Προέλευση του nick-name σας ;

Και το δικό μου είναι ολοφάνερο. Βέβαια αυτό ήταν το τραγούδι που είχα ακούσει και με συντρόφευε τις υγρές (ένεκα το ουίσκι) μοναχικές νύχτες μετά από έναν άσχημο χωρισμό σχέσης 1 έτους (τώρα είμαι καλύτερα ευχαρσιτώ). Χικ!
 
Loiπον, στα παιχνιδια Quest for Glory της Σιερρα (που κατα καποιο τροπο ηταν τα αγαπημενα μου) ο Rakeesh ηταν ενας 'λεωνταυρος' (κατι μεταξυ κενταυρου και λιονταριου) Παλαντιν, και μεντορας του πρωταγωνιστη. Στην αρχη μου ειχε κανει εντυπωση ο γενναιος και αγεροχος τροπος που μιλουσε ενω μου θυμιζε το γατουλη μου που ειχα εκεινη την εποχη :p

Η αληθεια ειναι οτι πιο προσφατα, ειχα αρχισει να πορωνομαι με ιπποτισμο, ναιτες, παλαντινς, τζενται και τετοια, οποτε εχω υιοθετησει το ονομα σε καποια φορουμς που εχουν να κανουν με παιχνιδια (ας πουμε στο φορουμ της Sierra)
 
Το δικό μου μου έχει μείνει από τις αμέτρητες ώρες που παίρναγα κάποτε στα chat... το κρατάω ακόμα και χρησιμοποιώ πάντα αυτό, γιατί χάρη σε αυτό γνώρισα την γυναίκα μου (icq) καθώς της έκανε "κλικ" το stan που ήταν ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια!

:)
 
Λοιπόν το δικό μου προέρχεται από το υπέρτατο παιχνίδι Fallout της Interplay, με τον υποβλητικό του μεταπυρηνικό κόσμο. Ο vault dweller είναι ο ήρωας του παιχνιδιού που φεύγει από την ασφάλεια του vault για να σώσει τους συμπολίτες του από τη δίψα και το βέβαιο θάνατο (έπρεπε να βρεί ένα water chip). Μετά από τις αμέτρητες περιπέτειές του πετυχαίνει το στόχο του για να εισπράξει όμως, αντί ευγνωμοσύνης, την εξορία στα wastelands. Από την τελευταία εικόνα του παιχνιδιού προέρχεται και το avatar μου. Πραγματικά πρόκειται για ένα παιχνίδι διαμάντι, ένα σπάνιο RPG, που αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του οπωσδήποτε.
 
Από την αρχή του χρόνου είμαι στο forum και τώρα μόλις είδα το θέμα αυτό...

Λοιπόν, το δικό μου ψευδώνυμο προέρχεται από την εποχή που μετείχα σε κόντρες με μηχανές. Δεν μου άρεσαν και πολύ οι περισσότεροι τύποι στις παρέες αυτές, αλλά είχα την μανία να εισχωρώ στις κόντρες τους. Εμφανιζόμουν την τελευταία στιγμή στα ραντεβού τους, και μετά έφευγα χωρίς να τους δίνω και πολύ θάρρος για σχέσεις μαζί τους.

Παραδόξως, επειδή σεβόμουν τους κανόνες τους (αν ήθελα ας έκανα και αλλοιώς), και επειδή είχα μερικές φορές φερθεί ιπποτικά στις μονομαχίες, με σεβόντουσαν και δεν με έδιωχαν από τον κύκλο τους.

Λόγω του "μυστηριώδους" της παρουσίας μου στον χώρο τους, με είχαν ονομάσει "zoro".

Μετά τον στρατό, σταμάτησα τους παράτυπους "αγώνες" με μηχανές στους δρόμους, και μεταπήδησα στους κανονικούς αγώνες, αλλά η κοπελιά μου φοβόταν, και στράφηκα στους αγώνες αυτοκινήτων. Εκεί, τα πήγα πολύ καλά, κολακεύτηκα από την "δόξα" που απέκτησα στον χώρο, και ο "ναρκισσισμός" μου, με έκανε να εγκαταλείψω το "θρυλικό" μου ψευδώνυμο και να μετάσχω πλέον με το κανονικό μου όνομα.

Παρεπιπτόντως, το αστείο μου "θα σε πάω βόλτα" (θα το έχετε διαβάσει μερικές φορές) προέρχεται από το ότι συνήθιζα, όποιον με πείραζε, να τον παρασέρνω σε μία βόλτα, όπου εκεί τα "έβλεπε όλα". Αυτό το αστείο όμως το σταμάτησα, όταν κάποιος έπαθε ζημιά (η καρδιά του) από τον φόβο, και τώρα το λέω μόνο γιά πλάκα. Αρκεί να μην με τσαντίσει κάποιος στα σοβαρά, και τον πάω πραγματικά βόλτα!!! :rofl: :rofl:
 
φίλε zorro δηλώνω ότι θέλω βόλτα άμεσα :)
 
Shock είπε:
φίλε zorro δηλώνω ότι θέλω βόλτα άμεσα :)

Θα τα πούμε στο πάρτι.

Ελπίζω δηλαδή, γιατί ένας θείος μου είναι άσχημα στην εντατική, και αν μέχρι το βράδυ... (δεν θέλω να πω την λέξη), τότε δεν θα μπορέσω να έλθω.

Αλήθεια, Shock ασχολήθηκες με το προγραμματάκι μου;
 
Αν και δε νομίζω πως τώρα πιά υπάρχει κάποιος που δε γνωρίζει από που προέρχεται το nick μου:

Ιωάννα στα Ισπανικά, τα οποία λατρεύω και ξεκίνησα να τα μαθαίνω όταν ο άντρας της ζωής μου :hurrah: :hurrah: :hurrah: έβγαλε τα "LATIN"!

Μην αρχίσετε τώρα τα :frypan:

Επιπλέον θυμίζει και κάτι από Jun (Gatchaman) ή Agatha Jun (G Force)

(σιγά μη δεν το κόλλαγα... :D )
 
Juanita είπε:
Ιωάννα στα Ισπανικά, τα οποία λατρεύω και ξεκίνησα να τα μαθαίνω όταν ο άντρας της ζωής μου :hurrah: :hurrah: :hurrah: έβγαλε τα "LATIN"!Μην αρχίσετε τώρα τα :frypan:
Καλό! :cool: Δεν περίμενα ότι η καστιλιάνικη μορφή του ονόματός σου και η λατρεία γι' αυτή τη γλώσσα θα είχαν αφορμή τον συγκεκριμένο δίσκο! Αν και ο Νταλάρας δεν είναι ο άντρας της ζωής μου :D , θεωρώ τον πολυαγαπημένο δίσκο Latin ως την καλύτερη δισκογραφική του δουλειά, με μεγάλη διαφορά απ' όλες τις άλλες. (Χειρότερη: αυτή με τα παπούτσια τα πάνινα...)

Θα χαρούμε πολύ πάντως να σε γνωρίσουμε, αν καταφέρεις να έρθεις στην επόμενη συνάντηση της Θεσσαλονίκης... :)
 
Εγώ βασικά την εποχή που είχαμε αρχίσει και περνάγαμε από την εποχή των mod-s3m κτλ κτλ στην εποχή των mp3...πρίν γενικευθεί η χρήση του ASPI ...τα mp3 αναγκαζόμασταν και τα γράφαμε αναλογικά..δηλαδή σαν να λέμε μονή ταχύτητα ( άκουγες ένα κομμάτι και παράλληλα το κωδικοποιούσες σε mp3 ). Έγώ λοπόν ως μανιακός της ποιότητας, για να ξεχωρίζω τα "αναλογικά" κομματια από τα ψηφιακά, έβαζα στο id3tag των ψηφιακά γραμμένων mp3 ενα DiS ( Digital Sample ). Οπότε και οι κομπιουτεράδες φίλοι μου...μου έβγαλαν το ψευδώνυμο DisMan :)
 
Απο το αγαπημένο μου παιδικό. Είχα ταυτιστει σχεδον τότε με την ηρωιδα. Εκανα στα μαλλια μου, το χτενισμα της, ήθελα να μαθω πιανο όπως εκεινη(οπως και κατι εμαθα), και ο αγαπημενος μου προορισμος ήταν η χωρα της.

luna3.JPG
 
Το δικο μου δεν ειναι και τοσο nick. Ουσιαστικα ετσι με φωναζει ολη η οικογενεια μου απο μωρο (Μαλλον επειδη δεν τους εκατσε να με βγαλουν Αχιλλεα, το εκαναν για σπασιμο στους παπουδες). Κατ επεκταση ολη η γειτονια και οι παιδικοι φιλοι. Προσεξτε τωρα διαστροφη. Με το βαφτιστικο μου ακουσα να με φωναζουν πρωτη φορα στο σχολειο και παντα ενιωθα σαν να προκειται για καποιον αλλο. Γενικα το κραταω σαν κατι μεταξυ εμενα και των κοντινων μου ατομων, σε σχολη, δουλεια κτλ δεν το ξερουν καν. Ετσι αν καποιος παρει τηλεφωνο σπιτι και ζητησουν τον Joe αν το σηκωσει καποιος αλλος ξερει παντα οτι προκειται για στενο φιλαρακι.
 
Το δικό μου nick το διάλεξα από ένα αγαπημένο πρόγραμμα των παιδικών μου χρόνων, τη Λαγουδένια Πολιτεία (Maple Town).

http://mapletown.tripod.com/
 
Εμενα το δικο μου προερχεται απο ενα απτα αγαπημενα μου anime. Yup absolute shadow στα ιαπονικα σημαινει kayemaro που ειναι το κανονικο ονομα του γνωστου σε ολου μας καμπαμαρου :D
 
schizofrenic

Ο έχων χμ... διττή προσωπικότητα (είδατε πόσο εύγλωττα το διετύπωσα ;)

Το "ενδεχόμενο εκδήλωσης σχιζοφρένιας" ήταν μέρος της διάγνωσης ενός στρατιωτικού-ψυχιάτρου, όταν αποφάσισα να παίξω μαζί του ένα "παιχνιδάκι" λογικής σκέψης και συνάφειας (μιλώντας όμως αρκετά ειλικρινά) για τον πραγματικό λόγο ύπαρξης στρατευμάτων και την αληθινή επιχειρησιακή τους ικανότητα...

Για την ιστορία υπηρέτησα κανονικότατα Ι1 κλπ κλπ... (κάτι που, αν γύριζα σήμερα το χρόνο πίσω, θα κοίταγα να έχω αποφύγει -χαμένος χρόνος ΜΟΝΟ!-).
 
Εγώ το Nick μου το πήρα από μια ταινία anime που έβλεπα μικρός το "Η Δύναμη του Φακού". Επίσης φοράω γυαλιά και κάνω ερασιτεχνική φωτογραφία, οπότε είμαι κυριολεκτικά "lensman".
 
Το δικό μου nickname παιδιά το σκέφτηκα παρακολουθώντας μια παιδική σειρά στην νετ μαζί με τον υιο μου, που λέγεται πεπεράν.Λέω λοιπόν να με πω πεπεράν ;...μπα δεν τρελαίνομαι και τόσο για την σειρά.. α!Το βρήκα,θα το κάνω misspepper!Έβαλα και το 77,που είναι το έτος γέννησης και ιδου.Αν και αφού είχα την επιλογή, μου φένεται πως έπρεπε να βάλω misspepper93 :D .Ελάτε βρε παιδιά...στο μυαλό τόσο είμαι πάνω κάτω...Βέβαια θα υποθέτατε πως για να γνωρίζω τόσο συγκλονιστικές λεπτομέρειες για παιδικές σειρές των 80ς,οτι το 93 σημαίνει 93 χρόνων με αισχάιμερ...απο το 80. :D
 
Πίσω
Μπλουζα