kommatia_naginei
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 588
Ξεκινάω να κάνω τουλάχιστον την αρχή @Λεωνιδας σουλης μην αγχώνεστε , έχω να γράψω σε αυτήν εδώ την ενότητα πάρα πολλά
Ναταλία Δραγούμη : Φιλική , Ευγενική , Ροκ τυπάκι και εντυπωσιακή από κοντά . Με βοήθησε να βγάλουμε τη selfie μαζί
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη : Τι να λέμε τώρα Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ . Την είχα γνωρίσει στα καμαρίνια που έπαιζε τον Γλάρο του Τσέχωφ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά , νόμιζα ότι θα ταν καμιά σνομπ αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα . Προσγειωμένη , Χαμογελαστή , μιλήσαμε και δέχτηκε να βγούμε φωτογραφία , μάλιστα χαιρέτησε και τη γνωστή μου που με συνόδεψε στα καμαρίνια με χειραψία και μας ρώτησε πως μας φάνηκε η παράσταση
Ελένη Ράντου : Γλυκύτατη
Σμαράγδα Καρύδη : Άνετη με τον κόσμο , όμορφη , χαμογελαστή
Γιάννης Στάνκογλου : Εξαιρετικός , μιλούσε με όλους , ευγενής , χαμογελαστός
Γρηγόρης Βαλτινός : ΚΥΡΙΟΣ
Κατερίνα Λέχου : Ευγενική και Χαμογελαστή καθόλου ψωνισμένη
Νίκος Κουρής : Υπέροχος και μάλιστα με ρωτούσε αν μου άρεσε η παράσταση (αν και πριν τον δω από κοντά νόμιζα πως ήταν σνομπ)
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης : ΜΑΤΑΡΕΣ , πολύ καλός ηθοποιός , μου υπέγραψε αυτόγραφο , βγάλαμε φώτο αλλά ήταν λίγο απόμακρος στο ύφος του αν και ευγενής
Βλαδίμηρος Κυριακίδης : Cool τύπος
Μιμή Ντενίση : Αρχοντική και Γλυκιά
Θεοφανία Παπαθωμά : Η γυναίκα είναι κούκλα , ευγενής , νορμάλ συμπεριφορά
Κάτια Δανδουλάκη : Η γυναίκα είναι θρύλος , αλλά όταν τη γνώρισα από κοντά στα καμαρίνια και όταν της ζήτησα ευγενικά να βγούμε φωτογραφία εκείνη αρνήθηκε , μετά τη παρακάλεσα λέγοντας της πως έχω έρθει από μακριά και τότε βγήκαμε φώτο . Ευγενής αν και κάπως απόμακρη
Νίκος Μουτσινάς : Η χαρά της ζωής , ατακαδόρος
Αθηνά Οικονομάκου : Νορμάλ και χαμογελαστή
Βασίλης Μπισμπίκης : Ατημέλητος και σνομπ , τον είχα πετύχει στο αεροδρόμιο και κοιτούσε τους ανθρώπους γύρω του να δει αν θα τον αναγνώριζαν
Θα επανέρθω δριμύτερη και με 2ο μέρος εμπειριών , stay tuned
Ναταλία Δραγούμη : Φιλική , Ευγενική , Ροκ τυπάκι και εντυπωσιακή από κοντά . Με βοήθησε να βγάλουμε τη selfie μαζί
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη : Τι να λέμε τώρα Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ . Την είχα γνωρίσει στα καμαρίνια που έπαιζε τον Γλάρο του Τσέχωφ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά , νόμιζα ότι θα ταν καμιά σνομπ αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα . Προσγειωμένη , Χαμογελαστή , μιλήσαμε και δέχτηκε να βγούμε φωτογραφία , μάλιστα χαιρέτησε και τη γνωστή μου που με συνόδεψε στα καμαρίνια με χειραψία και μας ρώτησε πως μας φάνηκε η παράσταση
Ελένη Ράντου : Γλυκύτατη
Σμαράγδα Καρύδη : Άνετη με τον κόσμο , όμορφη , χαμογελαστή
Γιάννης Στάνκογλου : Εξαιρετικός , μιλούσε με όλους , ευγενής , χαμογελαστός
Γρηγόρης Βαλτινός : ΚΥΡΙΟΣ
Κατερίνα Λέχου : Ευγενική και Χαμογελαστή καθόλου ψωνισμένη
Νίκος Κουρής : Υπέροχος και μάλιστα με ρωτούσε αν μου άρεσε η παράσταση (αν και πριν τον δω από κοντά νόμιζα πως ήταν σνομπ)
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης : ΜΑΤΑΡΕΣ , πολύ καλός ηθοποιός , μου υπέγραψε αυτόγραφο , βγάλαμε φώτο αλλά ήταν λίγο απόμακρος στο ύφος του αν και ευγενής
Βλαδίμηρος Κυριακίδης : Cool τύπος
Μιμή Ντενίση : Αρχοντική και Γλυκιά
Θεοφανία Παπαθωμά : Η γυναίκα είναι κούκλα , ευγενής , νορμάλ συμπεριφορά
Κάτια Δανδουλάκη : Η γυναίκα είναι θρύλος , αλλά όταν τη γνώρισα από κοντά στα καμαρίνια και όταν της ζήτησα ευγενικά να βγούμε φωτογραφία εκείνη αρνήθηκε , μετά τη παρακάλεσα λέγοντας της πως έχω έρθει από μακριά και τότε βγήκαμε φώτο . Ευγενής αν και κάπως απόμακρη
Νίκος Μουτσινάς : Η χαρά της ζωής , ατακαδόρος
Αθηνά Οικονομάκου : Νορμάλ και χαμογελαστή
Βασίλης Μπισμπίκης : Ατημέλητος και σνομπ , τον είχα πετύχει στο αεροδρόμιο και κοιτούσε τους ανθρώπους γύρω του να δει αν θα τον αναγνώριζαν
Θα επανέρθω δριμύτερη και με 2ο μέρος εμπειριών , stay tuned