και αλλιώς ένα "Παπ!", especially in the heat of the battle.
Η μόδα λοιπόν χτύπησε και τον γράφοντα, παρόλο που ποτέ δεν υπήρξε πετούμενος. Σε σημείο που να ουρλιάζεις το πραγματικό μου όνομα στο διάδρομο και να μην ακούω, σχεδόν επιδεικτικά, και μόλις φώναζες "Badge" να ξύπναγα. Ακόμα και σήμερα με ακολουθεί πιστά, και το έχω συνηθίσει.

Άσε που για το δικαιολογήσω του έχω γράψει το δικό του acronym

"BADGE = Born Another Defender of the Greek Empire" :)
α τετοια κανετε εκει ε? κατσε να το σφυριξω στους συναδελφους τα καρακωλια:biglaugh::biglaugh::biglaugh: καλως ηρθες φιλε :)

επι του θεματος τωρα ειναι φανερο οτι το jaguarman προερχεται απο το αγαπημενο μου 64 μπιτο θηριο της atari:thumbup: :thumbup: :thumbup:
 
Προσεξτε λιγακι τους χαρακτηρισμους σας.
 
κ. Stokon: η λέξη σημαίνει "στρατονόμοι" και είναι σε ευρεία χρήση στην Ελλάδα, ειδικά στις τάξεις του Ε.Σ. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο κακιά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλώς είναι λάθος γιατί ο Badge χρειάζεται την Αερονομία. :p
 
παιδια η λεξη καρακωλια δεν ειναι ασεμνη πρωτον(στην αερονομια την ειχαμε απο το καλημερα χιχιχιχι) , και δευτερο ειναι και για τα τρια σωματα , εγω για πλακα το ειπα( ο badge το καταλαβε οτι αστειευομουν πιστευω)
 
Κυριοι Maddog & Jaguar-man , ποσως με ενδιαφερει αν το χαρακτηρισμο αυτον τον ειχατε για καλημερα στις μοναδες που υπηρετησατε - και το μ@λ@κα για καλημερα το λεμε αλλα δεν θα το γραφετε εδω.

Προς πληροφορηση σας ο χαρακτηρισμος καρακωλι δεν εχει καμια σχεση με τη στρατονομια ειναι πολυ παλιος και χαρακτηριζε τους Ασφαλιτες και τους δοσυλογους την εποχη της Κατοχης.

Παρακαλω να αλλαξεις το post σου jaguar-man και να χρησιμοποιησεις κατι πιο κοσμιο.
 
ειμαι απο τα παλικαρια που δεν θελω να δημιουργω προβληματα :) ,και εκτιμω το οτι ειμαι φιλοξενουμενος εδω και πανω απο ολα να σεβομαι τους κανονες του forum, telamonas οντως εχεις δικιο. :)
 
Το ξερω Jaguar-man το εχεις αποδειξει και αλλες φορες και εκτιμω με τη σειρα μου την κινηση σου :thumbup:
 
P.S. Στον χαρακτηρισμό που σβήστηκε, όντως Tel έτσι όπως τα είπες είναι. Για την ιστορία και μόνο.
 
Ούτε σοφός ούτε λογιότατος

Το δικό μου nickname δεν το διάλεξα εγώ, αλλά μου το κόλλησαν άλλοι στην Κέρκυρα. (Για να μη νομίζετε ότι είμαι κανένας ψωνισμένος και καβαλημένος). Ιδού πώς έγινε:

Το 2000, όταν τελείωνα την πρώτη από τις δύο χρονιές των σπουδών αντίστιξης, έμαθα ότι την επόμενη χρονιά ο καθηγητής δεν θα ερχόταν ξανά στην Κέρκυρα. Έτσι στράφηκα αλλού. Ήξερα ότι στην ίδια πόλη δίδασκε ο καλύτερος δάσκαλος αντίστιξης της Ελλάδας, ο άμπσολουτ μάστερ, :worship: κι έτσι πήγα να γίνω μαθητής του. Έπρεπε όμως να ελέγξει το επίπεδό μου πριν με πάρει, και έτσι ζήτησε να του δείξω το τετράδιο ασκήσεών μου. Σε αυτό το τετράδιο όλα σχεδόν ήταν γραμμένα στα Λατινικά, εφόσον τότε είχα τρελή μανία μ' αυτή τη γλώσσα. Επίσης είχε κάτι Αραβικά, ολίγα Ιαπωνικά, και διάφορα άλλα. Όταν το έλεγξε, το ύφος του μάστερ έδειχνε μεγάλη ικανοποίηση και ταυτόχρονα έκπληξη. Τελικά με δέχτηκε για μαθητή. :anim-roll:

Μετά από λίγες μέρες συζητούσα με έναν γνωστό μου που ήξερε προσωπικά τον μάστερ.

"Εσύ είσαι αυτός που θέλει να γίνει μαθητής του μάστερ;" μου είπε.

"Ναι", του απαντώ, "σου είπε τίποτε για μένα;"

"Ναι, μου είπε <<Τις προάλλες ήρθε και με βρήκε ένας σοφολογιότατος που θέλει να γίνει μαθητής μου>>. Το φαντάστηκα ότι θα εννοούσε εσένα!" :D

Κι έτσι μου έμεινε! Πολύ συχνά οι φίλοι μου από την Κέρκυρα με αποκαλούν "σοφολογιότατο", και να που το έκανα σήμα κατατεθέν μου και σε αυτό το φόρουμ...

Μια απορία προς τον akmakas: πού τονίζεται το nickname σου; Εγώ πάντως το λέω "άκμακας". Άραγε βαδίζω σε λάθος δρόμο; Διαφώτισέ με... :confused:

Το πιο ασυνήθιστο πάντως νομίζω ότι είναι αυτό του Εχετλαίου (exetlaios)... Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή!
 
φυσικα απο τα πολυ γνωστα και αγαπημενα σε ολους μας νομιζω PLAYMOBIL!!!
 
Aπλά πράγματα εδώ.. phil, είναι μισό το όνομα μου.. v, είναι από το αγαπημένο μου σχήμα σε κιθάρα (και καμιά σχέση με gibson κλπ - just Kramer, Jackson, ESP!) r, από την αγαπημένη μου ταινία RAD! και επίσης από την αγαπημένη μου λέξη Radical!

Όσο για το avatar.. αρκεί να συνδιασεις το δευτερο ακρωνύμιο του nickname μου. Jeff Waters στο display, με V jackson guitar, και όσο για το παίξιμο...

the reinvention of guitar playing itself.. RADICAL!!!
 
Το δικό μου είναι προφανές, πιστέυω......
 
ΨΥΧΩΣΗ ΑΠΟ MORTAL KOMBAT(ΩΡΕΕΕΣ ΛΙΩΣΙΜΟ!!!)
 
Ηταν φυσιολογικο επακολουθο, μιας και ειχα λιωσει πιτσιρικος αυτη εδω την κασετα:

GETTA.jpg


(ηταν πολυ δυσκολο να διαλεξω το παρων το παρων nickname με του voltus 5.τελικα η τυχη τα κανονισε ολα)
 
επειδή διαπίστωσα ότι δεν έχω απαντήσει σε αυτό... όταν το 1990 είχε κορυφωθεί η τρέλα του kick off τα highscores που έβαζε ο λεκόπουλος στο pixel ειχαν το nickname leko90. έτσι μια που με λένε μιχάλη είπα να το κανω miko και το 63, δεν προέρχεται από την ημερομηνία γέννησής μου αλλά από την χρονιά που οι beatles έκαναν το πρώτο τους No1 hit! αυτά...
 
Getta Robo είπε:
Ηταν φυσιολογικο επακολουθο, μιας και ειχα λιωσει πιτσιρικος αυτη εδω την κασετα:
GETTA.jpg


(ηταν πολυ δυσκολο να διαλεξω το παρων το παρων nickname με του voltus 5.τελικα η τυχη τα κανονισε ολα)


Καλέ;;;;;


Κάτι τέτοιο είχε μιά κασετίνα που είχα αγοράσει στο Γυμνάσιο ούσα συνεπαρμένη από τη "Μάχη... :hurrah:"



Ασχετο βέβαια με το θρεντ :what:
 
Πίσω
Μπλουζα