Προς επίδοξους εθελοντές.

Μακάρι να βγει καλό..Πάντως έτσι όπως την έκοψα μάλλον τα σκάνερ έχουν ημερομηνία λήξεως όπως οι λάμπες από τα projector.
 
Έχοντας πάρει ένα δανικό σκάνερ από τον mikez σήμερα θα πιάσω ένα Pixelmania με τις λύσεις του Simon the sorserer και του πολύ έξυπνου adventure Fascination

untitledcv2.jpg
 
Kαταπληκτικος συχρονισμος Akmaκas μιας και το walkthrough του Simon θα το συνδυασω με gaming του παιχνιδιου στο PsP. :thumbup:

Να εισαι καλα και εσυ και το scanner σου "Ο σχιζοφρενης δολοφονος με το scanner δεν κ......":D

Καπου καπως καποτε ειχε αναφερθει για σκαναρισμα και ενα "Super Pixel" ξερετε τι απεγινε το project; :confused:
 
Μετά από πολύ καιρό απουσίας ο akmakas επανέρχεται αν και δειλά στο ενεργό scanning team του GRM...Εύκολα πράγματα για σήμερα με ακόμη ένα τεύχος του Pixelmania να είναι έτοιμο.Έστειλα το link βέβαια στον ΑΕΟΝ αλλά με την αλλαγή του Server και τα τρεχάματα που έχει τελικά είναι άγνωστο πότε θα τα δούμε επίσημα αναρτημένα και αυτά στο φόρουμ όπως τα τεύχη του Pixel.Γιαυτό μπορείτε ανεπίσημα να το κατεβάσετε κλικάροντας απλά το τεύχος η κατεβάστετο από εδώ! :diablotin:

 
AARDVARK είπε:
Kαταπληκτικος συχρονισμος Akmaκas μιας και το walkthrough του Simon θα το συνδυασω με gaming του παιχνιδιου στο PsP. :thumbup:
Εεεεεε... ντροπή ... Δεν τα παίζουμε έτσι τα adventure-άκια :D :D :D
 
:anim-blush: :anim-blush: μα ισα ισα που θα δω την εισαγωγικη οθονη και θα το βγαλω αμεσως.:animrolleyes: :(
 
Fascination; Τι είπες τώρα… Hottest πρωταγωνίστρια ever! :diablotin:
 
AARDVARK είπε:
:anim-blush: :anim-blush: μα ισα ισα που θα δω την εισαγωγικη οθονη και θα το βγαλω αμεσως.:animrolleyes: :(
Αντε, αμα είναι έτσι Ακμάκα ξεκίνα σκανάρισμα :p :p
 
Τι να σκανάρω!!!Έτοιμο για κατέβασμα είναι κάντε κλικ στο τεύχος!!!
 
...in akmakas we trust. :thumbup:
 
Πολλά τεύχη διαθέσιμα

Παιδιά,

κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε εδώ.

Πρόσφατα ανακάλυψα το forum και έχω πάθει πλάκα και τρελή νοσταλγία.

Γράφτηκα μέλος μόνο και μόνο για να προσφέρω κι εγώ κάποια πραγματάκια. Δυστυχώς, ούτε καλό scanner έχω, ούτε όμως και τον απαραίτητο χρόνο για την ψηφιοποίηση, έχω όμως υλικό.

Για αρχή υπάρχουν ΟΛΑ τα τεύχη του PIXEL από το Νοέμβριο του 1987 έως και τον Οκτώβριο του 1993 και με εξαίρεση 2-3 που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όλα τα υπόλοιπα είναι σε άριστη κατάσταση (φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο).

Πέρα από τα βασικά τεύχη υπάρχουν διαθέσιμα και τα περισσότερα από τα ένθετα (Hints & Tips, Adventure SOS κλπ) της ίδιας περιόδου (αν και όχι τόσο καλά διατηρημένα) καθώς και κάποιες ειδικές εκδόσεις.

Αν κάποιος από εσάς μπορεί να αναλάβει το σκανάρισμα, αλλά κυρίως την ευθύνη να μου επιστραφεί η συλλογή ΑΘΙΚΤΗ, είμαι διατεθιμένος να συνεισφέρω και με άλλα, ακόμα πιο σπάνια κομμάτια από περιοδικά όπως το Computer Data, το SPRITE και το Ε.Π.Τ.Α. (Ελληνική Πλευρά Του Amstrad).

Για λόγους πληρότητας αναφέρω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω με παλιά διαφημιστικά (ορισμένα από αυτά άριστα διατηρημένα), παλιά τεύχη από άλλα περιοδικά όπως Computer Software (1η περίοδος), Monitor, Computer για Όλους, παλιά τεύχη του RAM (1992-2000) και φυσικά πολλές συνοδευτικές δισκέτες (αρκετές σε 5 1/4") που δουλεύουν!

Αν θέλετε μόνο, επικοινωνήστε μαζί μου με E-mail και όχι με ΠΜ (γιατί δεν ξέρω πότε θα βρω το χρόνο να ξαναμπω στο forum)

Ζήτω οι home-micros!!!
 
schizo είπε:
Παιδιά,κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε εδώ.
Φίλε schizo καλωσήλθες καταρχήν. Κατά δεύτερον, νοιώθω τόσο μικρός μπροστά σου :D . Λίγο νωρίτερα ποστάρισα ότι έχω μερικά τεύχη Πίξελ και μπήκες και με το ποστς σου τα γκρέμισες όλα, καθώς στα τεύχη σου περιλαμβάνονται και όλα τα δικά μου :D . Μου πήρες τη δόξα, που λένε :D :D
 
Καλώς ήρθες schizo και χαιρόμαστε πολύ για το ενδιαφέρον σου.
 
Λοιπόν έκανα μια μίνι-επιδρομή στα πατάρια μου και βρήκα προς το παρόν αυτά:

80

81

82

83

84

85

87

88

89

91

92

93

95

96

97

98

99

100

101

102

104

105

125

126

127

128

129

130

131

132

133

Όλα είναι σε άριστη κατάσταση.

Θα ψάξω μέσα στο σ/κ κι'άλλο και αν βρω κι'άλλα θα τα προσθέσω εδώ.
 
Ξεθάβω το thread που άλλοτε έσφυζε από ζωή...Σήμερα αγόρασα ένα πολυμηχάνημα της Canon..Γρήγορο και ποιοτικό και στο σκανάρισμα αλλά και στην εκτύπωση...Το Σαββατοκύριακο Θα πιάσω πάλι το τεύχος Νο 30 επιτέλους.

pixelno0kf0.jpg


Το παλιό μου το σκάνερ δυστυχώς δεν κατάφερα να το φτιάξω διότι κάηκε η λάμπα...συνεπώς..απεβίωσε..
 
...akmakas, τελικά το σκάνερ σου πήγε υπέρ πίστεως (...στα ιδανικά της γενιάς του Pixel !! ).

"Αιωνία του η μνήμη" στην κυριολεξία, μιά και μέσω αυτού μας χάρισες τόσα αξέχαστα και όμορφα τεύχη !! (...όπως το πάω, σε λίγο θα τελέσω και τρισάγιο !! :D ).

Για άλλη μία φορά θα σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που συνεχίζεις ακούραστος (και με νέο σκάνερ τώρα πιά !!) το θεάρεστο αυτό έργο. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το telonio αλλά και για τον Ιάκωβο.

Δευκαλίων, ελπίζουμε και στην δική σου βοήθεια !!
 
Αιώνια η μνήμη του....Αμήν!!!!! :D
 
Το Pixel No 30 είναι έτοιμο παρά την περιπέτεια με τα χαμένα φύλλα που τα έψαχνα εδώ και εκεί..Έχει κάποια προβληματάκια που Θα ήθελα απλά να αναφέρω..του λείπει η σελίδα 63,64..οι σελίδες 67,68 έχουν κάποιες κομμένες εικόνες...Επίσης η ενότητα pixelware ξέρετε τα προγραμματάκια που έμπαιναν στην μέση του κάθε τεύχους νομίζω πως δεν υπάρχει...Δεν ξέρω αλλά εδώ ας το κοιτάξει κάποιος που το έχει..

ΑΕΟΝ επειδή ξέρω ότι είσαι τελειομανής αν θες το ανεβάζεις, αν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα μπορούμε να περιμένουμε κάποιος να βάλει ένα χεράκι..
 
Επόμενος στόχος μου είναι το Τεύχος 31 το οποίο και θα πιάσω το Σαββατοκύριακο.

pixelno0zh4.jpg


Billy έχουμε κανένα νέο σου από τα δικά σου τεύχη?
 
Πίσω
Μπλουζα