Προς επίδοξους εθελοντές.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας AEON
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αύριο ευλεπιστώ να αρχίσω και το σκανάρισμα του τεύχους 94 Δεκέμβριος 1992. Λίγο υπομονή μόνο παρακαλώ, γιατί είναι 132 σελίδες και δεν είμαι και φανατικός του σκαναρίσματος. Να είστε όλοι καλά.

...και πάλι μπράβο, telonio !

Πήρες πλέον και επίσημα το "βάπτισμα του πυρός" ως μέλος του scanning team. :D

Μπράβο telonio, άξιος!!!!!

telonie μπράβο μεν, παίξε όμως λίγο με τις ρυθμίσεις για το illustration χαρτί, το moire effect, το smoothness κλπ γιατί οι έγχρωμες εικόνες του 109 δε βγαίνουν καλά στο σκανάρισμα. Στο γράφω μια που ξεκινάς κι άλλο τεύχος.

Ευχαριστώ ΑΕΟΝ θα το έχω υπόψη μου. Οι φωτογραφίες στο συγκεκριμένο τεύχος πραγματικά είναι λίγο θολές και στο τυπωμένο χαρτί. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι ολα τα αντίγραφα του συγκεκριμένου τεύχους ή έτυχε να είναι έτσι μόνο το δικό μου. Πήγα να αρχίσω το σκανάρισμα του τεύχους 94 και με φρίκη είδα οτι το τεύχος είναι λίγο πιο φαρδύ απο την επιφάνεια του σκάνερ! Κατα μισο εκατοστό περίπου. Ξενέρωσα απερίγραπτα. Θα κοιτάξω να σκανάρω κανένα παλαιότερο τεύχος που είναι στα μέτρα του σκάνερ μου.

Μας έφτιαξες τελόνιε....Μπράβο!

Σε αντικατάσταση του τεύχους 94 θα αρχίσω σύντομα το σκανάρισμα του τεύχους 129 Φεβρουάριος 1996. Αναμείνατε. :)

Σύντομα λοιπόν. Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση.

zjmznicyjw1fnmzhnzyj.jpg

Περιμένω τα σχόλια του Wally για το μηχάνημα που απεικονίζεται στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους. :diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin:

Telonie τα τεύχη που ανεβάζεις αποτελούν ανεκτίμητο θησαυρό..Τα συγκεκριμένα τεύχη δεν τα έχω οπότε δεν θα τα σκανάριζα ποτέ.Έτσι σιγά σιγά κλείνεις παίρνοντας στις πλάτες σου μέχρι στιγμής το project το άνοιγμα των τελευταίων τευχών... :thumb:

akmakas είπε:
Όπως βλέπετε παιδιά δυο μέρες τώρα κανείς δεν απάντησε.....Δεν ξέρω πλέον κατά πόσο το project αυτό θα πάει μπροστά! :icon_cry: Το τεύχος 30 το έχει ο ΑΑ+ και ο stee,αλλά αυτοί δεν νομίζω να μπορούν να βοηθήσουν οπότε..........Ίδωμεν!

Βρε παιδιά το οτι δεν επισκεπτόμαστε το site συχνά δεν σημαίνει ότι σας ξεχάσαμε. Μάλιστα σε μια έκθεση που έγινε πρόσφατα και που συμμετείχε το games radio κοίταγα μήπως υπήρχε και καμιά γωνίτσα του GRM. Στο ζουμί της υπόθεσης τώρα. Φυσικά ότι σας λείπει και το έχω μόνο εγώ θα γίνει. Εχω δώσει άλλωστε τον λόγο μου σε κάποιο παλαιότερο μήνυμα.

Υπάρχει λοιπόν κάποιο πρόβλημα για τεύχος που λείπουν σελίδες ή έχει μείνει στην μέση; .. Επίσης σκέφτομαι να σκανάρω το Super Pixel και θυμάμαι ότι κάποιος το είχε ξεκινήσει. Που βρίσκεται αυτο;

υ.γ. Επαθα λίγο με τις μέρες που το σάιτ ήταν κάτω. Νόμιζα οτι έκλεισε το μαγαζάκι.:nervous:

...γειά σου σύντροφε amstradόφιλε AA+. :)

O akmakas μάλλον επιδιόρθωσε τον σκάνερ του, αλλά σε περίπτωση που το πρόβλημα επιμείνει, θα χρειαστούμε την βοήθειά σου (τουλάχιστον) στο σκανάρισμα του τεύχους 30, απο την σελίδα 63 και μετά...

No problemo.. περιμένω απάντηση και από akmaka.Μέχρι τότε λέω να σας σκανάρω κανά mini pixel.

...σωστός. :thumb: (απο mini-pixel πραγματικά δεν θυμάμαι πόσα έχουν μείνει ασκανάριστα. Εχω χάσει το λογαριασμό....).

Έχω σκανάρει μέχρι την σελίδα 30.Από εκεί και μετά το τεύχος συνεχίζει στην σελ 42...Γενικά το τεύχος αυτό που αγόρασα είναι κουτσουρεμένο!

Billy το scaner μου δεν δουλεύει παρά την αλλαγή της ασφάλειας....Σήμερα θα δώσω την πλακέτα να μου την ελέγξει ένας φίλος μου!Βλέπουμε!!!

Τα παρακάτω στοιχεία είναι πέρα ως πέρα αληθινά!

Πριν ένα μήνα χαλάει ο εκτυπωτής μου HP Photosmart 7250 τον πετάω αξία 110Ε

Πριν από 25μέρες τρώω μια κλήση 65Ε την πληρώνω αξία 65Ε

Πριν 15 μέρες χαλάει το Scaner μου HP Scanjet 3570c αν δεν φτιαχτεί....αξία 230Ε

Πριν 10 μέρες παθαίνει κάτι το router 3Com και δεν συγχρονίζει δοκιμάζω άλλο τα ίδια.. αν δεν μου βρει λύση ο ΟΤΕ αξία 130Ε

Την προηγούμενη εβδομάδα κοπάνησα το ελικοπτεράκι μου στον τοίχο του πάρκινκ πήρα ανταλλακτικά αξία 50Ε

Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα χαλάει το microsoft ασύρματο mouse που το αγόρασα 88Ε από το Plaisio αξία 88Ε πήγε στο πατάρι!

Έβαλε λουκέτο η ασφαλιστική μου εταιρία και έπρεπε να ξανακάνω άλλη ασφάλιση,και πήγα αλλού αξία 240Ε μέχρι τον Ιανουάριο 2008

Σήμερα ξανατρώω κλήση 65Ε γιατί η μία ρόδα ακουμπούσε στην διάβαση πεζών τους πήρε όλους ο διάολος αλλά τα 65 τα φεσόθηκα!

Παραγγελία Disk drive από emarket...το drive ήταν χαλασμένο αξία 20E + 8E μεταφορικά!Έφαγε μια ξεγυρισμένη αρνητική ο κγάτζος!!

Αν κάτσω θα θυμηθώ και άλλα!!!!!!

G@mwto !!! :eek: ξεπέρασες κάθε νόμο του Μέρφυ .....

Ξέχασες να αναφέρεις και την περιπέτεια με το floppy της Amiga.....

...akmakas, μετά απο όλα αυτά, αρχίζω να πιστεύω ότι σε μάτιασαν !!

Τέτοιο "σερί" κακοτυχίας είναι να μην σου κάτσει, που λένε...

Και εγώ αυτό πιστεύω billy...Μάτιασαν τα micro λατρεμένα computer μου κλαψ!! :icon_cry:

Πίσω
Μπλουζα